Google Home

Få den smarte Google Home højttaler og digitale assistent, som du kan styre med stemmen på dansk. Brug Google Home til at afspille musik, eller bed den om at vise din yndlingsserie fra Netfilx.

Du kan også kickstarte dagen, og få Google Home til at vække dig, få den til at fortælle dig, hvordan din kalender ser ud eller tjekke vejrudsigten.

0,-

Ved køb af mobilabonnement f.eks. 15 timer + 35 GB. Min. pris i 6 mdr.: 894,-

B&O Beoplay P2

Få B&Os eksklusive Beoplay P2 Bluetooth-højttaler. Den er kompakt, og let at have med rundt - så du altid har god lyd, uanset hvor du skal hen. Altid nem betjening via berøring og imponerende lyd for dens størrelse.

0,-

Ved køb af mobilabonnement f.eks. 15 timer + 35 GB. Min. pris i 6 mdr.: 894,-

Huawei T3 10" (4G)

Med Huawei Mediapad T3 10, 9,6” LTE-tablet, kan du indsætte et SIM-kort, og give den gas på Danmarks bedste mobilnetværk – med Netflix, YouTube og musik.

Den har langtidsholdbart batteri, som sikrer brugstid på op til 22 timer. 2 GB Ram, 16 GB intern hukommelse, drevet af en Quad-core Qualcomm-processor samt 5 MP-hovedkamera og et 2 MP-frontkamera.

399,-

Ved køb af mobilabonnement f.eks. 15 timer + 35 GB. Min. pris i 6 mdr.: 1293,-

B&O Beoplay H9i

Sikre dig B&Os luksuriøse trådløse hovedtelefoner i B&Os stilrene og elegant design. Du får lyd i særklasse, Advanced Noise Cancellation og intuitivt touch-interface i aluminium, som giver dig fuld kontrol over din musik og opkald med op til 16 timers afspilning.

1.499,-

Ved køb af mobilabonnement f.eks. 15 timer + 35 GB. Min. pris i 6 mdr.: 2.393,-

 
 
 
 

Vil du hellere ringes op?

Vi synes, det er super nemt at bestille på fullrate.dk. Skulle du alligevel få brug for hjælp til din bestilling - så giver vi dig gerne et kald.

Udfyld blanketten og vi ringer til dig inden for 2 timer i vores åbningstid - eller førstkommende arbejdsdag.