'

IPTV - TV I HD VIA DIT INTERNET

IPTV er en nem måde at få dit TV-signal på. Du behøver hverken en antenne eller parabol på taget, eller bo i et område med kabel-TV.

For at få IPTV fra Fullrate, behøver du bare at have en bredbåndsforbindelse fra Fullrate på mere end 8 Mbit/s. Så er du klar til at modtage underholdning fra hele verden lige ind i stuen.

Med IPTV får du adgang til de kanaler du kender, og fordi IPTV er digitalt TV får du kanalerne i HD-kvalitet. Du behøver altså ikke gå glip af noget når du vælger en IPTV løsning. Vi leverer TV-signalet via dit internet til en TV-boks som du tilslutter dit TV.

Smarte digitale features på din TV-boks

Den digitale IPTV boks giver dig mulighed for en række smarte features. Du får en overskuelig programguide så du altid kan se hvilke programmer der sendes lige nu. Du kan markere dine yndlingskanaler som favoritter, så de er nemme at finde. Har du børn kan du endda aktivere forældrekontrol, så kan dine børn kun se de kanaler du ønsker de skal se.

Kommer du for sent ind i en udsendelse, kan du vælge at starte udsendelsen forfra. Er du nødt til at rejse dig fra sofaen, lige midt i det allermest spændende øjeblik i din yndlingsserie, kan du også sætte TV’et på pause.

Vil du se en god film, har du via vores IPTV-løsning, adgang til at leje film. Du har adgang til alle de nyeste film og du kan vælge at se filmen ligeså mange gang du vil indenfor 48 timer.

Bestil IPTV fra Fullrate i dag

Teknikken bag IPTV

Den lidt mere tekniske forklaring på IPTV er, at IPTV betyder Internet Protokol television. Det er et system, hvor igennem du får digitalt tv ved at anvende datanetmetoder, og arkitekturen fra internetprotokollerne over internettet eller via bredbånd. Det vil altså sige, at TV-signalet sendes gennem dit internet og ikke hverken via antenne, parabol eller kabel-TV.

Find hjælp til Fullrates IPTV løsning

Har du Fullrate TV, kan du bestille dine tilvalg og opgradere på MIT FULLRATE.

Log in