Vil du hellere ringes op?

Vi synes det er super nemt at bestille via fullrate.dk.
Har du dog brug for hjælp til din bestilling - så giver vi dig gerne et kald. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.
Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Ring mig op * Hvis du har spørgsmål til dit nuværende
   Fullrate produkt skal du kontakte kundeservice

Sæt turbo på din forbindelse
med 4G (LTE)

Gi' dit Bredbånd ToGo et boost på hastigheden med 4G. For kun 20 kr. om måneden, kan du med 4G være på nettet med op til 71 Mbit/s Det er mere end 10 gange hurtigere end normalt. Sæt turbo på dit mobile bredbånd med 4G - , dog kun hvis du ikke anvender dongel Tilmeld dig på MIT FULLRATE, når du er blevet Fullrate kunde.

Læs mere om 4G

  • SIM-kort og modem kommer med posten

  • Sæt SIM-kort i donglen

  • Sæt til sidst donglen i din computer

På nettet over alt

Med Fullrate Bredbånd ToGo får du en nem og hurtig løsning. Det er nemt at bestille. Og med mindre du har en opsigelsesfrist ved at andet selskab kommer dit SIM-kort inden for 3 dage. 
*Skal udfyldes   

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate
produkt skal du kontakte kundeservice.

Mobilt bredbånd udstyr

 

Eget udstyr (SIM-KORT)

Hvis du har dit eget udstyr til at komme online, har du kun brug for et SIM-kort og et mobilt bredbåndsabonnement for at komme på nettet.

Løsningen passer til dig, der har en tablet (fx en iPad) eller bærbar computer, hvor du kan sætte et SIM-kort i. Du får et SIM-kort, du kan sætte i din enhed med det samme. Derefter kan du surfe løs.

Du kan dog kun være online med den specifikke enhed, som du sætter SIM-kortet i.

0/MD.

Forsendelse: 0,-


MOBILE WIFI modem

Med Mobile WiFi kan du være online overalt med alle dine digitale enheder samtidig. Det er en lille, let WiFi-enhed, som du nemt kan tage med dig fx i sommerhuset, haven, i bilen, campingvognen eller med i parken. Mobile WiFi kræver nemlig ikke strøm fra en stikkontakt, men kører på batterier.

Mobile WiFi er et hotspot, som betyder, at du kan dele dit internet med andre, da flere forskellige enheder kan være på nettet samtidig via WiFi. Du skal vælge denne løsning, hvis du bruger internet på farten og vil være online med flere enheder samtidig.

0/MD. (STOR og GIGA)

Oprettelse: 0,-
Forsendelse: 0,-

20/MD. (FLEX og BASIS)

Oprettelse: 99,-
Forsendelse: 99,-
Min pris i 6 mdr.: 318,-


MOBILE ROUTER

Med Mobile Router kan du være online med alle hjemmets mobiler, bærbare computere og tablets (fx iPads) samtidig. Routeren skal tilsluttes en stikkontakt - til gengæld får du super WiFi-dækning, uanset om du er i sommerhuset, kolonihavehuset eller derhjemme.

Du skal vælge Mobile Router, hvis du kun har brug for at tage dit internet med dig fra et sted til et andet. Du skal nemlig have mulighed for at slutte routeren til en stikkontakt alle de steder, du vil bruge den.

0/MD. (STOR og GIGA)

Oprettelse: 0,-
Forsendelse: 0,-

30/MD. (FLEX og BASIS)

Oprettelse: 99,-
Forsendelse: 99,-
Min pris i 6 mdr.: 378,-


Det med småt: Binding 6 mdr. Opsigelse 30 dage. Prisen forudsætter automatisk kortbetaling. Vælger du BetalingsService koster det 9,75 kr. pr. betaling.