Vil du hellere ringes op?

Vi synes det er super nemt at bestille via fullrate.dk.
Har du dog brug for hjælp til din bestilling - så giver vi dig gerne et kald. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.
Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Ring mig op * Hvis du har spørgsmål til dit nuværende
   Fullrate produkt skal du kontakte kundeservice

Sæt turbo på din forbindelse
med 4G (LTE)

Gi' dit Bredbånd ToGo et boost på hastigheden med 4G. For kun 20 kr. om måneden, kan du med 4G være på nettet med op til 71 Mbit/s Det er mere end 10 gange hurtigere end normalt. Sæt turbo på dit mobile bredbånd med 4G - , dog kun hvis du ikke anvender dongel Tilmeld dig på MIT FULLRATE, når du er blevet Fullrate kunde.

Læs mere om 4G

  • SIM-kort og modem kommer med posten

  • Sæt SIM-kort i donglen

  • Sæt til sidst donglen i din computer

På nettet over alt

Med Fullrate Bredbånd ToGo får du en nem og hurtig løsning. Det er nemt at bestille. Og med mindre du har en opsigelsesfrist ved at andet selskab kommer dit SIM-kort inden for 3 dage. 
*Skal udfyldes   

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate
produkt skal du kontakte kundeservice.

Mobilt bredbånd udstyr

 

SIM-KORT

Har du en tablet (f.eks. en iPad) eller bærbar computer, hvor du kan sætte et SIM-kort i, kan du få Bredbånd ToGo via et SIM-kort. Vælger du denne løsning kan du dog kun være online med den enhed, som du sætter SIM-kortet i.

 

0/MD.


MOBILE WIFI

Med Mobile WiFi kan du være online overalt med alle dine digitale enheder samtidig. Det er en lille, let WiFi enhed, som du nemt kan tage med dig f.eks. i sommerhuset, haven, i bilen, campingvognen eller med i parken. Du kan dele dit internet med andre, da flere forskellige enheder kan være på nettet samtidig via WiFi. Mobile WiFi kører på batterier. Du skal vælge denne løsning hvis du bruger internet på farten og vil være online med flere enheder samtidig.

 
 
 
 

20/MD.

Oprettelse: 99,- Forsendelse: 99,- Min pris i 6 mdr.: 318,-


MOBILE ROUTER

Med Mobile Router kan du være online med alle hjemmets mobiler, bærbare computere og tablets (f.eks. iPads.) samtidig. Routeren kræver en stikkontakt - til gengæld får du super WiFi-dækning om det er i sommerhuset, kolonihavehuset eller derhjemme. Du skal vælge en Mobile Router, hvis du kun har brug for at tage dit internet med dig fra et sted til et andet og hvor du har mulighed for at slutte den til strøm.

 
 
 
 

30/MD.

Oprettelse: 99,- Forsendelse: 99,- Min pris i 6 mdr.: 378,-

Stationær ROUTER

Med Stationær Router kan du få lynhurtigt internet på op til 10 forskellige enheder samtidig. Så kan alle i husstanden surfe, streame og downloade alt det, de vil. Det er nemt at bruge Stationær Router: du sætter den bare i stikkontakten, og så er du i gang. Du kan også sætte et netværkskabel til routeren og få en endnu hurtigere og mere stabil forbindelse til to enheder, fx en spillekonsol og en stationær computer. Du skal vælge Stationær Router, hvis du kun har brug for at tage dit internet med dig fra et sted til et andet engang imellem, og hvis du vil have den bedste teknologi til Mobilt Bredbånd, vi kan tilbyde.

 
 
 
 

60/MD.

Oprettelse: 99,- Forsendelse: 99,- Min pris i 6 mdr.: 558,-


Det med småt: Binding 6 mdr. Opsigelse 30 dage. Prisen forudsætter betaling via elektronisk indbetalingskort (FI-Kort). Alternativt koster det op til 1,39/regning med nationale betalingskort, 9,75 med BS, 1,25 % af transaktionen (min. 5,-) med internationale betalingskort.