'

Fullrate App

 

Fullrate App er gratis for alle Fullrate-kunder

Med et Fullrate mobilabonnement får du via download af appen fri adgang til en intelligent digital mobilsvarer, som holder styr på dine beskeder. 
 
Ud over den smarte mobilsvarer får du også en række spændende mobilservices, som giver dit abonnement ekstra værdi. 

Appen findes til både iOS (iPhones) og Android. Fullrate App findes i både App Store eller Google Play, og appen er utrolig nem at komme i gang med.

Du skal blot indtaste dit mobilnummer og en aktiveringskode - så er du i gang.  

 Se her hvordan du bruger Fullrate App.

 

Hold styr på flere telefoner i samme app

Bruger du flere telefoner med Fullrate-abonnement, som fx en privattelefon og en arbejdstelefon, så kan du tilkoble flere numre til din app. Du skal blot hente appen til begge telefoner og tilføje dine mobilnumre - så vil du kunne tjekke dine mobilsvarerbeskeder fra begge apps.

Hent Fullrate App nu!

Hent til iPhoneHent til Android

Nem og intuitiv brugerflade med en masse kontrolmuligheder

Fullrate-appen har et brugervenligt design, der giver dig en masse muligheder ved hånden. Mobilsvarerbeskederne ligger i appen, så du får et lynhurtigt overblik. Du kan eksempelvis vælge at låse en besked, så den ikke bliver slettet ved en fejl. Du kan slette beskeder, du ikke skal bruge mere, og så har du også mulighed for at dele en mobilsvarerbesked med andre eller sende beskeden til dig selv, hvis du vil gemme den et andet sted end i appen.

Derudover kan du optage og ændre din velkomsthilsen gennem appen, og du kan indstille ringetiden for, hvor lang tid der skal gå, før mobilsvareren går på.

Appen synkroniseres med dine kontakter på din telefon. Det betyder, at de kontakter og kontaktprofilbilleder, du bruger på din telefon, vil gå igen i appen. Du har altså mulighed for at få profilbilleder til dine kontakter, der gør overblikket endnu bedre.

 
   

Få notifikationer via både push og sms

Fullrate Voicemail giver dig mulighed for at få notifikationer som pop-up-beskeder via push og SMS. Som udgangspunkt er både datanetværket og WiFi slået til. Ønsker du ikke at bruge datanetværket, kan du nemt slå det fra, så appen kun henter beskeder, når den er på WiFi. Hvis du er i udlandet og vil undgå at bruge data ved at roame, så er notifikationer via SMS en rigtig god måde at få besked om, hvem der har ringet. Herefter du kan vurdere, om du vil hente mobilsvarerbeskeden og lytte til den med det samme eller vente, til du kommer på et WiFi netværk. Kan du ikke få adgang til datanetværket eller et WiFi, så kan du altid ringe til 23 500 300 og aflytte din telefonsvarer.

Mobilservices

Mobilservices er en række smarte features, som du får fri adgang til på din mobil som Fullrate-kunde, så snart du har downloadet appen.
Fullrate - Optag samtaler
Fullrate - Optag samtaler

Optag samtaler

Optag dine samtaler så du altid kan gå tilbage og høre, hvad du aftalte med håndværkeren i telefonen. I Fullrate App kan du spole frem og tilbage i samtalen eller downloade den.


Fullrate - Vis Hemmeligt Nummer
Fullrate Erhverv - Vis Hemmeligt Nummer

Vis hemmeligt nummer

Med Vis hemmeligt nummer kan dem, der ringer til dig med skjult eller hemmeligt nummer, vælge at vise deres nummer alligevel. Det gør det nemmere for dig at beslutte, om du vil tage telefonen.


Fullrate - Forstyr ikke
Fullrate Erhverv - Omstilling, annonceret

Forstyr ikke

Med Forstyr ikke undgår du at blive forstyrret på de tidspunkter, som du har angivet i Fullrate App. Du kan nemt og hurtigt oprette perioder, hvor du ikke vil forstyrres eller udvide en aktuel periode. Under menupunktet har du en tydelig oversigt over de valgte Forstyr ikke-perioder.


Fullrate - Telefonkø
Fullrate Erhverv - Telefonkø

Telefonkø

Hvis du er populær og mange ringer på samme tid, er Telefonkø lige en feature for dig. Når en person ringer, mens du har gang i en anden samtale, står de i kø, indtil du lægger på. Så slipper du for at skulle ringe tilbage efterfølgende.


Fullrate - 118
Fullrate Erhverv - Omstilling, annonceret

118

Med nummeroplysningen 118 i din voicemail kan du se oplysningerne på de personer, der har ringet til dig eller indtalt en besked i din voicemail, selvom personen ikke er gemt i dine kontakter.