Fullrate App

 

Fullrate App er gratis for alle Fullrate-kunder

Appen findes til både iOS (iPhones) og Android. Du skal blot hente appen i App Store eller Google Play og installere den. Fullrate App er nemt at komme i gang med.

Du skal blot indtaste dit telefon nummer og en aktiveringskode, så er du i gang.  

 Se her hvordan du bruger Fullrate App

 

Hold styr på flere telefoner i samme app

Bruger du flere telefoner som fx en privattelefon og en arbejdstelefon, og er numrene Fullrate-numre, så kan du tilkoble flere numre til din app. Du skal blot hente appen til begge telefoner og tilføje dine mobilnumre, så vil du kunne tjekke dine telefonsvarerbeskeder fra begge apps.

Hent Fullrate App nu!

Hent til iPhoneHent til Android

Nem og intuitiv brugerflade med en masse kontrolmuligheder

Fullrate -appen har et design, der gør den meget nem at bruge, samtidig med at du får en masse muligheder ved hånden. Telefonsvarerbeskederne ligger i appen, så du får et lynhurtigt overblik. Ved de forskellige beskeder kan du fx låse beskeden, så den ikke bliver slettet ved en fejl, du kan slette beskeder, du ikke skal bruge mere, og du har også mulighed for at dele en telefonsvarerbesked med andre eller sende beskeden til dig selv, hvis du vil gemme den et andet sted end i appen.

Derudover kan du optage og ændre din velkomsthilsen gennem appen, og du kan indstille ringetiden for, hvor lang tid der skal gå, før telefonsvareren går på.

Appen kobler op med dine kontakter på din telefon. Det betyder, at de kontakter og kontaktprofilbilleder, du bruger på din telefon, vil gå igen i appen. Du har altså mulighed for at få profilbilleder til dine kontakter, der gør overblikket endnu bedre.

   

Få notifikationer via både push og sms

Fullrate Voicemail giver dig mulighed for at få notifikationer som pop-up beskeder på din skærm, via push og gennem SMS. Som udgangspunkt er både datanetværket og Wi-Fi slået til. Ønsker du ikke at bruge datanetværket, så kan du nemt slå det fra, så appen kun henter beskeder, når den er på Wi-Fi. Hvis du er i udlandet og vil undgå at bruge data ved at roame, så er notifikationer via SMS en rigtig god måde at få besked om, hvem der har ringet, hvorefter du kan vurdere, om du vil hente telefonsvarerbeskeden og lytte til den med det samme eller vente, til du kommer på et Wi-Fi netværk. Kan du ikke få adgang til datanetværket eller et Wi-Fi, så kan du altid ringe til 23500300 og aflytte din telefonsvarer.

Fullrate - Optag samtaler
Fullrate - Optag samtaler

Optag samtaler

Optag dine samtaler, så du altid kan gå tilbage og høre, f.eks. hvad du og håndværkeren aftalte i telefonen. I din Fullrate-app kan du spole frem og tilbage i samtalen eller downloade den.


Fullrate - Vis Hemmeligt Nummer
Fullrate Erhverv - Vis Hemmeligt Nummer

Vis hemmeligt nummer

Tag kun telefonen, når det gælder. Med Vis hemmeligt nummer, kan dem, der ringer til dig med skjult eller hemmeligt nummer, vælge at vise deres nummer alligevel. Det gør det nemmere for dig at beslutte, om du vil tage telefonen.


Fullrate - Forstyr ikke
Fullrate Erhverv - Omstilling, annonceret

Forstyr ikke

Med Forstyr ikke undgår du at blive forstyrret på tidspunkter, som du selv bestemmer. Du kan nemt og hurtigt oprette perioder, hvor du ikke vil forstyrres, eller udvide en aktuel periode. Under menupunktet har du en tydelig oversigt over de valgte Forstyr ikke perioder.


Fullrate - Telefonkø
Fullrate Erhverv - Telefonkø

Telefonkø

Hvis du er populær og mange ringer på samme tid, er Telefonkø oplagt. Når en person ringer, mens du har gang i en anden telefonsamtale, står de i kø, indtil du lægger på. Så slipper du for telefonsvarerbeskeder og at skulle ringe tilbage.


Fullrate - 118
Fullrate Erhverv - Omstilling, annonceret

118

Med nummeroplysningen 118 i din voicemail kan du se oplysningerne på de personer, der har ringet til dig eller indtalt en besked i din voicemail, selvom personen ikke er gemt i dine kontakter.