Taletidskort

Taletidskort var engang en smart løsning, hvis man kun ringede lidt, men sådan er det ikke længere. Taletidskort er et dyrt alternativ til et basisabonnement, hvor du kun betaler for dit forbrug.

Et taletidskort er ofte en dyr fornøjelse. Det er op til 60 % dyrere at bruge et taletidskort frem for at tegne et basisabonnement, som er det abonnement, der minder om et taletidskort. Selv om et taletidskort umiddelbart ser billigt ud, så er et taletidskort ofte dyrere. Et taletidskort har måske en lav minutpris, men så kan taletidskortet til gengæld have en høj opkaldsafgift. Vores basisabonnement har f.eks. ingen opkaldsafgift. Det koster ikke noget at ringe op, hvis du har et basisabonnement.

Det smarteste, du kan gøre, er at se, hvor meget du sådan cirka ringer for om måneden og så vælge den pakke, der passer til dit forbrug. Det er det bedste alternativ til et taletidskort. At betale pr. minut, som man gør med et taletidskort er klart den dyreste løsning. Du skal også tænke på, at med en taletidspakke får du også Fri SMS/MMS og data med. Det gør du ikke med et taletidskort. Med taletidskortet får du kun taletiden. Du skal betale ekstra for alt andet. Og så kan et taletidskort hurtigt blive en dyr fornøjelse.


Bliv Fullrate mobilkunde i dag.

Opret dig nu

Har du Fullrate Mobil, kan du bestille dine tilvalg på MIT FULLRATE.

Log in


Se mere:


Læs også om: