Mobiltelefoni

Fullrate har mobiltelefoni til ethvert behov. Vi har mobiltelefoni til kunder, der kun giver korte beskeder, vi har mobiltelefoni til kunden, der taler uafbrudt - og alt der i mellem.

Hos os kan du få mobiltelefoni, næsten som du vil have det. Du kan få mobiltelefoni som talepakker, hvor du også får data og Fri SMS/MMS. Talepakkerne giver dig mobiltelefoni med tale, SMS/MMS og data til en samlet pris. I pakkerne får du alt det mobiltelefoni, du har brug for. Hvis du ikke har data nok, så køber du bare mere data til din mobiltelefoni på Mit Fullrate. Vil du gerne have hurtigere data, så køber du bare boost - og så går det rigtig stærkt.

Hvis du vælger mobiltelefoni som en pakke, har du styr dit forbrug og din telefonregning. Hvis du gerne vil ændre dit mobilabonnement og f.eks. have flere minutter at tale i, kan du ændre dit abonnement på Mit Fullrate. På Mit Fullrate kan du ændre din mobiltelefoni og tilpasse dit abonnement, så det passer til dig og dit behov.

Du kan også vælge en mobilløsning, hvor du kun betaler for dit forbrug. På den måde betaler du din mobiltelefoni pr. minut. Det er dog vores anbefaling, at du vælger en fast pakke. De fleste taler mere, og sender flere SMS'er/MMS'er, end de tror. Derudover er det for mange, uundgåeligt at bruge data. I sidste kan en pakke derfor være den bedste og billigste form for mobiltelefoni. På Mit Fullrate kan du se dit forbrug, så du nemt kan få en ide om, hvilket mobilabonnement du skal have.


Bliv Fullrate mobilkunde i dag.

Opret dig nu

Har du Fullrate Mobil, kan du bestille dine tilvalg på MIT FULLRATE.

Log in


Se mere:


Læs også om: