'

Danmarks bedste mobilnetværk

At være 100% PÅ kræver et godt netværk

Hos Fullrate er det vigtigt at sikre dig en god forbindelse, så du altid kan være 100% PÅ – både derhjemme og på farten. Hos os får ikke blot en god forbindelse, men faktisk får du adgang til Danmarks absolut bedste mobilnetværk. Det betyder, at du kan se film og videoer uden ventetid og hente apps, mails og filer på et splitsekund. Mobilnetværket bliver hele tiden udbygget og optimeret så du også i fremtiden vil have netadgang i allerhøjeste kvalitet – uanset tid og sted.

 
Scroll ned

Bedst i test 4 år i træk

Vi bruger TDC’s mobilnetværk, som Teknologisk Institut har kåret, som ”bedst i test” i hele Danmark i 2018 - for 4. år i træk. Det er vi utrolig glade og stolte over. Det betyder blandt andet, at du får den hurtigste 4G-forbindelse flest steder i Danmark således, at du kan streame film og serier, uploade billeder, søge på nettet og have samtaler uden afbrydelser.

 
 

Danmarks bedste mobilnetværk – hvad betyder det for dig?

Dækning

Et godt mobilnetværk skal virke lige netop dér, hvor du er og derfor er dækning helt essentielt. Hos os er du 100% PÅ Danmarks bedste 4G mobilnetværk som har den bedste og mest ensartede dækning på tværs af landet.

Hastighed

Vi leverer den højeste hastighed via det bedste 4G mobilnetværk flest steder i landet, så du kan tale, søge og streame med højeste hastighed.

Kapacitet

Stor kapacitet er afgørende for, hvor mange der kan høre musik, se video og ringe samtidigt. Fordi vi benytter Danmarks bedste 4G mobilnetværk har vi den største kapacitet – og der kan derfor være mange på mobilnetværket samtidigt uden, at det går ud over kvaliteten.

Stabilitet

Mobilnetværket overvåges hele døgnet alle 365 dage om året. Samtidigt arbejdes der på at teste og tjekke netværket og der foretages nøje planlagte ændringer og opgraderinger, så vi undgår nedbrydelser og for at sikre, at du altid har den allerbedste forbindelse.

Bedste mobilnetværk

Fullrate er en del af TDC Group og tilbyder derfor et mobilnetværk af højeste kvalitet, som er målt til Danmarks bedste 4 år i træk.