Billig data

Spar penge på mobilregningen og få billig data hos Fullrate. Udover data i vores taletidspakker, kan du købe ekstra billig data i vores Datapakker.

Når du køber en talepakke hos Fullrate, får du automatisk data med. Den data, du får i taletidspakkerne, passer til langt de fleste af vores kunder. Skulle du derimod være storforbruger af data, så kan du købe ekstra billig data oveni den data, du allerede har i talepakken. Det kan du gøre, når du tilmelder dig - eller du kan gøre det på Mit Fullrate på et senere tidspunkt. Du kan jo begynde med at tilmelde dig vores taletidspakke og se, om du har data nok. Hvis du bruger mere data, end der er i talepakken, så tilmelder du dig bare en af vores billige datapakker. Du kan også tilmelde dig bare for at være på den sikre side.

Du bruger data, når du går på internettet, Facebook osv. med din mobiltelefon eller smartphone. Du bruger også data, når du får vejrudsigten på din mobiltelefon. Så det er næsten ikke til at undvære data, hvis du har en smartphone. Så hvis du vil have billig data, så tilmeld dig en talepakke, hvor data er inkluderet. Og er du meget online med din mobiltelefon, så tilmeld dig billig data og undgå at mobilregningen går amok.

Du kan købe billige datapakker til vores Basispakke og vores talepakker med 2 timers tale, 5 timers tale og Fri tale. Priserne er lidt forskellige, men du burde kunne finde billig data, der passer til dit behov.

 

Bliv Fullrate mobilkunde i dag.

Opret dig nu

Har du Fullrate Mobil, kan du bestille dine tilvalg på MIT FULLRATE.

Log in

 

Se mere:

 

Hos Fullrate får du noget af den bedste og billigste taletid. Vi bruger nemlig TDC's netværk. Du kan se, hvordan dækning er i dit område.
 

Læs også om: