'
.

WIFI Udstyr

DEN BEDSTE WIFI-OPLEVELSE KRÆVER DET RIGTIGE UDSTYR!

Når man vælger bredbånd, er det vigtigt at have det rigtige udstyr for at få den bedste WiFi-oplevelse i hjemmet. Man kan have en nok så høj hastighed på sit bredbånd, men hvis man ikke har det rigtige udstyr til at få WiFi’et ud i hele hjemmet, får man ikke den fede oplevelse af en god, stabil og hurtig forbindelse til internettet. Der kan være flere forhold, der spiller ind: Måske er I mange i husstanden, der bruger det samme WiFi. Måske er din bolig i flere etager, bygget i beton, meget stor eller noget helt femte…

Hos os har du nu mulighed for at tilkøbe en router eller WiFi-forlænger, der giver dig og dine familiemedlemmer den bedst mulige WiFi-oplevelse hjemme hos jer. Vi har selvfølgelig testet og godkendt alle modellerne, så du er sikret det bedste udstyr.


TIL DET
STORE HJEM

Synology RT2600ac router

Synology RT2600ac giver solid WiFi-performance, har god rækkevidde og klippestabilt link. En brugbar NAS-funktionalitet med respektabel hastighed. Imponerende lavt strømforbrug og et lækkert og intuitivt brugerinterface. Rigtig god til det store hjem med mange rum, og hvor I er mange på samme WiFi.

Bestil her


TIL PALADSET

Ubiquiti UniFi AC LR Access Point

Klippestabil forbindelse og god performance. Kan installeres som enkelt WiFi forlænger, men med den gratis enterprise-grade software forvandles løsningen til en full-blown professionel løsning, der kan skaleres til tusindvis af brugere. Lidt mere teknisk krævende at installere. God til det store hus i mange etager og den store familie, der virkelig giver den gas på WiFi'et.

Bestil her


TIL HJEMMET
UDEN LEDNINGER

Airties

WiFi forlængeren som er meget let at installere ved hjælp af tilhørende app. Appen er enkel og overskuelig uden svære valg. God performance og stabil forbindelse. Ønsker du et hjem uden ledninger, plugger du bare denne i stikkontakten, og du har nu WiFi i flere rum.

Bestil her

 


HOS FULLRATE KAN DU FÅ: