Fiber

Fiber giver det hurtigste bredbånd til de danske husstande. Hos Fullrate har vi dog ikke fiber, men vi har nogle hastigheder, der er lige så hurtige, når det gælder om at hente indhold på internettet.

Fiber - også kaldet fibernet, lysleder, optisk fiber - bliver brugt til at levere bl.a. bredbånd til kunderne. Fordelen ved fiber er, at lyslederne har et meget lavt optisk tab og kan sende signaler med store båndbredder og mange pulser gennem fiberen. Og ikke mindst over lange afstande uden at signalet svækkes. I andre almindelige typer kabler sker der en forringelse af signalet efter bare 100 meter. Sådan er det altså ikke med fiber.

Bredbånd hos Fullrate er ikke fiber, men vi har hastigheder helt op til 50 Mbit, hvilket er lige så hurtigt som fiber. Når du tilmelder dig bredbånd, får du med det samme information om, hvilken hastighed du kan få på din bopæl. På den måde kan du se, hvor hurtigt internet du kan få på din bopæl.

Udviklingen inden for bredbånd og internet går lynhurtigt. Tilbage i 2007 kostede 2 Mbit/512 kb hos Fullrate 299 kr. om måneden - syv år senere blev 2 Mbit slet ikke solgt mere. I 2014 kunne man få 50/5 Mbit til samme pris. Altså 299 kr. om måneden for 50/5 Mbit. Og 50 Mbit er altså lige så hurtigt som fiber.

Hvis udviklingen fortsætter i samme tempo, så kommer det til at gå rigtigt stærkt i fremtiden både for folk med fiber, men også for alle andre. Der bliver nemlig udviklet rigtig meget stadig væk. Det gælder både inden for fiber og inden for andre teknologier.
 

Bliv Fullrate bredbåndskunde i dag:

 • Læs mere
 • Læs mere
 • Læs mere
 
 • Det med småt: 6 måneders binding. 30 dages opsigelse. Tilbuddet gælder kun ved nyoprettelse. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Levering forudsætter brugbar ledningsvej og stik på adressen. Oplyste hastighed opleves kun ved kablet forbindelse mellem computer og router. Prisen forudsætter e-mail faktura eller automatisk kortbetaling. Brug af Betalingsservice koster 9,75/md. For mere information se: Bredbaandsfakta. Prisliste inkl. forbrugspriser. .

  • På din adresse kan du få internet via telefonstikket!

   50 Mbit via telefonstik

   Op til 50 Mbit er til husstanden med 2-3 personer, og op til 5 enheder koblet på nettet samtidig. I har et forbrug, hvor nettet primært bruges til nyhedslæsning, mail, Facebook, Instagram og YouTube. Med 50 Mbit kan I streame film og serier fra eks. Netflix og HBO på op til to enheder samtidig. Den højere upload betyder i øvrigt, at forbindelsen egner sig godt, hvis der er behov for hjemmearbejde, eller I ofte lægger billeder op på nettet.

   Opret nu!
  •  
    
    
    

   Vil du hellere ringes op?

   Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefonen. Du bliver ringet op indenfor 15 minutters i vores åbningstid – eller først kommende arbejdsdag..

  Det med småt: 6 måneders binding. 30 dages opsigelse. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Levering forudsætter brugbar ledningsvej og stik på adressen. Oplyste hastighed opleves kun ved kablet forbindelse mellem computer og router. Prisen forudsætter e-mail faktura eller automatisk kortbetaling. Brug af Betalingsservice koster 9,75/md. For mere information se: Bredbaandsfakta. Prisliste inkl. forbrugspriser. .

 • Det med småt: Bestil senest 02.01.20. 6 måneders binding. 30 dages opsigelse. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Levering forudsætter brugbar ledningsvej og stik på adressen. Oplyste hastighed opleves kun ved kablet forbindelse mellem computer og router. Prisen forudsætter e-mail faktura eller automatisk kortbetaling. Brug af Betalingsservice koster 9,75/md. For mere information se: Bredbaandsfakta. Prisliste inkl. forbrugspriser. .

Har du Fullrate Bredbånd, kan du bestille dine tilvalg på MIT FULLRATE.

Log in

 

Se mere:

 

Læs også om: