Super billigt bredbånd

Hos Fullrate har vi masser af billigt bredbånd. Vi har mange billige hastigheder og der er aldrig nogen begrænsning på, hvor meget du surfer og downloader.

Stor erfaring og god dækning fra kun 199/md.

Fullrate er specialister i stabilt bredbånd til nogle af Danmarks laveste priser, og vi har mange års erfaring med bredbånd. Selv om du får billigt bredbånd hos os, får du stadig internet i topklasse. Vi dækker næsten hele Danmark med billigt bredbånd.

Hurtigt, stabilt, trådløst internet i hele huset

Fullrate bredbånd er til dig, der gerne vil spare penge. Ved at vælge billigt bredbånd hos Fullrate kan du spare mange penge – og stadig få en rigtig hurtig og stabil internetforbindelse i hele huset eller lejligheden. Trådløst og med ubegrænset forbrug – og du vælger selv din hastighed!  

Få internet i alle rum med en trådløs router for 0,-

Når du bestiller billigt bredbånd, er det smartest at få en trådløs router. Ved at bruge en router, kan I være flere på internettet på samme tid, og du slipper for en masse ledninger. Vores routere er også billige. Uanset hvilken hastighed du vælger, får du den med for 0,-. Bestil billigt bredbånd i dag, og få udstyret sendt til dig med posten. Der går højst et par dage. Så er det bare at sætte routeren i væggen, følge guiden og så er der hurtigt, billigt, ubegrænset bredbånd til dig. 

Bliv Fullrate bredbåndskunde i dag:

 • Læs mere
 • Læs mere
 • Læs mere
 
 • Det med småt: 6 måneders binding. 30 dages opsigelse. Tilbuddet gælder kun ved nyoprettelse. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Levering forudsætter brugbar ledningsvej og stik på adressen. Oplyste hastighed opleves kun ved kablet forbindelse mellem computer og router. Prisen forudsætter e-mail faktura eller automatisk kortbetaling. Brug af Betalingsservice koster 9,75/md. For mere information se: Bredbaandsfakta. Prisliste inkl. forbrugspriser. .

  • På din adresse kan du få internet via telefonstikket!

   50 Mbit via telefonstik

   Op til 50 Mbit er til husstanden med 2-3 personer, og op til 5 enheder koblet på nettet samtidig. I har et forbrug, hvor nettet primært bruges til nyhedslæsning, mail, Facebook, Instagram og YouTube. Med 50 Mbit kan I streame film og serier fra eks. Netflix og HBO på op til to enheder samtidig. Den højere upload betyder i øvrigt, at forbindelsen egner sig godt, hvis der er behov for hjemmearbejde, eller I ofte lægger billeder op på nettet.

   Opret nu!
  •  
    
    
    

   Vil du hellere ringes op?

   Vi vil meget gerne hjælpe dig over telefonen. Du bliver ringet op indenfor 15 minutters i vores åbningstid – eller først kommende arbejdsdag..

  Det med småt: 6 måneders binding. 30 dages opsigelse. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Levering forudsætter brugbar ledningsvej og stik på adressen. Oplyste hastighed opleves kun ved kablet forbindelse mellem computer og router. Prisen forudsætter e-mail faktura eller automatisk kortbetaling. Brug af Betalingsservice koster 9,75/md. For mere information se: Bredbaandsfakta. Prisliste inkl. forbrugspriser. .

 • Det med småt: Bestil senest 02.01.20. 6 måneders binding. 30 dages opsigelse. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Levering forudsætter brugbar ledningsvej og stik på adressen. Oplyste hastighed opleves kun ved kablet forbindelse mellem computer og router. Prisen forudsætter e-mail faktura eller automatisk kortbetaling. Brug af Betalingsservice koster 9,75/md. For mere information se: Bredbaandsfakta. Prisliste inkl. forbrugspriser. .


Nemt og billigt bredbånd i hele huset


Fullrate er lig med billigt bredbånd. Du får det bedste internet hos Fullrate, der både er stabilt og meget nemt at sætte til. Bestil billigt bredbånd hos os – så får du installationspakken inden for et par dage, som er lige til at sætte op. Du får en trådløs router med for 0,-, og så er der trådløst internet i hele dit hjem.
 

Få Fast Telefoni med 0,- i abonnement og 0,- i gebyr


Når du tilmelder dig bredbånd, får du også fastnet telefoni. Men du betaler kun for taletid, hvis du ringer fra din fastnettelefon. Hvis du ikke bruger det, er det gratis. Du kan beholde dit gamle fastnetnummer, hvis du har et. Hvis du ikke har et fastnetnummer, kan du vælge et, når du tilmelder dig. Det koster 0,- kr. at få Fast Telefoni. Du betaler kun for dit forbrug, så der er intet månedligt gebyr eller abonnement. Det kalder vi billigt bredbånd.
 

Få billigt bredbånd og TV hos os – så får du mere for pengene


Fullrate er både billigt bredbånd og TV. Vælger du billigt bredbånd hos os, kan du få en yderst billig TV-pakke hos os, fra bare 99 kr/md. Vi er blandt Danmarks billigste bredbånd – og med TV hos os, får du endnu mere for pengene.

Har du Fullrate Bredbånd, kan du bestille dine tilvalg på MIT FULLRATE.

Log in

Se mere:

 

Spar flere penge og find flere lave priser hos Fullrate: