Billig bredbånd

Vi er eksperter i at levere billig bredbånd til hele Danmark. Vi har flere forskellige hastigheder uden begrænsning på, hverken up- eller download.

Danskerne vil have billig bredbånd - og det har vi. Hos os kan du få billig bredbånd til nogle af Danmarks laveste priser. Når du bestiller billig bredbånd hos Fullrate, kan du spare mange penge.

Det er smartest med en trådløs router, når du har bredbånd. Når du bruger en router, kan vi være flere på samtidig. Vi har også trådløse routere, som du får eller kan få med, når du køber billig bredbånd hos os. Alt du skal gøre er at købe billig bredbånd og så sender vi udstyret til dig. Hurtigere end du måske lige havde regnet med.

Vi har mange års erfaring i at levere billig bredbånd. I mange år har vi haft stor succes med at lavere bredbånd til danskerne og har nu også fået telefoni. Vi dækker det medste af landet med billig bredbånd.

Du kan også ringe via vores billig bredbånd. Du får nemlig også fastnet telefoni, når du tilmelder dig. Hvis du ikke har et fastnetnummer, kan du vælge et, når du tilmelder dig. Hvis du har et fastnet-nummer i forvejen kan du beholdet det, så folk kan finde dig på dig gamle nummer. Fastnet-telefoni er også ret billigt, du betaler kun for dit forbrug. Der er intet gebyr hver måned.


Bliv bredbåndskunde i dag.

Opret dig nu

Har du Fullrate bredbånd, kan du bestille dine tilvalg på MIT FULLRATE.

Log in


Se mere:

 

Læs også om: