HOS FULLRATE KAN DU FÅ:
Lige nu: første måned 0,-
0,- i oprettelse
50 10
Mbit
WiFi BOOST
Basis internet
via kabelstik
269 /md.
0,- første måned, Opr.: 0,-
Saml dit mobil- og bredbånds-abonnement og spar, Læs mere
Min. pris i 6 mdr.: 1.345,-
med samlerabat, læs mere
Opret nu!
Læs mere
Tjek dit internet
Ring mig op
0,- i oprettelse
100 20
Mbit
WiFi BOOST
Lynhurtigt internet
via kabelstik
319 /md.
0,- første måned, Opr.: 0,-
Saml dit mobil- og bredbånds-abonnement og spar, Læs mere
Min. pris i 6 mdr.: 1914,-
med samlerabat, læs mere
Opret nu!
Læs mere
Tjek dit internet
Ring mig op
0,- i oprettelse
500 60
Mbit
WiFi BOOST
Lynhurtigt internet
via kabelstik
399 /md.
0,- første måned, Opr.: 0,-
Saml dit mobil- og bredbånds-abonnement og spar, Læs mere
Min. pris i 6 mdr.: 1.995,-
med samlerabat, læs mere
Opret nu!
Læs mere
Tjek dit internet
Ring mig op
0,- i oprettelse
1000 100
Mbit
WiFi BOOST
Lynhurtigt internet
via kabelstik
449 /md.
0,- første måned, Opr.: 0,-
Saml dit mobil- og bredbånds-abonnement og spar, Læs mere
Min. pris i 6 mdr.: 2.245,-
med samlerabat, læs mere
Opret nu!
Læs mere
Tjek dit internet
Ring mig op
 
Få WiFi i hjørnerne

Wifi boost med air ties

 

WIFI ARTIKLER

 
 
Wifi scanner

Dårligt Wifi i hjemmet?

Brug en Wifi-Scanner i hjemmet [TIP]

 
Bedre Wifi

8 Råd der giver dig bedre Wifi

Tip til at få det bedste WiFi.

 
Hvad er Wifi?

Hvad er Wifi?

WiFi er et trådløst netværk, også omtalt som trådløst internet

 
Opgradering af Wifi Netværk

WiFi opgradering

Se og lyt med om opgradering af Wifi

 
Tur down memory lane

En tur down memory lane

En video om teknologien bag ruteren.

 
WiFi app - 100% Wifi

100% WiFi [APP]

Brug vores app og undersøg om du er 100% på i dit hjem.

 
 
 

Kan man få bredbånd i hele Danmark?

Du kan få bredbånd i hele Danmark – dog varierer det, hvilken type du kan få. Det kommer nemlig an på, hvilket kabelnetværk der er trukket i dit område, og hvor langt fra en central du bor. Selvom kabelnetværket løbende udvides og bliver forbedret, så kan der stadig være områder, hvor hastigheden på et kablet netværk ikke er optimal. I sådan en situation kan det være en god løsning at få mobilt bredbånd, da det ikke er afhængigt af kabelnettet. For at vi kan vurdere, hvilken løsning du kan få, skal vi derfor kende din adresse.
 
25 Mbit bredbånd fra Fullrate

Omkring 25 Mbit bredbånd

Vælger du en pakke med omkring 25 Mbit/s, så passer det fint til dig, der primært bruger din bredbåndsforbindelse til at surfe på nettet, læse nyheder, tjekke sociale profiler og sende e-mails.

Du skal dog være opmærksom på, at denne forbindelse kan være for langsom, hvis der skal være mange brugere på nettet på samme tid. Er der flere brugere på så belastes forbindelsen nemlig mere, også selvom det er mindre krævende opgaver, der udføres.
25mbit bredbånd er perfekt til den lille familie

Med 50Mbit bredbånd kan hele familien få internet

Omkring 50 Mbit bredbånd

Med en internetforbindelse på omkring de 50 Mbit/s er du godt kørende, når det det kommer til at streame film i høj kvalitet. Du kan også sagtens gøre andre ting, samtidig med at du streamer.

Derfor er denne hastighed også velegnet til en lille familie, hvor I er flere, der benytter internettet på samme tid. Er der til gengæld masser af gaming online på programmet, så skal du gå efter en højere hastighed.
Med 50mbit bredbånd kan familie på 3 alle være på.
Bredbånd på 100mbit giver dig en lynhurtig oplevelse og ingen vente tid

Omkring 100 Mbit bredbånd

Her får du en flyvende forbindelse, der sagtens kan klare, at I er flere, der benytter internettet på samme tid – også selvom I alle streamer film og hører musik af høj kvalitet.

Samtidig er det også med denne hastighed, at du får den bedste oplevelse, hvis du spiller spil online og er afhængig af en stabil og hurtig forbindelse. Det her er derfor det gode valg, hvis du har en stor familie, der ofte er på nettet samtidig.
100mbit bredbånd er nok til den store familie med høje krav til hastighed

Levende farver. Skarpt billede

Oncell IPS displayet genskaber mere end 90% of Adobe RGB farvespektret hvilket betyder klarere farver og knivskarp kontrast. Dertil leverer 16M true color WSVGA skærmen med en 178° bredskærms vinkel ligeledes både et klart billede og mulighed for naturtro rotation.

Slank er blevet slankere

Den elegant designede og ultralette metalramme giver T1 7 en skampvægt på blot 278 gram og med en næsten ikke eksisterende profil på kun 8,5 mm. Dermed får du en enhed, der er nemt at have med overalt og som både passer i tasken og i lommen.Her er eksempler på, hvor meget data fylder, når du bl.a. surfer rundt på internettet.

Nebryd fartgrænser på nettet

MediaPad T1 7.0 er en tablet med absolut topfart. Wi-Fi understøttelse giver dig uendelige muligheder online, med film, musik og surf.

Kræfter til det lange træk

Det stærke 4100mAh batteri er udviklet til at sikre dig lang batterilevetid, og med 300 timers standby tid kan du altid stole på, at din tablet er klar til brug. Du kan uden strømproblemer og uden at lade op være online i op til 8 timer og se film i op til 12 timer.
 

Specifikationer:

Størrelse
Højde: 191.8mm
Bredde: 107mm
Dybde: 8.5mm
Vægt: Cirka 278g (inklusive batteri)
 
Farve
Sølv (Sort Panel)
 
Display
7 tommer ONCELL trykfølsom skærm
600*1024 opløsning
16M farver
 
CPU
Spreadtrum SC7731G
Quad-core 1.2GHz
 
Operativsystem
Android™ 4.4.2 KitKat / Huawei Emotion UI 3.0
 
Hukommelse
RAM: 1 GB
ROM: 8 GB
 
 
GPS
GPS/A-GPS
 
Netforbindelse
WiFi 2.4G 802.11b/g/n
Bluetooth 4.0 with BLE
USB 2.0
 
Sensorer
G-sensor
Accelerometer
 
Kamera
Bagudvendt kamera: 2MP FF
Frontvendt kamera: 2MP FF
 
Lyd
Codec: MP3, MIDI, AMR-NB, AAC, AAC+, eAAC+, FLAC, Audio File Format: *.mp3, *.mid, *.amr, *.3gp, *.mp4, *.m4a, *.wav,*.ogg,
 
Video
Video Codec: MPEG-4, H.264, H.263, VP8, Xvid, Video File Format: *.3gp, *.mp4, *.m4a, *.mkv,*.avi, Image Codec: PNG, GIF (Static only), JPEG, BMP Image File Format: *.png, *.gif (Static only), *.jpeg, *.bmp,*.webm 3.5mm headset
 
EMUI
Understøttes
 
Batteri
4100mAh(Typisk)
 
Æsken indeholder
Tablet×1
Oplader×1
USB Kabel×1
Quick Start Guide×1
Sikkerhedsinformation×1

Sådan vælger du dit bredbåndsabonnement

Det kan være svært at finde ud af, hvilket abonnement på bredbånd der passer til dig og derfor også, hvad din pris vil være. Når du skal undersøge de forskellige muligheder, du har, er det en god idé at få tænkt over dit behov, så du hurtigt kan sortere de irrelevante abonnementer fra. Herunder er der en række ting, som du bør overveje:

  • Hvad bruger jeg min internet til? Er det primært surfing på nettet, spil, film eller lignende.
  • Hvor mange er der i husstanden, og har de samme behov?
  • Skal jeg bruge samme hastighed i download og upload?
  • Skal det være almindeligt bredbånd, der kører på et kablet netværk, eller skal det være mobilt?

Hvis du synes, at nogle af spørgsmålene er svære at besvare, så kan du med fordel læse vores afsnit herunder, hvor vi beskriver de forskellige typer af bredbånd, dækninger, hastigheder og generelle specifikationer. Når du har orienteret dig i materialet, kan du vende tilbage til disse spørgsmål og få afklaret, hvilken løsning der passer til dit behov.

 

Typer af bredbånd

I dag bruger langt de fleste danskere en bredbåndsforbindelse, når de skal på internettet, da priserne på bredbånd er blevet så billige. Der er dog flere forskellige typer af bredbånd, som kan være afgørende for, hvilken hastighed du kan opnå med din bredbåndsforbindelse. Her har vi listet de mest almindelige forbindelsestyper:

  • Bredbånd via telefonstikkets kobberkabler (DSL)
  • Bredbånd gennem antennekablet (coax)
  • Bredbånd via fibernet

Det er ikke alle forbindelsestyper, du kan få, da det afhænger af din bopæl, og hvilke kabler der er lagt i dit område. Den forbindelsestype, der er mest almindelig, er DSL – altså internet over de kobberkabler der er lagt til telefonnettet. Denne type internet er for de fleste danskere et godt valg, selvom den ikke tilbyder de meget høje hastigheder, som for eksempel fibernet gør. Vil du vide mere om de forskellige typer af bredbånd, så kan du læse mere om hver enkelt type herunder.

DSL – bredbånd gennem kobberkabler

Denne type bredbånd er den traditionelle teknologi. Forbindelsen udgøres af det net af kobberkabler, der allerede er lagt i det meste af landet. Det er derfor også den type internet, som de fleste forbinder med internet gennem telefonstikket. DSL dækker hele Danmark, så det er den forbindelse, du kan være sikker på at få.
Du skal dog være opmærksom på, at hastighederne kan variere fra område til område, da det afhænger af kobberets længde, alder og kvalitet. Derfor bliver der i de forskellige abonnementer defineret en minimumshastighed, som er den, der med garanti kan opnås. Desuden kan bopæle, der er placeret langt fra en central ligeledes opnå lavere hastigheder end dem, der er placeret tæt på. Selvom denne teknologi er den ældste på markedet, så bliver den hele tiden opgraderet, så forbrugernes behov kan imødekommes. 

Coax – bredbånd gennem antennekablet

Kører din internetforbindelse på coax, betyder det, at du får dit bredbånd gennem de samme kabler, som dem der leverer kabel-tv. Fordelen ved denne type bredbånd er, at du kan få en pakke med både tv og internet. Det påvirker ikke hastigheden på dit bredbånd, at du ser tv samtidig med, at du bruger internettet.

Bemærk dette er en generel info omkring COAX, hos Fullrate kan du IKKE få TV på din COAX linie.


Bredbånd gennem fibernet

Fibernet er udråbt til at være fremtidens teknologi, da denne type bredbånd giver mulighed for de højeste hastigheder – faktisk så høje hastigheder at gamere og serverejere også er fuldt tilfredse. Fiber fungerer igennem lysledere, som har et lavt optisk tab og kan sende store mængder af information med store båndbredder. Desuden bliver signalet ikke svækket af lange afstande, men kører med fuldstændig samme hastighed ligegyldigt, hvor langt du er fra en central. En ekstra fordel ved fibernet er, at du ofte får samme hastighed til upload som download. 

Bredbånd og hastighed

For at kunne finde den rigtige hastighed er det godt at få styr på de begreber, der definerer internetforbindelsen. Normalt vil du se to tal delt af en skråstreg og herefter betegnelsen Mbit/s. Mbit står for megabit, og s refererer til sekund. Kort fortalt betyder megabit/sekundet, hvor meget information der kan udveksles i sekundet. De to tal definerer derfor hastigheden på dit bredbånd, og desto højere de er, desto hurtigere en forbindelse får du.

Måske har du undret dig over, hvorfor der står to forskellige tal – for man kan jo ikke få to hastigheder? Svaret er, at det kan man godt. Der er nemlig tale om både en downloadhastighed og en uploadhastighed. Når du streamer film, lytter til musik eller lignende, så bruger du downloadhastigheden, men hvis du derimod lægger videoer på YouTube og overfører filer til Dropbox, så er det uploadhastigheden, du trækker på. Det er derfor også vigtigt at overveje, hvad du bruger dit internet til, og hvorvidt det er relevant, at du får en lige så høj upload- som downloadhastighed. Tallet før skråstregen er download, og tallet efter er upload, så i et eksempel med 30/3 Mbit/s får du en hastighed med 30 Mbit/s download og 3 Mbit/s upload.

Dine internetvaner er med til at definere, hvilken hastighed din bredbåndsforbindelse skal have, for at du vil få den optimale oplevelse. Surfer du primært rundt på nettet og tjekker dine sociale profiler, eller streamer du også en masse film fra Netflix og HBO? Hvis du ofte spiller store online spil, stilles der for eksempel høje krav til din internetforbindelse, da den skal være hurtig og yderst driftssikker. Det kan dog være svært som forbruger at vide, hvad for en hastighed der kan dække ens behov. Herunder guider vi dig, så du nemmere kan finde den rigtige pakke til dig forbrug.


Test din hastighed

Er du i tvivl om, hvilken hastighed du har på nuværende tidspunkt, eller vil du bare gerne vide, din hastighed passer? Så kan du tjekke din hastighed med vores hastighedstest. Med denne bredbåndsmåler har du både mulighed for at teste download- og uploadhastigheden, samt se din latency. Latency er den forsinkelse, der er på din forbindelse, hvilket kan være meget relevant for gamere, der ofte spiller store tunge spil online, hvor sekunder kan betyde, om de vinder eller taber spillet.

:)

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 15 min. - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op