Hastigheder
op til 1000 Mbit

Tjek hvor hurtigt internet du kan få?
Få internet
Fra kun 249/md.
Min. i 6 mdr.: 1.892,-
KAMPAGNE: 50 Mbit internet -  første måned 0,-
Uh oh!
Lige et øjeblik...
Uh oh!

Med Samlerabat får du rabat på dit bredbåndsabonnement, når du samler dit mobil- og bredbåndsabonnement hos os. Du sparer mellem 20-50/md. Rabatten afhænger af den bredbåndshastighed, du vælger. For at få Samlerabat, skal du have oprettet et mobilabonnement. Hvis ikke du allerede er mobilkunde, så kontakter vi dig efterfølgende.

Vi har følgende mobilabonnementer:
15 timer + 35 GB data (Inkl. 8 GB i EU) 149,-/md.
Fri tale + 35 GB data (Inkl. 10 GB i EU) 169,-/md.
Fri tale + 50 GB data (Inkl. 12 GB i EU)
199,-/md.

Er du interesseret i at høre mere om Fiber, så udfyld feltet - så ringer vi til dig!

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt, skal du kontakte kundeservice.

 
Få WiFi i hjørnerne

Wifi boost med air ties

 

WIFI ARTIKLER

 
 
Wifi scanner

Dårligt Wifi i hjemmet?

Brug en Wifi-Scanner i hjemmet [TIP]

 
Bedre Wifi

8 Råd der giver dig bedre Wifi

Tip til at få det bedste WiFi.

 
Hvad er Wifi?

Hvad er Wifi?

WiFi er et trådløst netværk, også omtalt som trådløst internet

 
Opgradering af Wifi Netværk

WiFi opgradering

Se og lyt med om opgradering af Wifi

 
Tur down memory lane

En tur down memory lane

En video om teknologien bag ruteren.

 
WiFi app - 100% Wifi

100% WiFi [APP]

Brug vores app og undersøg om du er 100% på i dit hjem.

 
 
 

Hvilke teknologier kan Fullrate levere igennem?

Den internetteknologi vi kan levere på afhænger af kablerne i jorden ind til din bolig. Hos Fullrate har vi mulighed for at levere internet både via telefonstikket, via dit kabel-tv stik eller via fiber. Tjek din adresse og se hvad du kan få.

Hvad er internet via fiber?

Fiber, også kaldet ‘fremtidens internet’, er kendt for høj stabilitet og høje hastigheder. Årsagen skal findes i teknologien hvor data sendes/modtages ved hjælp af lys og derfor opstår der ikke forsinkelse på signalet ligegyldigt hvor langt fiberkablet er. Ét fiberkabel kan rumme data nok til at flere millioner TV, computere og smartphones kan bruge internettet på samme tid. Fullrate kan i dag levere fiber til ca. 200.000 husstande og forventer at kunne levere fiber til flere tusinde nye husstande i de kommende år.

Fun fact: Selve fiberkablet er ikke tykkere end et menneskehår og består af enten glas eller plastik.

Hvad er internet
via kabel-TV stik?

Bredbånd via kabel-TV stikket kaldes i daglig tale også for COAX. Det er måske ikke den allermest kendte bredbåndsforbindelse, men ikke desto mindre, så har teknologien været igennem en markant udvikling. Dette betyder bl.a. at Fullrate tilbyder GigaSpeed via COAX med en hastighed på 1.000 Mbit - helt på højde med fiber. Fullrate kan i dag levere internet via kabel-TV stik til ca. 800.000 husstande.

Fun fact: COAX blev for første gang benyttet som bredbåndsteknologi i 2000 og krævede indtil 2016 at man havde TV hos YouSee.

Hvad er internet
via telefonstik?

Det var med internet via telefonstikket at danskerne for alvor fik rigtigt bredbånd ind i hjemmet tilbage i 90’erne. Forbindelsen leveres via de kobberkabler der tidligere blev benyttet til fastnettelefonen. Derfor kan næsten alle danske hjem få denne teknologi (som også kaldes for DSL). Desværre kan det variere meget hvilken hastighed du kan få, da hastigheden påvirkes af afstanden mellem din bolig og telefoncentralen. Fullrate tilbyder op til 100 Mbit på DSL.

Fun fact: Da Fullrate startede tilbage i 2006 var den hurtigste hastighed 20/1 Mbit til en pris på 529/md.

GigaSpeed er din graranti for den bedste internetoplevelse

Hvad er GigaSpeed?

GigaSpeed-stemplet er din garanti for den bedste internetoplevelse. Med 1.000 Mbit er GigaSpeed nemlig den hurtigste og mest stabile hastighed, du kan få. Perfekt til non-stop streaming i allerhøjeste kvalitet (4K) eller seriøs online gaming.

Du kan få GigaSpeed via Fiber eller kabel-TV stikket - så vælger du GigaSpeed, er du altid sikker på at få den hurtigste forbindelse.

Få WiFi Boost med

Indtil d. 15 December følger WiFi Boost med når du køber GiGaSpeed - så du kan få WiFi helt ud i alle hjørner af dit hjem.

Airties

VI LEVERER BREDBÅND TIL HELE DANMARK


Sådan vælger du dit bredbåndsabonnement

Det kan være svært at finde ud af, hvilket abonnement på bredbånd der passer til dig og derfor også, hvad din pris vil være. Når du skal undersøge de forskellige muligheder, du har, er det en god idé at få tænkt over dit behov, så du hurtigt kan sortere de irrelevante abonnementer fra. Herunder er der en række ting, som du bør overveje:

  • Hvad bruger jeg min internet til? Er det primært surfing på nettet, spil, film eller lignende.
  • Hvor mange er der i husstanden, og har de samme behov?
  • Skal jeg bruge samme hastighed i download og upload?
  • Skal det være almindeligt bredbånd, der kører på et kablet netværk, eller skal det være mobilt?

Hvis du synes, at nogle af spørgsmålene er svære at besvare, så kan du med fordel læse vores afsnit herunder, hvor vi beskriver de forskellige typer af bredbånd, dækninger, hastigheder og generelle specifikationer. Når du har orienteret dig i materialet, kan du vende tilbage til disse spørgsmål og få afklaret, hvilken løsning der passer til dit behov.

Bredbånd på 100mbit giver dig en lynhurtig oplevelse og ingen vente tid

1000 mbit

Til dig, hvor kun det
allerhurtigste er godt nok

Til dig, der vil have det allerhurtigste. Forbindelsen er som skabt til det digitale hjem med mange WiFi gadgets - perfekt til non-stop streaming i allerhøjeste kvalitet (4K) eller seriøs online gaming.

Takket være den meget høje upload, er forbindelsen ideel til dig, der arbejder hjemme og har behov for at uploade tunge filer.

 
Ubegrænset enheder
 
 
Stream i 4K-kvalitet
 
 
Til seriøs gaming og lan-events
 
Bredbånd på 100mbit giver dig en lynhurtig oplevelse og ingen vente tid

300 mbit

til den store familie, der vil
have masser af hastighed

Denne forbindelse passer til dig, der ikke vil gå på kompromis med hastigheden og den klarer nemt mere end 10 enheder koblet på nettet samtidig. Stream nemt film og serier i allerhøjeste kvalitet (4K) i stuen, samtidig med at der foretages videoopkald og games på et af værelserne. 

Forbindelsen er ideel til online gaming, hjemmearbejde eller – takket være den høje upload – hvis der er koblet en harddisk til netværket, som skal kunne tilgås udefra. 

 
Vær på med mere end 10 enheder
 
 
Stream i 4K-kvalitet
 
 
Til seriøs gaming og lan-events
 
Bredbånd på 100mbit giver dig en lynhurtig oplevelse og ingen vente tid

100 mbit

til familien, der vil have
lynhurtigt internet

Lynhurtigt internet på flere enheder samtidigt? Så er denne forbindelse perfekt til dig – den klarer nemt 5-10 enheder koblet på nettet samtidigt. Stream nemt film og serier i høj opløsning (4K) på flere enheder. Forbindelsen klarer også nemt behovet for at kunne foretage videoopkald, mens resten af familien streamer TV. Pga. den høje upload egner forbindelsen egner sig i øvrigt godt, hvis der er behov for hjemmearbejde, eller hvis I ofte lægger billeder op på nettet.

 
Vær på med optil 10 enheder
 
 
Stream i 4K-kvalitet
 
 
Godt til onlinespil
 
Med 50Mbit bredbånd kan hele familien få internet

50 mbit

Til den mindre husstand med
et moderat internetforbrug

Passer til dig, der har behov for op til 5 enheder koblet på nettet samtidig. I har et forbrug, hvor nettet primært bruges til nyhedslæsning, mail eller sociale medier. Med 50 Mbit kan I streame film og serier fra eks. Netflix og HBO på op til to enheder samtidig.

Forbindelsen kan også bruges til hjemmearbejde, eller hvis I ofte lægger billeder op på nettet.

 
Vær på med op til 5 enheder.
 
 
Stream i HD-kvalitet
 
25 Mbit bredbånd fra Fullrate

Op til 25 mbit

Til dig med et basalt
internetforbrug

Til dig, der bruger nettet til nyhedslæsning, mail, Facebook, Instagram og YouTube på et begrænset antal enheder, der er koblet på nettet samtidigt.

Forbindelsen kan også bruges til at streame film og serier fra eks. Netflix og HBO.

 
2 til 3 enheder
 
 
Stream i HD-kvalitet
 

Levende farver. Skarpt billede

Oncell IPS displayet genskaber mere end 90% of Adobe RGB farvespektret hvilket betyder klarere farver og knivskarp kontrast. Dertil leverer 16M true color WSVGA skærmen med en 178° bredskærms vinkel ligeledes både et klart billede og mulighed for naturtro rotation.

Slank er blevet slankere

Den elegant designede og ultralette metalramme giver T1 7 en skampvægt på blot 278 gram og med en næsten ikke eksisterende profil på kun 8,5 mm. Dermed får du en enhed, der er nemt at have med overalt og som både passer i tasken og i lommen.Her er eksempler på, hvor meget data fylder, når du bl.a. surfer rundt på internettet.

Nebryd fartgrænser på nettet

MediaPad T1 7.0 er en tablet med absolut topfart. Wi-Fi understøttelse giver dig uendelige muligheder online, med film, musik og surf.

Kræfter til det lange træk

Det stærke 4100mAh batteri er udviklet til at sikre dig lang batterilevetid, og med 300 timers standby tid kan du altid stole på, at din tablet er klar til brug. Du kan uden strømproblemer og uden at lade op være online i op til 8 timer og se film i op til 12 timer.
 

Specifikationer:

Størrelse
Højde: 191.8mm
Bredde: 107mm
Dybde: 8.5mm
Vægt: Cirka 278g (inklusive batteri)
 
Farve
Sølv (Sort Panel)
 
Display
7 tommer ONCELL trykfølsom skærm
600*1024 opløsning
16M farver
 
CPU
Spreadtrum SC7731G
Quad-core 1.2GHz
 
Operativsystem
Android™ 4.4.2 KitKat / Huawei Emotion UI 3.0
 
Hukommelse
RAM: 1 GB
ROM: 8 GB
 
 
GPS
GPS/A-GPS
 
Netforbindelse
WiFi 2.4G 802.11b/g/n
Bluetooth 4.0 with BLE
USB 2.0
 
Sensorer
G-sensor
Accelerometer
 
Kamera
Bagudvendt kamera: 2MP FF
Frontvendt kamera: 2MP FF
 
Lyd
Codec: MP3, MIDI, AMR-NB, AAC, AAC+, eAAC+, FLAC, Audio File Format: *.mp3, *.mid, *.amr, *.3gp, *.mp4, *.m4a, *.wav,*.ogg,
 
Video
Video Codec: MPEG-4, H.264, H.263, VP8, Xvid, Video File Format: *.3gp, *.mp4, *.m4a, *.mkv,*.avi, Image Codec: PNG, GIF (Static only), JPEG, BMP Image File Format: *.png, *.gif (Static only), *.jpeg, *.bmp,*.webm 3.5mm headset
 
EMUI
Understøttes
 
Batteri
4100mAh(Typisk)
 
Æsken indeholder
Tablet×1
Oplader×1
USB Kabel×1
Quick Start Guide×1
Sikkerhedsinformation×1
 

Typer af bredbånd

Der findes flere forskellige bredbåndsteknologier, som har stor betydning for, hvilken internethastighed du vil kunne få. 

  • Bredbånd via telefonstikkets kobberkabler (DSL)
  • Bredbånd gennem antennekablet (COAX)
  • Bredbånd via fibernet
  • Hybrid Bredbånd
  • Mobilt Bredbånd (4G)

Hvilken type bredbånd og hastigheder du kan få, afhænger af hvilken teknologi der er tilgængelig på din adresse. Dette afhænger af hvilke kabler, der er lagt i dit område.

Du kan læse mere om de forskellige typer bredbånd herunder:

Bredbånd via Telefonstik (DSL)

Denne type bredbånd er den mest udbredte teknologi. Omkring 95% af de danske husstande har adgang til Bredbånd via Telefonstik (DSL). Det kan variere meget, hvilken hastighed man kan få, da hastigheden påvirkes af afstanden mellem din bopæl og den nærmeste telefoncentral.

Fullrate leverer hastigheder fra 25-100 Mbit/s på Bredbånd via Telefonstik.

Bredbånd via Kabel-TV stik (COAX)

Bredbånd via COAX betyder, at internetforbindelsen kører gennem antennekablerne. 
Denne teknologi har været igennem en markant udvikling, hvor Danmark nu er førende i at kunne levere 1.000 Mbit/s bredbåndshastigheder. 
Fullrate leverer hastigheder fra 25-1.000 Mbit/s på Bredbånd via Kabel-TV stik.

Bemærk dette er en generel info omkring COAX, hos Fullrate kan du IKKE få TV på din COAX linie.


Fiber Bredbånd

Fiber, også kaldet ’fremtidens internet’, benytter lyslederkabler og er kendt for høj stabilitet og høje hastigheder. Med en fiberforbindelse opstår der derfor ikke forsinkelse på den data, du sender eller modtager, ligegyldigt hvor langt fiberkablet er. Ét fiberkabel kan rumme nok data til, at flere millioner TV, computere og smartphones kan bruge data på samme tid. Fullrate forventer at levere fiber til flere og flere nye husstande i de kommende år.

Fullrate leverer hastigheder fra 100-1.000 Mbit/s på Fiber Bredbånd.

Hybrid Bredbånd (DSL + 4G)

Hybrid Bredbånd er en ny og innovativ bredbåndsløsning i Danmark. Det er ikke en ny teknologi, men nærmere en sammensmeltning af to kendte teknologier – nemlig Bredbånd via Telefonstik og Mobilt Bredbånd (4G). Hybrid har den fordel, at den kan booste en bredbåndsforbindelse via telefonstik, således at husstande der i dag har en lav hastighed på DSL, vil opleve at få højere hastighed ved hjælp af det mobile bredbåndssignal.

Fullrate leverer Hybrid Bredbånd med en forventet hastighed mellem 25-50 Mbit/s.

Mobilt Bredbånd (4G)

Mobilt Bredbånd (4G) er den fleksible bredbåndsløsning, hvor du benytter mobilnetværket til at få adgang til internettet. Mobilt Bredbånd kan være en fordel i områder, hvor det ikke er muligt at få gode kablede bredbåndsforbindelser, eksempelvis i sommerhusområder, kolonihaver, etc. Du bør være opmærksom på, at der på Mobilt Bredbånd ofte er en forbrugsgrænse på et antal Gigabyte (GB).

Fullrate leverer Mobilt Bredbånd på Danmarks bedste netværk med forventede hastigheder på op til 71 Mbit/s.

Test din hastighed

Er du i tvivl om, hvilken hastighed du har på nuværende tidspunkt, eller vil du bare gerne vide, din hastighed passer? Så kan du tjekke din hastighed med vores hastighedstest. Med denne bredbåndsmåler har du både mulighed for at teste download- og uploadhastigheden, samt se din latency. Latency er den forsinkelse, der er på din forbindelse, hvilket kan være meget relevant for gamere, der ofte spiller store tunge spil online, hvor sekunder kan betyde, om de vinder eller taber spillet.
 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 15 min. - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op