Privatlivspolitik for Fullrate TV

I forbindelse med kundens afbenyttelse af produktet Fullrate TV, indsamler og behandler Fullrate som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.
 
Under denne privatlivspolitik, indgår de følgende variationer af produktet TV: Fullrate Tv-boks, FullrateApp, Lejefilm og tv.fullrate.dk.
 
I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.
 

Typer af oplysninger og formål

I forbindelse med brugen af produktet Fullrate TV, bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:
  • Kundenummer
  • IP adresse
  • Forbrug af film via Fullrate tjenester
  • Kundeadfærd på tilgængeligt indhold
De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:
  • For at kunden kan se TV / indhold og Fullrate kan verificere hvilket indhold kunden skal have adgang til, samt for at kunne fejlsøge i tilfælde af nedbrud eller fejl.
Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger:
  • Afsendelse af indhold mod kunden baseret på kundens rettigheder, som de står registreret i ordrehåndteringssystemet, samt registrering og formidling af kundes forbrug.

KILDER

Har du Fullrates TV indsamler Fullrate persondata fra følgende personkategorier:
  • Kunder
  • Virksomheds medarbejder

DET JURIDISKE GRUNDLAG FOR INDSAMLING OG BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

Vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af Fullrates TV bliver udført på baggrund af en kontraktuel forpligtelse for at give dig adgang til den pågældende service, samt en retlig forpligtelse eksempelvis jævnfør logningsbekendtgørelsen.
 

VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med afbenyttelse af Fullrates TV, bliver dine informationer indsamlet og behandlet af TDC. Dette fungerer således, da Fullrate er en virksomhed under TDC Group, og at vi opererer på TDC’s netværk. Det er derfor TDC der supporterer os i forbindelse med at levere din TV forbindelse.

Det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysningerne i dette afsnit er følgende:
En kontraktuel forpligtelse til at opretholde den service eller det produkt som kunden har købt, i dette tilfælde Fullrates TV.
 

OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER TIL MODTAGERE I LANDE UDEN FOR EU/EØS

I forbindelse med afbenyttelse af Fullrates TV overføres dine personoplysninger ikke til modtagere i lande uden for EU/EØS.
 

OPBEVARINGSPERIODE

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, dog ikke længere end 12 måneder efter seneste registrering eller kundeforholdet er afsluttet.
   

Sikkerhed for behandlingen

For at beskytte og sikre at dine personlige data der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerheds tiltag, som bliver jævnligt auditeret. Du kan læse mere om disse tiltag via nedenstående links:

KONTAKT FOR YDERLIGERE INFORMATIONER

Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af din personlige data, i forbindelse med leveringen af Fullrates TV, bedes du venligst tage kontakt via vores kundeservice.