Privatlivspolitik for Fullrate sikkerhedspakke

I forbindelse med kundens afbenyttelse af Fullrates Sikkerhedspakke, indsamler og behandler Fullrate som dataansvarlig en række personoplysninger om dig som kunde.

I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.
 

Typer af oplysninger og formål

I forbindelse med afbenyttelsen af Fullrates Sikkerhedspakke, bliver der fra Fullrate ikke behandlet personlige oplysninger, da du som kunde indgår en særskilt aftale med F-Secure. Men ved leveringen af produktet noteres følgende oplysninger i vores interne systemer:
  • Navn
  • E-mailadresse
  • Adresse
  • Kundenummer

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:
  • Der indsamles oplysninger om kunden for at give kunden adgang til antivirus og anden sikkerheds software der falder under sikkerhedspakken.
Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger:
  • Fullrate indhenter en licensnøgle til sikkerhedspakken fra F-secure, den bliver videresendt til kunde der modtager licensnøglen på sin e-mail. Herefter aktiverer kunden selv licensnøglen på op til fem enheder. 

Kilder

Har du Fullrates Sikkerhedspakke, indsamler Fullrate persondata fra følgende kategorier:
  • Kunder

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af den personlige data du videregiver til Fullrate er vores kontraktlige forpligtelser over for vores kunder, da det er denne indsamling der muliggør levering af produktet; Fullrate Sikkerhedspakke.
 

Videregivelse af dine personoplysninger

  • I forbindelse med afbenyttelsen af sikkerhedspakken bliver der ikke videregivet personoplysninger.
  • Som et led i installationen, skal kunden indgå en særskilt licensaftale om brugsret til sikkerhedsfunktionerne direkte med licenshaver. Licensaftalen skal gennemgås og særskilt accepteres af kunden, første gang kunden via sin computer, foretager login til sikkerhedsfunktionerne. Kunden indgår således et direkte aftaleforhold med licenshaver, som Fullrate alene formidler og ikke er part i. Dette aftaleforhold gør F-Secure til dataansvarlig i forbindelse med kundens afbenyttelse af Sikkerhedspakken. For at læse mere om F-Secures behandling henviser vi til at læse deres produktspecifikke privatlivspolitik.

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

  • I forbindelse med Fullrate Sikkerhedspakke overføres dine personoplysninger ikke til modtagere i lande uden for EU/EØS.

Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, jf. bogføringsloven bliver nogle af dine informationer dog gemt i op til 5 år.
 

Kontakt for yderligere informationer

Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af din personlige data, i forbindelse med leveringen af Fullrates Sikkerhedspakke, bedes du venligst tage kontakt via vores kundeservice.