Privatlivspolitik for Fullrate Mobilt bredbånd

I forbindelse med din afbenyttelse af Fullrate Mobilt Bredbånd, indsamler og behandler Fullrate som dataansvarlig en række personoplysninger om dig som kunde.

Under denne privatlivspolitik, indgår også følgende version af Fullrates mobile bredbånd: 4G. Al data indsamles og behandles dog på samme måde, uanset abonnementstype.

I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.
 

Typer af oplysninger og formål

I forbindelse med leveringen af Fullrates Mobilt Bredbånd, bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:
  • Telefonnummer
  • IMSI / ICC nummer
  • IMEI nummer
  • Data forbrug

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:
  • I forbindelse med brugen af et mobilabonnement ved Fullrate bliver der behandlet personoplysninger for at kunden kan tilgå mobilnetværket, og derved internettet, via sin mobile bredbåndsforbindelse gennem 3G/4G net.
Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger er:
  • Behandlingen sker via en platform ved TDC, her bestiller Fullrate produktservice til kunden, hvorefter TDC leverer produktet til kunden og står for den primære behandling af persondata. Der kan også forekomme en fejlsøgning, hvor personlig data bliver fremsøgt med henblik på udbedring.

Tillægsprodukter

Når du har Fullrate Mobilt Bredbånd har du mulighed for at tilkøbe ekstra serviceydelse fra Fullrate. Følgende tillægsydelser vil være tilgængelige for dig som kunde;
  • Sikkerhedspakke
    • Sikkerhedspakken ved Fullrate har sin egen særskilte privatlivspolitik. Den vil du kunne læse mere om her.

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

  • Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af Fullrates mobile bredbånd bliver udført på baggrund af en kontraktuel forpligtelse for at kunde give kunden adgang til den pågældende service, samt en retlig forpligtelse jævnfør, eksempelvis, logningsbekendtgørelsen. 

Videregivelse af dine personoplysninger

  • Med henblik på at supportere og fejlrette mobilnetværket bliver nogle af dine informationer gjort tilgængelige for tredjeparts netværk- og telekommunikations selskaber, de tilgår oplysningerne ved fejlsager der kræver ekstern support. Slutteligt har vi også et samarbejde med en teknologi virksomhed der supporterer os i forbindelse med spærring af stjålne enheder. Al videregivelse af information har til formål at du som kunde får den bedst mulige service.
Det juridiske grundlag for videregivelsen af [personoplysningerne i dette afsnit] er følgende:
  • En berettiget interesse for at yde bedst mulige service for kunderne, samt en kontraktlig forpligtelse til at opretholde den service eller det produkt som kunden har købt, i dette tilfælde Fullrates mobile bredbånd.

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

  • Når du benytter Fullrates mobile bredbånd, bliver noget af din data opsamlet i systemer der bliver hostet af en virksomhed uden for EU/EØS. Dette er en teknologivirksomhed der er beliggende i USA – de supporterer kunder i Fullrate i forbindelse med data roaming når du er på udlandsophold.

Opbevaringsperiode

  • Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, jf. bogføringsloven bliver nogle af dine informationer dog gemt i op til 5 år.
 

Sikkerhed for behandlingen

For at beskytte og sikre at dine personlige data der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerheds tiltag, som bliver jævnligt auditeret. Du kan læse mere om disse tiltag via nedenstående links:

Kontakt for yderligere informationer

Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af din personlige data, i forbindelse med leveringen af Fullrates mobile bredbånd, bedes du venligst tage kontakt via vores kundeservice.