Privatlivspolitik for Fullrate Mobilabonnement

I forbindelse med kundens afbenyttelse af Fullrates mobilabonnementer, indsamler og behandler Fullrate som dataansvarlig en række personoplysninger om dig som kunde.
 
Under denne privatlivspolitik, indgår samtlige af Fullrates mobilabonnementer, samt alle tilkøbsmuligheder fx: Fullrate til Fullrate, SMS udland og Databoost. Al kundedata indsamles og behandles på samme måde, uanset abonnementstype.
 
I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.
 

Typer af oplysninger og formål

I forbindelse med leveringen af Fullrates mobilabonnementer, bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:
  • Telefonnummer
  • IMSI / ICC nummer
  • IMEI nummer
  • Oplysninger omkring hvem kunden har ringet til
  • Oplysninger omkring hvem kunden har ringet til (inklusiv B-numre)
  • Oplysninger omkring kunden har hemmeligt nummer
  • Voicemail; indhold og kaldsnumre
  • Brugeradministration og adgang til applikationer

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:
  • I forbindelse med brugen af et mobilabonnement ved Fullrate bliver der behandlet personoplysninger for at kunden kan benytte sine købte mobiltelefontjenester i forhold til at modtage og foretage opkald, modtage og afsende SMS og MMS, tilgå 3G/4G netværket, optage samtaler, opsætte kø-funktion, omstilling og lignende udbudte funktioner i forbindelse med Fullrate mobilabonnementer.
Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger er:
  • Behandlingen sker via en platform ved TDC, her bestiller Fullrate produktservice til kunden, hvorefter TDC leverer produktet til kunden og står for den primære behandling af persondata. Der kan også forekomme en fejlsøgning, hvor personlig data bliver fremsøgt med henblik på udbedring. 

Kilder

Har du et Fullrate mobilabonnement, indsamler Fullrate persondata fra følgende personkategorier:
  • Kunder
  • Virksomheds medarbejder
  • Telefonnummer på opkaldsmodtager ved kunders udgående opkald

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

  • Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af Fullrate mobilabonnementer bliver udført på baggrund af en kontraktuel forpligtelse for at kunne give kunden adgang til den pågældende service, samt en retlig forpligtelse eksempelvis jævnfør logningsbekendtgørelsen.
 

Videregivelse af dine personoplysninger

  • Med henblik på at supportere og fejlrette mobilnetværket bliver nogle af dine informationer gjort tilgængelige for tredjeparts netværk- og telekommunikations selskaber, de tilgår oplysningerne ved fejlsager der kræver ekstern support. Ydermere er der også en software virksomhed der supporterer vores voicemail service. Slutteligt har vi også et samarbejde med en teknologi virksomhed der supporterer os i forbindelse med spærring af stjålne enheder. Al videregivelse af information har til formål at du som kunde får den bedst mulige service.
Det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysningerne i dette afsnit er følgende:
  • En berettiget interesse for at yde bedst mulige service for kunderne, samt en kontraktlig forpligtelse til at opretholde den service eller det produkt som kunden har købt, i dette tilfælde Fullrate mobilabonnementer.

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

Når du benytter Fullrate mobilabonnementer bliver noget af din data opsamlet i systemer der bliver hostet af en virksomhed uden for EU/EØS. Det er en teknologivirksomhed, der er beliggende i USA – de supporterer i forbindelse med data roaming når du er på udlandsophold.

Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, jf. bogføringsloven bliver nogle af dine informationer dog gemt i op til 5 år.
 

Sikkerhed for behandlingen

For at beskytte og sikre at dine personlige data der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerheds tiltag, som bliver jævnligt auditeret. Du kan læse mere om disse tiltag via nedenstående links: Kontakt for yderligere informationer
Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af din personlige data, i forbindelse med leveringen af Fullrates mobilabonnementer, bedes du venligst tage kontakt via vores kundeservice.