Privatlivspolitik for Fullrate Bredbånd (COAX)

I forbindelse med din afbenyttelse af Fullrates bredbånd (COAX), indsamler og behandler Fullrate som dataansvarlig en række personoplysninger om dig som kunde.

I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.
 

Typer af oplysninger og formål

I forbindelse med leveringen af Fullrates bredbånd (COAX), bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:
 • Kundenummer
 • IP adresse
 • LID / Kredsløbs ID  
De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:
 • Personlige oplysninger bliver behandlet for at kunden kan tilgå internettet via sin COAX bredbåndsforbindelse.
Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger er:
 • Behandlingen sker via en platform ved TDC, her bestiller Fullrate produktservice til kunden, hvorefter TDC leverer produktet til kunden og står for den primære behandling af persondata. Der kan også forekomme en fejlsøgning, hvor personlig data bliver fremsøgt med henblik på udbedring af fejl.

Kilder


Har du Fullrates bredbånd (COAX), indsamler Fullrate persondata fra følgende personkategorier:
 • Kunder
 • Virksomheds medarbejder

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

 • Vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af Fullrates bredbånd (COAX) bliver udført på baggrund af en kontraktuel forpligtelse for at give dig adgang til den pågældende service, samt en retlig forpligtelse eksempelvis jævnfør logningsbekendtgørelsen.

Videregivelse af dine personoplysninger

 • I forbindelse med afbenyttelse af Fullrates bredbånd (COAX), bliver dine informationer indsamlet og behandlet af TDC. Dette fungerer således, da Fullrate er en virksomhed under TDC Group, og at vi opererer på TDC’s netværk. Det er derfor TDC der supporterer os i forbindelse med at levere din bredbåndsforbindelse
Det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysningerne i dette afsnit er følgende:
 • En kontraktuel forpligtelse til at opretholde den service eller det produkt som kunden har købt, i dette tilfælde Fullrates bredbåndsforbindelse (COAX).

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

 • I forbindelse med afbenyttelse af Fullrates bredbånd (COAX) overføres dine personoplysninger ikke til modtagere i lande uden for EU/EØS.

Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, dog ikke længere end 12 måneder efter seneste registrering eller kundeforholdet er afsluttet.
 

Sikkerhed for behandlingen

For at beskytte og sikre at dine personlige data der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerheds tiltag, som bliver jævnligt auditeret. Du kan læse mere om disse tiltag via nedenstående links:

Kontakt for yderligere informationer

Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af din personlige data, i forbindelse med leveringen af Fullrates bredbånd (COAX), bedes du venligst tage kontakt via vores kundeservice.