Data Privacy Manager (DPM)

Kan du holde følsomme informationer hemmelige? Har du en god etisk sans? Kan du sætte dig i andres sted, og tale på deres vegne? – så er det måske dig vi leder efter…


Som teleoperatør behandler Fullrate mange personfølsomme informationer om bl.a. vores kunder. Til at sikre og rådgive os i dette tillidserhverv søger vi en knivskarp medarbejder til at varetage stillingen som Data Privacy Manager (DPM).

Som DPM skal du sikre, at Fullrate behandler data i overensstemmelse med persondatalovgivningen. Du bliver kontaktperson ift. alle spørgsmål vedrørende persondatabeskyttelse og dermed også en central person i Fullrate og TDC.


Som DPM skal du:

  • Yde Fullrate og kolleger rådgivning og bistand i alle relationer til persondatabeskyttelse (både i Fullrate og vores moderselskab)

  • Etablere og vedligeholde vores dokumentation af underliggende systemer, processer og kontrakter m.v.

  • Varetage risiko-styrring relateret til persondatabeskyttelse.

  • Bistå og afhjælpe henvendelser fra de kunder og kolleger vi behandler persondata for

  • Uddanne i, skabe opmærksomhed om, og sikre korrekt behandling af personfølsomme data, så alle følger Fullrates gode data-/sikkerhedsetik

I tillæg til din DPM rolle vil du i stigende omfang udføre projektledelse, og varetage Fullrates fraud-management funktion.
 

Vi vil gerne have…

Du har gerne erfaring fra lignende stilling, med indsigt i GDPR, processer samt kunders behov og rettigheder. Du er vant til at tage ansvar, navigere, agere og bevare overblikket i en hektisk, men spændende, hverdag, samtidigt med at du løser detaljeret problemstillinger. Selv om du bliver en del af et team, som hjælper hinanden, så skal du kunne arbejde/gennemføre dine opgaver selvstændigt.

Du vil bliver en del af et team på 6-7 dygtige medarbejdere i Product & Project Management, der fungerer som bindeleddet mellem den kommercielle og tekniske del af forretningen og spiller en afgørende rolle for forretningens udvikling.
 

Vi kan tilbyde dig …

Du vil blive en del af en yderst agil tech-virksomhed og får et stort ansvar for. Fullrate er en rigtig god arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at gøre en stor forskel samt udvikle sig. Ud over en masse personalegoder som mobil + abonnement, lækker kantineordning, bredbånd, parkering mm., får du desuden en hverdag præget af fleksibilitet, forskellighed, en uformel tone og super gode kolleger, der er mestrer i at løfte i flok og samarbejde.
 

Er stillingen som DPM lige dig?

Så send din ansøgning allerede i dag, eller senest d. 11/7 – vi indkalder løbende til samtaler. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Peter Greve på 30 36 22 32.

Stillingen er fuldtid, og din arbejdsplads vil ligge på Telegade 2 i Taastrup - kun 15. min med IC-tog fra Kbh. H.