Om Fullrate

Fullrate A/S
Telegade 2, bygn. 4
2630 Tåstrup

Tlf.: 32 15 45 00

CVR-nummer: 40075291

Ledelse Nyheder og presse Jobs


Historie

2005

Bredbånd skal være enkelt og billigt for alle - og hastigheden skal være høj! Fullrate lancerer 256 Kbit under pay-off "High Speed, Low Cost". Det viste sig hurtigt, at danskerne kunne lide det. Det vakte opsigt - også blandt konkurrenterne.
 

2006

Fullrate tilbyder bredbånd med IP-telefoni i Storkøbenhavn, som i 2008 blev landsdækkende.
 

2009

Fullrate sælges til TDC, og i de efterfølgende år bliver Mobilt Bredbånd, mobiltelefoni og TV også en del af de produkter, Fullrate tilbyder sine kunder.
 

2009

Mobilt Bredbånd føjes til produktporteføljen, og nu kan Fullrates kunder være på nettet overalt.
 

2011

I april 2011 lanceres TV på bredbånd, og i november begynder Fullrate at tilbyde mobiltelefoni. Dermed bliver Fullrate en televirksomhed med mange produkter på hylderne. Sidst på året overtager Fullrate Telmores bredbåndskunder.
 

2013

Den 1. januar 2013 fusionerede M1 og Fullrate for til sammen at blive til en stærk lavprisudbyder på telemarkedet indenfor både Mobil, TV og Bredbånd. Det samlede selskab fortsatte med at hedde Fullrate og er den eneste lavprisudbyder på markedet, der udbyder alle teleydelser. Vi har i dag en kundebase på over 400.000 kunder.

Alle centrale arbejdsprocesser i Fullrate er dokumenterede og kvalitetssikrede, så vi til enhver tid har overblik over den enkelte kunde. Kunderne kan altid følge deres personlige status på MIT FULLRATE.
 

Kundeservice

Vi bestræber os på at levere den bedste service til alle vores kunder, og vi arbejder på at nedbringe den telefoniske ventetid til et minimum. Vi følger op på henvendelser via mail og div. online- og sociale medier, og forsøger at hjælpe så hurtigt vi kan, og i det omfang det er muligt.