Ubiquiti UniFi AC LR Access Point

Ubiquiti UniFi AC LR Access Point Ubiquiti UniFi AC LR AP
  • Ubiquiti UniFi AC LR Access Point
  • Ubiquiti UniFi AC LR AP
Betalingsform Hvad er ViaBill
Vælg farve:
810 0 0
810
Køb nu

Steen Garbers Enevoldsen | Netudviklingschef hos Fullrate

"Klippestabil forbindelse og god performance. Kan installeres som enkelt AP, men med den gratis enterprise-grade software forvandles løsningen til en full-blown professionel løsning, der kan skalere til tusindvis af brugere. Lidt mere teknisk krævende at installere."

Steen Garbers Enevoldsen | Netudviklingschef hos Fullrate

"Klippestabil forbindelse og god performance. Kan installeres som enkelt AP, men med den gratis enterprise-grade software forvandles løsningen til en full-blown professionel løsning, der kan skalere til tusindvis af brugere. Lidt mere teknisk krævende at installere."

Ubiquiti UAP-AC-LR med nyeste WiFi 802.11ac teknologi

Ideel løsning til dér hvor der er behov for stor rækkevidde. Tilbyder simultan operation med tre antenner på 2,4 GHz samt to antenner på 5 GHz. Det innovative antennedesign giver stor rækkevidde med symmetrisk dækning (= høj hastighed i begge senderetninger). Antennernes gode følsomhed gør, at UAP-AC-LR giver bedre forbindelse til fjerne klienter end en normal løsning, hvor man blot har skruet op for sendestyrken.

Ubiquiti UAP-AC-LR super antenne

Skalérbar Enterprise WiFi Management

UniFi Controller-softwaren er et særdeles kraftfuldt managementsystem til trådløse løsninger fra enkeltbruger-installationer og helt op til fuldskala virksomhedsinstallationer med 1000-vis af brugere i et og samme system.

UniFi er det revolutionerende WiFi-system, der kombinerer virksomhedsydelse, ubegrænset skalérbarhed og en central styringskontrol. UniFi 802.11AC Dual-Radio Access Points (AP'er) har et raffineret industrielt design, og kan nemt installeres ved hjælp af den medfølgende monteringshardware.

UniFi Controller-softwaren styres gennem en almindelig webbrowser.

Brug UniFi Controller-softwaren til hurtigt at konfigurere og administrere dit WiFi-netværk - der kræves ingen speciel uddannelse. Dækningskort og performance tweaks, status i real tid, og avancerede sikkerhedsindstillinger er alle smukt integreret i softwaren.

Spar penge og spar tid

I modsætning til traditionelle enterprise WiFi-systemer, der bruger en (dyr!!) hardwarecontroller, kan man gratis hente UniFi softwarecontrolleren, som nemt kan installeres på en PC, MAC eller Linux-maskine.

Dashboard

UniFi giver en visuel repræsentation af netværkets status, og leverer grundlæggende oplysninger om hvert netværkssegment på en nem og intuitiv måde.

Dækningskort

Importér et billede af dit hjems grundplan og brug dækningskortet til at vurdere optimal AP-placering, konfiguration og fejlfinding.

Avancerede RF-værktøjer

Avancerede RF-værktøjer omfatter spektralanalyse, airtime fairness og bandsteering.

Gæsteportal / Hotspot Support

Nem tilpasning og muligheder for gæsteportaler omfatter autentificering, hotspot opsætning og mulighed for at bruge din egen eksterne portalserver. Brug UniFs båndbreddebegrænsning til din gæsteportal / hotspot. Anvend forskellige båndbreddebegrænsninger for download og upload, sæt cap på den samlede dataanvendelse og begrænse brugen af brugen. Alle UniFi AP'er omfatter hotspot-funktionalitet:

• Indbygget support af betalingsløsning i hotspot.

• Indbygget understøttelse i hotspot af kuponbaseret godkendelse, så du kan printe en kupon til gæsterne, som giver tidsbegrænset adgang.

• Indbygget Hotspot Manager til oprettelse af værdikuponer, gæstehåndtering og betalinger.

• Fuld tilpasning og branding af Hotspots portalsider.

Funktioner:
Miljø Indendørs
2.4 GHz hastighed 450 Mbps
2.4 GHz MIMO 3x3
5 GHz hastighed 867 Mbps
5 GHz MIMO 2x2
Afstand 183 m
PoE Mode 24V Passive PoE
Montering Loft / Væg
Wireless Uplink Ja
Mål (cm) 17.6 x 17.6 x 4.3
Send

*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Afdragsordning:

0/md. i 0 mdr. + + FriSMS/MMS.

  • 0 % i stiftelsesomkostning
  • 0 % i debitorrente
  • 0 % i ÅOP
  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Kontantpris 810 kr.

Læs om rentefri delbetaling med ViaBill her.
Forbehold for levering. 14 dages fuld returret på din pakke.

Abonnement: