Synology RT2600ac router

Synology RT2600ac Synology RT2600ac router
  • Synology RT2600ac
  • Synology RT2600ac router
Betalingsform Hvad er ViaBill
Vælg farve:
1944 0 0
1.944
Køb nu

Steen Garbers Enevoldsen | Netudviklingschef hos Fullrate

"Synology RT2600ac giver solid WiFi-performance, har god rækkevidde og klippestabilt link. En brugbar NAS-funktionalitet med respektabel hastighed. Imponerende lavt strømforbrug og et lækkert og intuitivt brugerinterface."

Steen Garbers Enevoldsen | Netudviklingschef hos Fullrate

"Synology RT2600ac giver solid WiFi-performance, har god rækkevidde og klippestabilt link. En brugbar NAS-funktionalitet med respektabel hastighed. Imponerende lavt strømforbrug og et lækkert og intuitivt brugerinterface."

Synology Router RT2600ac

Lynhurtig WiFi med op til 2,53 Gbps kombineret trådløs båndbredde til superladning af netværket. RT2600ac er en kraftig trådløs router til hjem og mindre kontorer, der ønsker at arbejde og spille smartere med omfattende VPN-løsninger, forbedret sikkerhed og fleksible medie- og fildelingsmuligheder.


Udviklet til at præstere

RT2600ac understøtter MU-MIMO og den seneste 802.11ac wave 2-standard og muliggør op til 800Mbps og 1733Mbps på henholdsvis 2,4 GHz og 5 GHz radioer. Når 2 Gbps kombineret båndbredde med Dual WAN og optimerer nemt netværket med minimal ydelsestab selv med Layer 7-trafikkontrol.


Top softwareoplevelse

Synology Router Manager (SRM) styrer RT2600ac til at holde tingene forenklede og fint indstillede. Overvåg og juster netværket hurtigt, selv på mobile enheder med DS router.


Kraftfuld forbindelsesadministration

SRM leverer et let anvendeligt forbindelsesadministrationsværktøj, der sikrer, at dit netværk altid kører problemfrit.

Smart WAN

SRM's Smart WAN-mulighed på RT2600ac understøtter 2 Gbps dual WAN-kombineret båndbredde, når flere forbindelser etableres (to eller flere forbindelser skal være etableret). Hvis en af forbindelserne går offline pga. ISP- eller kabelproblemer, kan trafik falde over til det andet interface. Load Balancing kan bruges udover Failover, så trafik spredes på begge interfaces. Politikrute tillader trafikrute baseret på destinations- eller kildeadresse.

Smart Connect

Ikke sikker på, hvilke enheder, der skal tilslutte ved 2,4 GHz og 5 GHz-båndene. Med Synologys Smart Connect kan enheder, der er tilsluttet til det mest passende bånd, automatisk lade bruger opleve forenklet styring uden at bekymre sig om område- eller hastighedsproblemer.

Synology RT2600ac Smart WAN

Indholdsfiltrering og -overvågning

Programlaget QoS og trafikrapport

Programlag eller Layer 7, Quality of Service-kontrol viser den båndbredde, der forbruges af enkelte programmer og enheder. Begræns båndbreddemængden for specifikke programmer uden at påvirke resten, og generer trafikforbrugsrapporter sorteret efter program og enhed.

Intelligent webfiltrering og forældrekontroller

I stedet for traditionel URL-baseret webfiltrering udfører SRM det under DNS-opslag. Blokér hurtigt tusindvis af websteder med indbygget Google SafeSearch-integration og en konstant opdateret database over tilpassede webstedskategorier.


Vær beskyttet

Ud over standard sikkerhedsværktøj som denial-of-service-beskyttelse og firewallstyring giver SRM's innovative værktøj og funktioner hjælp til at beskytte dit netværk mod angreb udefra.

Intrusion Prevention

Intrusion Detection System analyserer netværkstrafik og fører logfiler over alle indbrudsforsøg, der muliggør finindstilling af dine firewallregler med minimal ydelsesvirkning. Intrusion Prevention-systemet blokerer yderligere mistænkelig trafik baseret på regler, der kan tilpasses.

Security Advisor & QualysGuard

Overvåg og kontroller indstillinger og systemfiler for sikkerhedsproblmer og automatisk anvende anbefalede rettelser. Synology udnytter den brancheførende platform Qualysguard til at registrere og forbedre sikkerheden på tværs af alle Synology-operativsystemer.

Løbende opdatering

Nye sårbarheder og farlige ting opdages hver dag derude. Synology er fast besluttet på at levere hurtige opdateringer til at holde sikkerheden opdateret og yde maksimal beskyttelse. SRM kan automatisk udføre opgraderinger efter en tidsplan, der passer dig bedst.


Administrer, synkroniser, backup med mere

Med en ekstern lagerenhed eller et SD-kort kan RT2600ac blive en privat skyserver med Synologys Cloud Station Suite (Cloud Station ShareSync understøttes ikke), der giver hurtig adgang til filer, billeder og backups til flere enheder. Mac-brugere kan også bruge Time Machine-kompatibilitet. Tilslut enheder med USB 3.0 for at drage fordel af RT2600ac's kraftige forbindelse (USB 3.0 kan nå 107 MB/sek. for EXT4, 103 MB/sek. for FAT32 og 83,8 MB/sek. for NTFS. Ydelsen kan variere, afhængigt af den type enhed, der er tilknyttet og faktisk systemforbrug og -indstillinger).

WiFi og DLNA-certificeret

SRM's moduldesign muliggør skræddersyet og optimeret oplevelse, der passer til dine behov.

Tilføjelsespakker

Wave 2 ac og DLNA-certificeret for maksimal kompatibilitet med dine andre enheder.

Synology QuickConnect og DDNS

Enkel adgangsstyring og konnektivitet.

Send

*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Afdragsordning:

0/md. i 0 mdr. + + FriSMS/MMS.

  • 0 % i stiftelsesomkostning
  • 0 % i debitorrente
  • 0 % i ÅOP
  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Kontantpris 1.944 kr.

Læs om rentefri delbetaling med ViaBill her.
Forbehold for levering. 14 dages fuld returret på din pakke.

Abonnement: