Samsung Galaxy S8+

undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
 • undefined
Betalingsform Hvad er ViaBill
Abonnement Betingelser
Vælg farve:
6999 139 1.995
7.893
Køb nu
 • IP68
 • 6.2"
 • 3.500 mAh

Michael Berthelsen | Supportchef hos Fullrate

"Sydkoreanerne er tilbage med to mobiltelefoner, som konkurrenterne får utroligt svært ved at slå i år. Samsung er tilbage - like a Boss"

Læs hele anmeldelsen af Galaxy S8 her

Michael Berthelsen | Supportchef hos Fullrate

"Sydkoreanerne er tilbage med to mobiltelefoner, som konkurrenterne får utroligt svært ved at slå i år. Samsung er tilbage - like a Boss"

Læs hele anmeldelsen af Galaxy S8 her

Samsung Galaxy S8+ omdefinerer, hvad en mobil er

Den nye infinity-skærm skaber en følelse af grænseløse former. Knapperne er integreret i skærmen, hvilket giver en større oplevelse, når man surfer og ser film og billeder. En avanceret kamerateknologi sikrer, at billederne bliver virkelig gode, også under mindre gode lysforhold. Og du kan bruge mobilen uden bekymringer, da den er vandbestandig i henhold til IP68. Oplev færre grænser med Samsung Galaxy S8+.


Omsluttende infinity-skærm

Galaxy S8+ forandrer den gængse opfattelse af en mobil, når vi taler om brugeroplevelse og design. Infinity-skærmen gør, at rammer og kanter er mindre fremtrædende, hvilket skaber et grænseløst indtryk. Knapperne er flot integrerede i skærmens grænseflade og tilpasses til skærmindstillingen. Den fysiske hjem-knap findes stadig i form af en tryksensor.

Den smalle skærm gør det nemt at skrive og navigere med kun én hånd, og du behøver heller ikke at scrolle lige så meget. Film- og billedoplevelser forstærkes, samtidig med at du kan navigere i andre apps uden afbrydelser.

Åbner op for nye måder at arbejde på

Det længere format giver et bedre overblik over dine arbejdsopgaver, og du behøver ikke at scrolle lige så meget. Du kan dele skærmen op og anvende flere apps samtidig – fx læse mails, tjekke lagersaldo og opdatere CRM-systemet. Knapperne er integreret i skærmen, hvilket giver en bedre oplevelse af arbejdsdokumenter, produktfilm og onlinemøder.


Beskyt og forenkl dit digitale liv

Iris-scanner og fingeraftrykslæsning gør dit mobile liv sikkert og enkelt. Beskyt dit digitale liv med øjnene eller med fingeraftryk – vælg den løsning, der er mest bekvem for dig. Som identificering er iris-scanning op til 200 gange mere sikkert end fingeraftrykslæsning.


Støv- og stænktæt

Lad ikke vand og støv sætte grænser for, hvordan du bruger din mobil. Galaxy S8+ er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler at blive nedsænket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter. Så uanset om du er på stranden, ude i regnen, eller har et arbejde, der involverer vand, kan du bruge din mobil, præcis som du har lyst til.


Skarpt fokus i alle indstillinger

En avanceret kamerateknologi fanger flere detaljer i billederne. Da de enkelte pixel i kameraet har to separate fotodioder, der virker sammen, ligesom de menneskelige øjne, opnås en både hurtig og nøjagtig autofokusering. Den større lysfølsomhed gør det også muligt at fotografere under mørkere lysforhold.


Samsung Knox – sikkerhed på flere niveauer

Samsung Knox er en platform til mobile løsninger til virksomheder i alle størrelser. Den giver forretningsfordele ved at kombinere brugervenlig Enterprise Mobility Management (EMM) med sikkerhed på flere niveauer – fra hardware til software. Samsung Knox gør det enklere at håndtere enheder, holde mobildata sikre og lade dine medarbejdere arbejde frit. Kombinationen af iris-scanner og Samsung Knox gør desuden, at personlige data og virksomhedsdata kan adskilles fra hinanden og beskyttes.


Tips til Samsung Galaxy S8+

Din mobil kan gemme på smarte funktioner, du ikke lige var klar over. Derfor giver vi dig 11 tips til Galaxy S8+, så du måske kan få endnu mere ud af den. Gå til tips herSe også den mindre model, Samsung Galaxy S8, på 5.8" her


Mærke Samsung
Model Galaxy S8+
EAN-nummer 8806088699325 / 8806088699226 / 8806088804125
Leverandør varenummer SM-G955FZKANEE
Styresystem:
Styresystem Google Android
Styresystem version Android 7.0 (Nougat)
Trådløs tilkobling:
3G Ja
4G Ja
NFC Ja
WiFi Ja
Bluetooth Ja
Skærm:
Touchskærm Ja
Skærmstørrelse 6.2"
Screen-to-body ratio 88.6%
Processor:
Antal kerner 8
Hukommelse:
Ram 4 GB
Tilslutninger:
3.5 mm minijack Ja
USB C Ja
USB 3.0 Ja
Batteri:
Batterikapacitet (mAh) 3.500 mAh
Trådløs opladning Ja
Udskifteligt batteri Nej
Egenskaber:
Fingeraftrykslæser Ja
Iris scanner Ja
Vand- og støvbestandig IP68
Stereo højttalere Ja
Størrelse og vægt:
Mål (mm) 159.5 x 73.4 x 8.1
Vægt (g) 171
Send

*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Afdragsordning:

139/md. i 36 mdr. + EU 15 timer + 35 GB + FriSMS/MMS.

 • 0 % i stiftelsesomkostning
 • 0 % i debitorrente
 • 0 % i ÅOP
 • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Kontantpris 6.999 kr.

Læs om rentefri delbetaling med ViaBill her.
Forbehold for levering. 14 dages fuld returret på din pakke.

Abonnement:

Det med småt: Binding 6 mdr. Opsigelse 30 dg. Tilbuddet gælder kun nyoprettelser af mobil. Minuttakseret tale. Ekstra tale 59 øre/min. Eksklusiv forbrug til/fra udlandet, service- og særnumre samt overtakserede SMS/MMS Dataforbrug ud over indhold i pakken 0,50/Mb. Brug af betalingsservice 9,75/md.Prisliste inkl. forbrugspriser.