Apple iPhone 8 64GB

Apple iPhone 8 sort Apple iPhone 8 guld undefined
 • Apple iPhone 8 sort
 • Apple iPhone 8 guld
 • undefined
Betalingsform Hvad er ViaBill
Abonnement Betingelser
Vælg farve:
5640 0 636
6.534
Køb nu
 • 64GB
 • IP67
 • 4.7"
 • 1821 mAh

Den nye iPhone 8 med 64GB

iPhone 8 kan kendes på sit helt nye design i glas. Det var målet at konstruere en iPhone i holdbart glas, der samtidig kan oplades trådløst. Dette har Apple gjort ved at udvikle en helt ny type glas. For- og bagsiden er udført i specialudviklet glas med et 50 % tykkere forstærkende lag. Det styrkes yderligere af en ny stålbase og et stærkere 7000 Series-aluminiumsbånd i samme kvalitet, som bruges i luftfartsindustrien. En fedt- og fingeraftryksafvisende belægning gør det nemt at holde glasset rent.

Vand-, stænk- og støvafvisende

iPhone 8 er præcisionsfremstillet helt ned til mindste detalje for at gøre den modstandsdygtig over for vand, stænk og støv (IP67).

Trådløs opladning til et trådløst liv

Det har altid været meningen, at iPhone skulle være en fuldstændig trådløs enhed – fri for opladerkabler og ledninger til hovedtelefoner. Med bagsiden i glas og et indbygget system til trådløs opladning er iPhone 8 designet til en trådløs fremtid.

Stereohøjttalere med kraftigere og mere dynamisk lyd

iPhone 8 har redesignede stereohøjttalere, der giver op til 25 % højere lyd og dybere bas. Skru op, og oplev en mere fyldig lyd på musik, videoer og opkald på medhør.

Sikkerhed, der er lige så avanceret som dit fingeraftryk

Med Touch ID er dit fingeraftryk din sikre adgangskode. Brug det til hurtigt at låse din telefon op og logge på mange af dine foretrukne apps.

Ny Retina HD. Nu med True Tone

Apple har lavet en skærm, der er mere opmærksom på omgivelserne. Den er udviklet med lysfølsom teknologi og et bredt farvespektrum, der får alt, hvad du ser på skærmen, til at virke mere naturligt.

True Tone. Meget dejligere at se på.

True Tone-teknologien bruger en avanceret firekanalssensor, som diskret tilpasser skærmens hvidbalance, så den matcher farvetemperaturen i det lys, der omgiver dig. Det får billederne på skærmen til at se lige så naturlige ud som på tryk og giver mindre belastning af øjnene.

Den mest præcise farvegengivelse på markedet

Med naturtro farver og høj kontrast bliver alt det, du ser på – billeder, film, spil eller nyheder – knivskarpt og mere medrivende. Det bredere farveområde og branchens bedste farvepræcision betyder, at dine billeder bliver endnu mere medrivende.

Kameraer

Apple har gjort det nye kamera bedre ved at introducere en ny sensor, der drives af A11 Bionic-chippen. Den gør det nemt og automatisk at bruge avancerede fototeknikker – så alle kan tage utroligt flotte billeder og optage fantastiske film. Og så er kameraerne i iPhone 8 også designet til at give de mest fantastiske og medrivende augmented reality-oplevelser.

12 MP kamera med vidvinkelobjektiv

Kameraet med vidvinkelobjektiv på iPhone 8 er det samme som på iPhone 8 Plus – det har en blændeåbning på ƒ/1,8 og seks linser, optisk billedstabilisering og en større, hurtigere 12 MP sensor.

Ny avanceret ISP. Fuldt ud optimerede fotomuligheder.

Den intelligente, Apple-designede billedsignalprocessor registrerer elementer i omgivelserne – fx personer, bevægelse og lysforhold – og optimerer dine billeder, allerede før du tager dem. Den udfører også avanceret pixelbehandling og giver et bredere farveområde, hurtigere autofokus og bedre HDR-billeder.

Portræt-funktion. Giver en endnu smukkere dybdeeffekt

Portræt-funktionen er nu endnu bedre med skarpere detaljer, mere naturlig sløring af baggrunden, forbedrede resultater i dårlig belysning og adgang til blitz, når du har brug for det.

Portrætlys. Studioeffekter. Lige nu og her

Ud fra omfattende forskning i de kunstneriske og tekniske forudsætninger for portrætfotografering har Apple udviklet Portrætlys, som giver en ny dimension til Portræt-funktion. Portrætlys kører på A11 Bionic og den nye ISP. Det bruger ansigtsgenkendelse og dybderegistrering til at give portrætter imponerende flotte skygger, projektøreffekter og meget mere.

Frontkamera. Fuldt fokus på dig

Med Retina Flash, bredere farveområde, avanceret pixelteknologi og automatisk billedstabilisering kan 7 MP FaceTime HD-kameraet tage selfies i en klasse for sig.

Nye filtre. Bedre blitz. Mere sjov.

Lige fra det øjeblik du fanger et godt motiv, til du laver den sidste redigering, gør iPhone 8 det endnu nemmere at skabe storslåede billeder. Og med næstegenerations HEIF-komprimeringsteknologi kan du tage nye billeder med samme gode kvalitet som før, men i et filformat, der kun fylder det halve. Så du kan bare skyde løs.

Live Photo-effekter og nye filtre

Lav dit bedste Live Photo om til en sjov lille videosløjfe, eller få det til at springe frem og tilbage. Lav fyrværkeri om til strålende striber på himlen med den smukke Lang eksponering-effekt. Og læg nye filtre på for at opnå mere naturtro hudtoner eller give portrætter et klassisk udtryk.

True Tone Flash med fire LED-dioder og Slow Sync

Slow Sync kombinerer en langsom lukkerhastighed med en strobefunktion med korte intervaller. Det er praktisk under dårlige lysforhold, når du gerne vil have mere lys på motivet i forgrunden og stadig have den rigtige eksponering i baggrunden. Oven i det giver True Tone Flashen med fire LED-dioder op til dobbelt så ensartet belysning, som gør det nemmere at undgå “hotspots”.

Videoer, der hører hjemme på det store lærred

Uanset om du er en pavestolt forælder, studerende på filmvidenskab eller arbejder som filminstruktør, kan du optage fænomenalt flotte film med iPhone 8. En Apple-designet videokoder udfører billedbehandling i realtid for at give optimal kvalitet. Og med HEVC-komprimering får du samme gode videokvalitet som før, men i et filformat, der kun fylder det halve.

Mere stabile optagelser

Den avancerede videostabilisering anvender en ny, større sensor og den powerfulde ISP til at stabilisere alt det, du optager. Og den optiske billedstabilisering er udviklet specielt til at reducere slørede bevægelser og rystelser i videoer, der er optaget i dårlig belysning. Så undgår du rystelser i dine film, selvom du måske ryster en smule på hånden.

A11 Bionic-chip

A11 Bionic har seks kerner og 4,3 milliarder transistorer: fire kerner til effektivitet, der er op til 70 % hurtigere end A10 Fusion-chippen, og to kerner til ydeevne, der er op til 25 % hurtigere. CPU'en kan endda udnytte alle seks kerner samtidig, når du har brug for et turbo-boost.

Udtænkt til effektivitet

A11 Bionic styrer sin enorme power på intelligent vis og fordeler opgaver mellem kernerne til ydeevne og til effektivitet. På den måde går de ting, du gør mest – som f.eks. at skrive beskeder og surfe på nettet – hurtigere og bruger mindre strøm.

Mere realistisk augmented reality

Med A11 Bionic-chippen bliver AR-spil og -apps flydende og realistiske som aldrig før.

En chip skabt specielt til Metal 2 og Core ML

Metal 2 er Apple-designet grafiksoftware, som udviklerne kan bruge til at lave konsollignende spil. Med Core ML er det også muligt for dem at integrere maskinlæring i deres apps. Grafikprocessoren i A11 Bionic er optimeret til disse nye, medrivende 3D-spil og AR-oplevelser.

Trådløs opladning til et trådløst liv

Apple har videreudviklet teknologien fra trådløse hovedtelefoner og avancerede trådløse netværk, så vi nu kan præsentere nem og enkel trådløs opladning. Bagsiden i glas og det effektive opladningssystem gør, at du bare skal lægge din iPhone 8 ned for at lade den op.

Designet til at virke overalt

Apple vil gerne gøre det nemt og bekvemt for folk at bruge trådløs opladning alle steder. Derfor virker iPhone 8 sammen med de trådløse Qi-opladere, der ofte findes på hoteller og caféer, i lufthavne og i biler.

Mærke Apple
Model iPhone 8
SIM-kort type Nano-SIM
I æsken iPhone 8 / EarPods med Lightning-stik / Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hoved­telefoner / Lightning til USB-kabel / USB-strøm­forsyning
Leverandør varenummer MQ6G2QN/A
Styresystem:
Styresystem Apple iOS
Styresystem version iOS 11
Trådløs tilkobling:
3G Ja
4G Ja
NFC Ja
WiFi Ja
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac / Dual-band / Hotspot
Bluetooth Ja
Bluetooth teknologi 5.0
Skærm:
Touchskærm Ja
Skærmtype IPS LCD
Skærmstørrelse 4.7"
Skærmopløsning (pixels) 1334 x 750
Pixeltæthed (ppi) 326
Screen-to-body ratio 65.4%
Processor:
Processortype A11 Bionic
64-bit arkitektur Ja
Hukommelse:
Intern hukommelse 64GB
Ram 2 GB
Hovedkamera:
Hovedkamera - opløsning 12MP
Hovedkamera - blændeåbning ƒ/1,8
Digitalzoom 5x
Autofokus Ja
Dual-kamera Nej
Optisk billedstabilisering (OIS) Ja
Frontkamera:
Frontkamera - opløsning 7MP
Frontkamera - blændeåbning ƒ/2,2
Frontkamera - funktioner Auto HDR Belysningssensor på bagsiden / Krops- og ansigts­gen­kendelse / Automatisk billed­stabilisering / Serieoptagelse / Eksponerings­justering / Selvudløser
Medieafspiller:
Understøttede lydformater AAC-LC, HE-AAC, HE-AAC v2, beskyttet AAC, MP3, lineær PCM, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus (E-AC-3) og Audible (formaterne 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+)
Understøttede videoformater HEVC, H.264, MPEG-4 Part 2 og Motion JPEG Understøtter Dolby Vision og HDR10-indhold
4K Ja
Batteri:
Batterikapacitet (mAh) 1821 mAh
Batteri taletid (op til) 14 timer
Internetbrugstid (WiFi) (op til) 12 timer
Videoafspilningstid (op til) 13 timer
Lydafspilningstid (op til) 40 timer
Trådløs opladning Ja
Udskifteligt batteri Nej
Egenskaber:
Dual-SIM Nej
Fingeraftrykslæser Ja
Iris scanner Nej
Vand- og støvbestandig IP67
Sensorer Touch ID-fingeraftryks­sensor / Barometer / Gyroskop med 3 akser / Accelerometer / Afstandssensor / Sensor til omgivende lys
Andet Siri
Stereo højttalere Ja
Størrelse og vægt:
Mål (mm) 138,4 x 67,3 x 7,3
Vægt (g) 148
Send

*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Afdragsordning:

0/md. i 0 mdr. + EU 15 timer + 35 GB + FriSMS/MMS.

 • 0 % i stiftelsesomkostning
 • 0 % i debitorrente
 • 0 % i ÅOP
 • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Kontantpris 5.640 kr.

Læs om rentefri delbetaling med ViaBill her.
Forbehold for levering. 14 dages fuld returret på din pakke.

Abonnement:

Det med småt: Binding 6 mdr. Opsigelse 30 dg. Tilbuddet gælder kun nyoprettelser af mobil. Minuttakseret tale. Ekstra tale 59 øre/min. Eksklusiv forbrug til/fra udlandet, service- og særnumre samt overtakserede SMS/MMS Dataforbrug ud over indhold i pakken 0,50/Mb. Brug af betalingsservice 9,75/md.Prisliste inkl. forbrugspriser.