Apple iPhone 6 Plus 64GB

iPhone 6 Plus 64GB soelv iPhone 6 Plus 64GB soelv iPhone 6 Plus 64GB sort iPhone 6 Plus 64GB graa iPhone 6 Plus 64GB guld iPhone 6 Plus 64GB guld
 • iPhone 6 Plus 64GB soelv
 • iPhone 6 Plus 64GB soelv
 • iPhone 6 Plus 64GB sort
 • iPhone 6 Plus 64GB graa
 • iPhone 6 Plus 64GB guld
 • iPhone 6 Plus 64GB guld
Betalingsform Hvad er ViaBill
Abonnement Betingelser
Vælg farve:
6809 139 1.805
7.703
Køb nu
 • 8 MP
 • 1.4 GHz
 • 5.5"
 • 2915 mAh

iPhone 6 med minimalistisk og nytænkende design

Ikke kun er skærmen blevet større - den er udviklet til en integreret Multi-Touch skærm, hvor kontrasten er højere og farverne er helt igennem fantastiske. Skærmen giver en helt unik oplevelse, uanset om du surfer, spiller eller tager billeder.

Software og hardware går hånd i hånd og er med til at gøre oplevelsen på din iPhone endnu bedre, på måder som vi ikke troede var muligt.

Forbedret ydeevne

iPhone 6 indeholder den nye, kraftfulde A8 processor med 64-bit teknologi, som opleves at være dobbelt så hurtig som set i de tidligere iPhone modeller.

Den nye, effektive M8-bevægelseshjælpeprocessor nedhenter data fra hypermoderne sensorer og det nye barometer. Dette giver dig en langt bedre batteritid, så du vil opleve ikke at skulle oplade din iPhone så ofte.

Touch ID

Den unikke fingeraftrykssensor gør, at du slipper for at lave et password. Nu kan du nøjes med dit fingeraftryk, og på et øjeblik er din iPhone klar til brug: Det er hurtigere og nemmere end aldrig før at få adgang til telefonen.

Det eneste du skal gøre er at sætte din finger på Hjem-knappen, så er din iPhone låst op. Dit fingeraftryk kan desuden også bruges til at godkende køb fra iTunes Store, App Store og til godkendelse i andre Apps. Du slipper for at huske på mange forskellige passwords, og det er hurtigere at navigere rundt imellem Apps.

8 MegaPixel iSight-kamera

Med den nye iSight-kamerafunktion er autofokus dobbelt så hurtigt, hvilket gør det nemmere hurtigt at tage flotte billeder – hele tiden! Desuden får du også en seriefunktion, så der kan tages flere billeder i træk. Den nye sensor Focus Pixels og 1080p HD-video giver dig mulighed for at optage i Tidsforløb. Det er nemmere end nogensinde at fange alt på video, nu går du aldrig mere glip af et godt øjeblik. Har du lyst til at lege med effekterne, er slowmotion optagelse en splinterny feature.

Lynhurtig dataforbindelse

Med iPhone 6 får du 4G LTE, som giver dig den hurtigste dataforbindelse nogensinde. Der understøttes flere 4G LTE-bånd end nogensinde set før, hvilket betyder endnu bedre roaming, og lynhurtig hastighed. Du kan være online hele tiden med den allerbedste dataforbindelse.

iOS 8

iPhone 6 er den første telefon med det nye styresystem iOS 8. Det splinternye styresystem udviser et brugervenligt, minimalistisk og funktionelt design. iOS 8 leverer desuden helt nye Apps, som er udviklet for at afdække dit behov.

iCloud

iCloud hjælper dig med at gemme dine vigtigste filer. Ved at bruge iCloud mister du aldrig vigtige filer eller billederne fra ferien. Når du er på WiFi og din iPhone er tilsluttet til strøm, bliver der automatisk foretaget sikkerhedskopi af dine dokumenter, billeder, kontakter, Apps og meget mere. Desuden giver iCloud dig forbindelse mellem alle din Apple-enheder, så du nemt kan dele dine filer med vennerne helt problemfrit, uanset hvilken enhed du anvender.

Skulle du være så uheldig at miste din iPhone, så fortvivl ikke. iCloud kan hjælpe dig med at finde den igen. Ved brug af funktionen Find min iPhone, kan du se hvor din iPhone befinder sig og låse den ved at gå til iCloud.com.

Med den smarte nøgleringsfunktion, iCloud-nøglering, kan du gemme dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og meget andet. Det gør det hurtigere og nemmere at navigere imellem Apps. Nu kan seks familiemedlemmer dele deres køb i App Store, iTunes og så videre. Det foregår således, at forældre nu kan godkende børns brug og køb i App Store og iTunes.

Mærke Apple
Model iPhone 6 Plus
SIM-kort type Nano-SIM
I æsken iPhone 6 Plus, Apple EarPods med fjernbetjening og mikrofon, USB-kabel, USB-strømforsyning, dokumentation
EAN-nummer 888462040952 / 888462041256 / 888462041553
Leverandør varenummer MGAH2QN/A
Styresystem:
Styresystem Apple iOS
Styresystem version iOS 8
Planlagt opgradering til iOS 10
Trådløs tilkobling:
3G Ja
4G Ja
NFC Ja
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth Ja
Bluetooth teknologi 4.0
Skærm:
Touchskærm Ja
Skærmtype Retina
Skærmstørrelse 5.5"
Skærmopløsning (pixels) 920 x 1080
Pixeltæthed (ppi) 401
Processor:
Processortype Apple A8
Procesorhastighed 1.4 GHz
64-bit arkitektur Ja
Grafikprocessor PowerVR GX6450
Hukommelse:
Intern hukommelse 64 GB
Ekstern hukommelse iCloud
Ram 1 GB
Understøttede hukommelseskort Nej
Hovedkamera:
Hovedkamera - opløsning 8 MP
Hovedkamera - blændeåbning f/2.2
Hovedkamera - blitz LED
Digitalzoom 3x
Hovedkamera - funktioner HDR, Billedstabilisator, ansigtsregistrering, Multi-shots, videoptagelse, videostabilisator, tryk for at fokusere, geotagging af foto og video, autoeksponering, FaceTime HD-kamera, IR-filter, Burst mode, Slow motion video, safirkrystal-objektivhætte, True
Frontkamera:
Frontkamera - opløsning 1.2 MP
Frontkamera - blændeåbning f/2.2
Medieafspiller:
Understøttede lydformater WAV, AAC, AIFF, PCM, Audible, MP3, Apple Lossless, AAC-LC, HE-AAC, Audible AAX, Audible AAX+, beskyttet AAC
Understøttede videoformater AVI, MOV, M-JPEG, MPEG-4, H.264, M4V
Opløsning for videooptagelse 1920 x 1080 (1080p)
Batteri:
Batteritype Litiumion
Batterikapacitet (mAh) 2915 mAh
Batteri standby-tid (op til) 384 timer
Trådløs opladning Nej
Udskifteligt batteri Nej
Egenskaber:
Dual-SIM Nej
Fingeraftrykslæser Ja
Vand- og støvbestandig Nej
Sensorer Accelerationsmåler, lyssensor for omgivelser, proximity sensor, tre-akslet gyro sensor, digitalkompas, barometer
Design:
Materiale Anodiseret aluminium, rustfrit stål og glas
Størrelse og vægt:
Mål (mm) 158.1 x 77.8 x 7.1
Vægt (g) 172
Send

*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Afdragsordning:

139/md. i 36 mdr. + EU 15 timer + 35 GB + FriSMS/MMS.

 • 0 % i stiftelsesomkostning
 • 0 % i debitorrente
 • 0 % i ÅOP
 • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Kontantpris 6.809 kr.

Læs om rentefri delbetaling med ViaBill her.
Forbehold for levering. 14 dages fuld returret på din pakke.

Abonnement:

Det med småt: Binding 6 mdr. Opsigelse 30 dg. Tilbuddet gælder kun nyoprettelser af mobil. Minuttakseret tale. Ekstra tale 59 øre/min. Eksklusiv forbrug til/fra udlandet, service- og særnumre samt overtakserede SMS/MMS Dataforbrug ud over indhold i pakken 0,50/Mb. Brug af betalingsservice 9,75/md.Prisliste inkl. forbrugspriser.