Fullrate flytter sammen med YouSee

Vi samler de gode kræfter under YouSee-navnet, så du kan få masser af fede fordele i din hverdag. Vi kender allerede hinanden godt, for vi har haft den samme ejer de sidste 11 år. Nu tager vi skridtet videre og slår os sammen, så vi kan give dig endnu flere muligheder. Vi tager os af alt det praktiske – og sørger selvfølgelig for at fortælle dig, hvad der sker hvornår.

Vil du læse mere om hvad der sker?
Se mere her

Fullrate Pro mobil og mobilt bredbånd.

Fullrate Pro og Firmafon er gået sammen og blevet til Relatel. Danmarks nye stærke teleselskab til små og mellemstore virksomheder. Fra nu af kan du kun købe mobiltelefoni og mobilt bredbånd på Relatel.dk.

Ring på: 71 99 99 94
hvis du har spørgsmål. Vi er klar på telefonen!

www.relatel.dk/mobiltelefoni

LÆS MERE HER

Fullrate Pro bredbånd

Fullrate Pro er gået sammen med teleselskabet Firmafon og er blevet til Relatel.

Relatel kommer kun til at udbyde mobilprodukter og software – og således ikke TV- og bredbåndsløsninger. Hvis du allerede er bredbåndskunde, så kan du dog beholde din nuværende TV- og bredbåndsløsning.Eksisterende TV- og bredbåndsabonnementer fortsætter, som de plejer.

Hvis du skal købe nyt bredbånd, er TDC Erhverv klar til at hjælpe.

LÆS MERE HER

Velkommen til det nye

MIT FULLRATE

Det er vigtigt for os, at du som kunde kan være 100% PÅ og vi synes du fortjener det bedste og nemmeste selvbetjeningsunivers. Derfor har vi arbejdet hårdt for at opgradere MIT FULLRATE.

Det er vigtigt for os, at du som kunde kan være 100% PÅ.

Vi håber du vil tage godt imod dit nye selvbetjeningsunivers og at du vil finde det nemmere at navigere rundt, finde den information du søger og følge med i dit forbrug.

Nogle af jer har allerede testet det nye MIT FULLRATE og til jer vil vi gerne sige TAK for hjælpen. Jeres input har bidraget til at gøre vores alle sammens MIT FULLRATE endnu bedre.

Rigtig god fornøjelse!