'

Opsæt WiFi Boost medAirties Air 4930

WiFi Boost kommer i to varianter. En startpakke med 2 boostere og en pakke med 1 booster, som kan tilføjes dit WiFi Boost setup, hvis 2 boostere ikke dækker din bolig. Vi anbefaler i øvrigt at hente AirTies WiFi app i enten App Store eller Google Play hvis du benytter WiFi Boost.
 

x

Tilslut boosterne

 1. Forbind den ene booster til din router med det medfølgende netværkskabel. Den ene ende af kablet monteres i den gule netværksport på boosteren (Gb Ethernet port 1) og den anden i en af de gule netværksporte på din router (LAN 1-4).
 2. Tilslut strømforsyningen til boosteren og stikkontakten, og tænd så for strømmen.
 3. Efter ca. tre minutter, vil powerlampen ( ) lyse konstant.

Nu kan du sætte den anden booster op.

x
 1. Start med at placere boosteren inden for 3 meter af den første. Tilslut strømforsyningen til boosteren og stikkontakten, og tænd så for strømmen.
 2. Efter ca. fire minutter, vil 5GHz lampen ( ) lyse konstant på begge boostere.

Når de to boostere er forbundet kan du placere den anden booster det det ønskede sted. Har strømmen været taget fra boosteren, kan der gå et par minutter før 5GHz lampen igen lyser grønt. Hvis 5GHz lampen lyser rødt, har du flyttet boosterne for langt væk fra hinanden, og du bør placere dem tættere på hinanden. Boosterne bør ikke stå mere end 8 meter fra hinanden.
 

x

Skift WiFi navnet

Via app’en AirTies WiFi som kan hentes i enten App Store eller Google Play, ændrer du navnet på dit WiFi (SSID).

Vi anbefaler at du nanvgiver netværket på WiFi Boost med samme navn og adgangskode som det, du har på din Fullrate WiFi Router. Så tilslutter dine computere, tablets, mobiler, TV-Bokse mv. automatisk til det nye netværk.
 

x

SLUK WIFI PÅ DIN ROUTER

For at WiFi Boost skal kunne virke optimalt, skal du slukke for WiFi på din Fullrate WiFi Router.

 1. Hold WiFi knappen på din router inde i ét sekund. Knappen sidder typisk bagpå eller på toppen af routeren og er mærket med WiFi, Trådløs eller  
 2. Lampen mærket med Trådløs,   eller 2.4G/5G vil stoppe med at lyse.

x

TILSLUT EN EKSTRA BOOSTER

Dette punkt er kun relevant for dig der har tilkøbt en eller flere ekstra boostere til dit WiFi Boost produkt.
 1. Placér den ekstra booster inden for 3 meter af én af dine aktive boostere. Tilslut strømforsyningen til boosteren og stikkontakten, og tænd så for strømmen.
 2. Efter ca. fire minutter, vil 5GHz lampen ( ) lyse konstant på begge boostere.
 3. Tryk på Forbind-knappen ( ) på den nærmeste af de aktive boostere og derefter på Forbind-knappen på den nye booster. Boosterne vil nu forbinde til hinanden.
 4. Åbn AirTies WiFi app’en og færdiggør installationen. Klik på My Network og derefter på +AirTies Unit og følg instruktionen på skærmen.

Når den nye booster er forbundet, kan du placere den det det ønskede sted. Har strømmen været taget fra boosteren, kan der gå et par minutter før 5GHz lampen igen lyser grønt. Hvis 5GHz lampen lyser rødt, har du flyttet boosterne for langt væk fra hinanden, og du bør placere dem tættere på hinanden. Boosterne bør ikke stå mere end 8 meter fra hinanden.
 

x

Vores eksperter sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til opsætningen af WiFi Boost, sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig.

Kontakt Fullrate Support