Kan jeg få Fullrate?

Kan jeg få Fullrate - og hvad gør jeg med min nuværende udbyder?

Kan jeg bestille, når jeg ikke har et telefonabonnement?

Ja, det vigtigste er, at der er trukket kabel imellem telefoncentralen og din adresse. Hvis du er i tvivl, kan vi undersøge det i forbindelse med oprettelsen af abonnement.

Det er en forudsætning for et abonnement hos Fullrate, at du har en e-mail-adresse, som vi kan sende al information til. Opret en gratis e-mail-adresse hos fx Hotmail eller Google Gmail.

x

 

x

Skal jeg afmelde abonnement på min gamle bredbåndsudbyder?

Fullrate overtager din nuværende forbindelse, hvis det er muligt. Hvis du derfor har en bredbåndsforbindelse og/eller en telefonlinje, vil vi sende de nødvendige fuldmagter for at overtage dem. Du skal ikke selv opsige din bredbåndsforbindelse eller telefonlinje. Du skal være opmærksom på, at vi kun opsiger din nuværende løsning, hvis det er muligt for os at overtage din forbindelse fra centralen til din bopæl. Hvis du derfor har internet gennem kabel-tv, boligforening, fiber, trådløst internet eller lignende, skal du selv opsige din forbindelse.

x

Vil jeg risikere at være uden internet og/eller telefoni i en periode?

Som udgangspunkt vil Fullrate overtage din nuværende forbindelse. Du vil derfor ikke have nogen periode uden internet og/eller telefoni. Der kan dog være få tilfælde, hvor vi ikke kan få en etableringsdato fra vores underleverandør, som matcher tidpunktet for, hvornår din nuværende udbyder nedtager din forbindelse. Vi har derfor sammensat vores leveringsforløb således, at vi så vidt muligt koordinerer nedtagelsen af dit nuværende internet og/eller telefoni med etableringen af Fullrate Bredbånd.

x

Praktiske spørgsmål til Fullrate Bredbånd

Hvorfor kan Fullrate ikke altid garantere den bestilte båndbredde?

Vores bredbånd bygger på DSL-teknologien (DSL er fællesbetegnelsen for alle former for DSL, fx ADSL og VDSL). Det vil sige, at dit bredbånd benytter en kobberforbindelse mellem din adresse og din telefoncentral. Den maksimale hastighed afhænger af kobberets længde, alder og generelle kvalitet. Vi tester altid din hastighed, når dit bredbånd er blevet etableret, og vi informerer dig om din opnåede hastighed. Du har mulighed for at ændre din hastighed på MIT FULLRATE. Hastigheder over 20 Mbit kræver, at du bor meget tæt på centralen. 

x

Skal jeg have besøg af tekniker for at få Fullrate bredbånd?

Langt de fleste kunder kan selv etablere deres Fullrate bredbåndsforbindelse. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt, at du får besøg af en tekniker, hvis der fx mangler at blive etableret forbindelse på en delstrækning mellem din adresse og centralen, hvis du ikke har et telefonstik, eller hvis du ønsker at beholde dit bredbånds- eller telefonabonnement hos din nuværende udbyder sammen med Fullrate Bredbånd. Hvis et teknikerbesøg er nødvendigt, vil du modtage nærmere besked om tidspunktet og omkostningerne forbundet med teknikerbesøget, før din forbindelse etableres.

x

 

x

Hvad inkluderer Fullrate Bredbånd?

Leveres Fullrate Bredbånd altid med indbygget telefoni?

Ja, i Fullrate har vi vurderet at det er en fordel når Bredbånd inkluderer et Telefonabonnement. Det anser vi som god service, og i kraft af at det er gratis, er du ikke nødsaget til at betale noget, såfremt du ikke anvender dit telefonabonnement.

Hvilket udstyr skal jeg bruge til min Fullrate bredbåndsforbindelse?

Fullrates forbindelser leveres som udgangspunkt med en trådløs router. Routeren understøtter alle de funktionaliteter, der udbydes på forbindelsen. Du kan læse mere om udstyr her.

x

Hvilke tekniske foranstaltninger skal man være opmærksom på?

Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis jeg skifter Fullrate-router?

Du skal koble routeren op, som vejledningen beskriver, og så ellers være opmærksom på at din IP-adresse, du tidligere har haft tilknyttet din internetforbindelse, vil blive ændret med skiftet over til den nye/anden router.

x

Kan jeg tilslutte flere pc'er til min bredbåndsforbindelse på samme tid?

Hvis du har trådløst udstyr via Fullrate, har du mulighed for at tilslutte så mange computere, som du har lyst til. Derudover er der en indbygget 4-ports switch, så du kan slutte op til fire computere direkte til udstyret. Du kan tilslutte en HUB/switch direkte til udstyret og derved koble dit hjemmenetværk på udstyret. På den måde kan alle dine computere komme på nettet samtidigt.

x

Kan jeg slukke mit udstyr, når jeg ikke bruger bredbåndsforbindelsen?

Ja, du kan godt slukke for routeren, men det betyder, at man ikke kan ringe til dig. Hvis du eksempelvis har en mailserver kørende, kan den heller ikke opsamle e-mails. Vi anbefaler, at du ikke slukker routeren.

x

Hvilken support kan jeg få?

Er der styresystemer Fullrate ikke yder support på?

Ja, ældre versioner af OS og Linux. Prøv eventuelt at spørge i vores Forum - der er højst sandsynligt hjælp at hente.

x