'

Hastighedstest

Prøv vores hastighedsmåler for at se hvilken hastighed du har på din bredbåndsforbindelse lige nu.

Vi anbefaler, at du læser vores FAQ, inden du tager hastighedstesten.

Latency: - ms
0 10 20 30 50 100 150+ 0 Mbps
Latency: - ms
0 10 20 30 50 100 150+ 0 Mbps
Få det optimale WiFi!Gratis WiFiSikrer dig det bedste WiFiDårligt WiFi i hjemmet?

For at få den mest præcise hastighedstest, skal du:

  1 Lave målingen på en computer og bruge det gule LAN kabel. Computeren skal tilsluttes direkte i Fullrate-routeren.
Husk at slå WIFI fra.
  2 Frakoble alle andre enheder der er tilsluttet til routeren (f.eks. andre computere, tv-bokse osv.)
  3 Lukke alle kørende programmer og at deaktivere evt. firewall og antivirusprogram.

Opnå den mest præcise måling

Prøv vores hastighedsmåler for at se hvilken hastighed du har på din bredbåndsforbindelse lige nu.

  • Sluk alle andre enheder tilsluttet din router (via WiFi eller kabel)
  • Luk alle andre programmer og websider der bruger din internetforbindelse
  • Start testen fra en computer tilsluttet til din router med et netværkskabel

Hvorfor får jeg en lav måling?

Der kan være flere årsager til, at din hastighedsmåling er lavere end forventet. Her kan du blive lidt klogere på de typiske udfordringer med lav hastighed på bredbåndet.
 

Belastning

Inden du tager en hastighedsmåling, bør du slukke alle andre enheder tilsluttet routeren. Du bør også lukke andre internetsider eller programmer, som bruger internetforbindelse på den enhed, du tager testen på. Hvis der er andre enheder eller programmer, der bruger internetforbindelsen, imens du tager testen, kan du nemlig opleve, at målingen giver et lavere resultat.
 

Trådløse forbindelser

Trådløse forbindelser vil i udgangspunktet aldrig være lige så sikre, stabile eller hurtige som kablede forbindelser. Derfør bør du også forvente, at hastigheden vil være en smule lavere på en enhed, der er tilsluttet via WiFi. Mange af de enheder vi bruger i dag har dog slet ikke mulighed for at tilslutte via kabel (smartphones, tablets, ultrabooks etc.). Vi anbefaler dog stadig, at du måler din hastighed på en kablet enhed først for at konstatere, hvorvidt den lavere hastighed udelukkende skyldes den trådløse forbindelse.
 

100% WiFi

Med Fullrates app, 100% WiFi, til iPhone og Android kan du teste, hvor kraftigt dit WiFi-signal er forskellige steder i boligen. Du kan også få gode råd til, hvordan du kan optimere dit WiFi og få en bedre internetoplevelse.

hent i= nu på=  
 


Teknologi

Adgang til den rigtige teknologi er en forudsætning for at kunne få leveret stabile og høje hastigheder. Hos Fullrate elsker vi teknologi og leverer i øjeblikket bredbånd via følgende teknologier:
 

Bredbånd via Telefonstik (xDSL)

Den mest benyttede teknologi og også den teknologi med den bedste dækning. Omkring 95% af de danske husstande har adgang til Bredbånd via Telefonstik. Det kan dog variere meget, hvilken hastighed man kan få, da dette afhænger af, hvor langt boligen ligger fra den nærmeste central.

Fullrate leverer hastigheder fra 25-100 Mbit/s på Bredbånd via Telefonstik.
 

Bredbånd via Kabel TV-stik (COAX)

Teknologien der benytter COAX-nettet, som også bruges til bl.a. kabel-TV fra eksempelvis YouSee, har været igennem en markant udvikling, hvor Danmark nu er førende i at kunne levere 1 Gbit/s bredbåndshastigheder på denne teknologi. Omkring 30% af de danske husstande har adgang til Bredbånd via Antennestik.

Fullrate leverer hastigheder fra 50-1.000 Mbit/s på Bredbånd via Antennestik.
 

Fiber bredbånd

Fiber har været kendt for, som den eneste teknologi, at kunne levere meget høje hastigheder. Fiber har haft den udfordring, at der har været en meget begrænset dækning ofrdelt på flere forskellige selskaber.

Fullrate arbejder i øjeblikket på at kunne levere Fiberbredbånd i udvalgte områder.
 

Hybrid Bredbånd (xDSL + LTE)

Bredbånd via Hybrid er ikke en ny teknologi men nærmere en sammensmeltning af to kendte teknologier - nemlig Bredbånd via Telefonstik og Mobilt Bredbånd. Teknologien har den fordel, at den kan booste en bredbåndsforbindelse via Telefonstik, således at husstande, der i dag ikke kan få højere hastigheder på DSL, vil kunne opleve at få højere hastighed ved hjælp af det mobile bredbåndssignal.

Fullrate arbejder i øjeblikket på at kunne levere op til 50 Mbit/s på Hybrid Bredbånd.
 

Mobilt Bredbånd (LTE)

Mobilt Bredbånd er den fleksible bredbåndsløsning, hvor du benytter mobilnetværket til at få adgang til internettet. Du benytter det allerede, når du går på internettet fra din mobiltelefon via 4G (LTE), men du kan også bruge Mobilt Bredbånd via en router, som du kender fra andre bredbåndsforbindelser.

Mobilt Bredbånd kan være en fordel i områder, hvor det ikke er muligt at få gode kablede bredbåndsforbindelser; eksempelvis i sommerhusområder, kolonihaver, etc. Du bør være opmærksom på, at der på Mobilt Bredbånd ofte er en forbrugsgrænse på et bestemt antal GB.

Fullrate leverer Mobilt Bredbånd på Danmarks bedste netværk med hastigheder op til 71 Mbit/s.