Referencer

Det siger kunderne om Fullrates erhvervsløsning.

Kelsen Group A/S
"Efter skiftet til Fullrate, er det blevet tydeligt hvor enkelt tingene kan gøres. Virvar af aftaler og uigennemskuelige regninger er erstattet af et simpelt overblik i en regning. Simpelt og effektivt. Kan anbefales."
Kasper Christensen, Carl Ras
"Skiftet til Fullrate har været smertefrit da de har taget sig af alt og med god information undervejs.Fullrates løsning har medført, at vi har fået strømlinet vores ADSL Hjemmearbejdspladser og samlet dem hos en leverandør med nemmere administration til følge. Ydermere har vi har fået større hastigheder på linjerne til lavere pris og bedre teknisk support."
Anvendt KommunalForskning
"Vi, hos Anvendt KommunalForskning, er glade for at bruge Fullrate til Medarbejderbredbånd. Priser og hastigheder er konkurrencedygtige og deres administrationsmodul gør det overskueligt og nemt at administrere forbindelserne samt fakturering mv."
Sony Music Entertainment
"Fullrates professionelle produkter er nemme at overskue og forstå, og al nødvendig information ligger tilgængelig på hjemmesiden.

Derudover er prisen yderst konkurrencedygtig, og administrationen via selvbetjeningsuniverset er nem og intuitiv at gå til."
Peter Skov Hansen, IT Manager Kopenhagen Fur
"Kopenhagen Furs valg af Fullrate som bredbåndsleverandør, er vi fuldt ud tilfredse med. Pris og produkt lever fuldt ud til vores høje standard og medarbejderes behov for god kvalitet og service.

Vi er glade for måden Fullrate håndterer konvertering fra tidligere udbydere til, at medarbejdere kommer online med Fullrate. Ydermere afhjælper deres administrations modul (VirksomhedensFullrate) os for tid og ressourcer, og det hele automatiseres fra A-Z."
Jens Ulrik Hansen, CEO iMind - Business Systems & Consulting
"Hos iMind har vi både som virksomhed og som medarbejdere nydt vores tætte og effektive samarbejde med Fullrate gennem flere år. Service, tilgængelighed, fleksibilitet, administration og priser er både konkurrencedygtige og tilfredsstillende."
Alfred Korsgaard, Maskinhandler Indkøbsringen amba
"Vi har i godt 1 år gjort brug af Fullrates bredbåndsløsning til en række hjemmearbejdspladser. Fullrate har ydet hurtig og professionel hjælp i forbindelse med konvertering og oprettelse af nye forbindelser. Den løbende drift foregår gnidningsfrit og månedlige afregninger til brugerne kan dårligt gøres enklere. Med de fair priser sparer vi både tid og ressourcer i forhold til tidligere."