Hjemmearbejdsplads

Øg medarbejdertilfredsheden og tilbyd dine medarbejdere en hjemmearbejdsplads – En effektiv løsning, der giver større fleksibilitet i hverdagen.

 
Bestil herHjemmearbejdspladser giver fleksibilitet og større medarbejdertilfredshed

Glade og tilfredse medarbejdere er ofte nemmere at holde på og det er vigtigt, at virksomheden tilgodeser den enkelte medarbejders behov. I en travl hverdag kan fleksibilitet være guld værd, og muligheden for at arbejde hjemmefra er blevet et attraktivt og efterspurgt personalegode.

Det kan derfor have ganske stor værdi, hvis man som virksomhed giver sine ansatte muligheden for at få en hjemmearbejdsplads. Når man har et hjemmekontor, kan man arbejde hjemmefra når det er nødvendigt, og den enkelte medarbejder vil opleve en større grad af fleksibilitet og tilfredshed.

Administrér hjemmearbejdspladser igennem virksomhedens Fullrate.

Tilmeld jer her


En hjemmearbejdsplads øger effektiviteten

Med en hjemmearbejdsplads får de ansatte mulighed for at koble op til virksomhedens netværk overalt, hvilket giver en bedre effektivitet. Med Fullrate er du altid garanteret en sikker forbindelse til virksomhedens netværk, uanset om der arbejdes fra et hjemmekontor, på farten eller på et helt tredje sted. Med en hjemmearbejdsplads og mobilt bredbånd fra Fullrate kan I være online overalt uden at gå på kompromis med netværksforbindelsen til virksomhedens netværk og I bidrager aktivt til en bedre balance mellem fritid og arbejde.

Mobilt bredbånd og muligheden for hjemmearbejdspladser øger derfor medarbejdertilfredsheden og fleksibiliteten i takt med, at effektiviteten højnes. Og så er det ovenikøbet nemt at administrere via Fullrates selvbetjeningsunivers Virksomhedens Fullrate. 

Læs mere om mobilt bredbånd


Vil I give jeres medarbejdere noget ekstra?
 

Nu giver Fullrate jer også mulighed for at tilbyde jeres medarbejdere TV som en del af den samlede løsning.
Læs mere om Fullrate TV

Via Virksomhedens Fullrate bestemmer I, hvorvidt det er virksomheden eller den enkelte medarbejder, der opkræves for tv. Da tv dog ikke er inkluderet i "Beskatning af Fri Telefoni", er tv skattepligtigt for medarbejderne.

Bestil her

Hjemmearbejdsplads
Hvad er virksomhedens fordele ved hjemmearbejdspladser?
Attraktivt personalegode - øger medarbejdertilfredshed og effektivitet
Support, vejledning og service fra vores engagerede erhvervskundeservice
Nem administration med mulighed for splitbetalinger
Enkel fakturering
Hvad er medarbejderfordelene ved at have en hjemmearbejdsplads?
En hjemmearbejdsplads giver mulighed for fleksible arbejdstider
Simpelt og hurtigt internet
Fri telefonsupport og kundeservice
Mulighed for at være online når du er på farten med Mobilt Bredbånd


Bestil her