Bruttolønsordning

Øg medarbejdertilfredsheden med en bruttolønsordning på telefon og bredbånd – Et attraktivt personalegode, der er nemt at administrere.

 
Tilmeld dig her!Personalegoder giver gladere medarbejdere

Ønsket om at skabe en virksomhed man kan være stolt af og som er et godt sted at være, er noget de fleste virksomhedsejere kan nikke genkendende til. Det er lettere at holde på tilfredse medarbejdere, ligesom mindre udskiftning i medarbejderstaben giver mindre omkostninger.

Især i mindre virksomheder kan tabet af en enkelt medarbejder tydeligt mærkes, og det kan have stor værdi at gøre virksomheden til en attraktiv arbejdsplads med populære personalegoder. Igennem en bruttolønsordning hos Fullrate kan du øge medarbejdertilfredsheden og tilbyde dine medarbejdere attraktive personalegoder uden at blive ruineret.

Danmarks mest populære personalegode

Giv jeres medarbejderne et af Danmarks mest attraktive personalegoder – en bruttolønsordning, der inkluderer internet og telefonabonnement.

Hvad er en bruttolønsordning?

En bruttolønsordning er et skattefrit personalegode med minimale ressourceomkostninger for virksomheden. En bruttolønsordning gennem Fullrate giver dig mulighed for at forkæle dine medarbejdere med en af vor tids mest eftertragtede personalegoder i form af medarbejderbredbånd og fri telefon. Med et erhvervsabonnement på bredbånd og mobiltelefoni giver du dine medarbejdere mulighed for at arbejde hjemmefra og dermed nyde godt af en bedre balance mellem arbejde og fritid.

Hvordan fungerer en bruttolønsordning?

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot fratrække udgiften i medarbejderens bruttoløn, så klarer vi alt det praktiske med information, levering, support mm. Vi kan administrere det hele via virksomhedens Fullrate, og tilpasse medarbejdernes bestillings- og betalingsprofil efter jeres ønsker. Læs mere om Fullrate Bredbånd Professionel

Hvad koster en bruttolønsordning?

Som en mindre virksomhed kan det svært at tilbyde personalegoder på lige fod med de større virksomheder, medmindre man vælger Fullrates bruttolønsordning. En bruttolønsordning på telefon og bredbånd fra Fullrate Erhverv koster dig ikke noget, er let at administrere og de ansatte sparer op til 63 % af produktprisen, når dette trækkes af bruttolønnen. På alle måder en yderst fordelagtig ordning, både for dig og dine ansatte

Ønsker I at tilbyde jeres medarbejdere noget ekstra?

Du har også mulighed for at tilbyde dine medarbejdere Mobilt Bredbånd og TV som personalegode, der også kan indgå som en del af den samlede bruttolønsordning. Mobilt Bredbånd er i lighed med Bredbånd Professionel et skattefrit personalegode, hvorimod TV er skattepligtigt for medarbejderne.
 
Bestil her

Bruttolønsordning
Hvad er virksomhedens fordele ved en bruttolønsordning?
Fast pris i hele bindingsperioden
Support, vejledning og service fra vores engagerede erhvervskundeservice
Nem administration - mulighed for splitbetalinger
Øget medarbejdertilfredshed
Attraktive personalegoder
Hvad er medarbejderens fordele ved en bruttolønsordning?
Besparelser på 43-63 % af produktprisen
Simpelt og hurtigt internet
Fri kundeservice og support
Mulighed for at være online på farten med Mobilt Bredbånd
Mulighed for at se 28 tv-kanaler, for hele familien med Fullrate TV
 

Bestil her