Få WiFi ud i alle hjørner af dit hjem med WiFi Boost

 Oplever du, at dit WiFi-signal ikke er så stærkt i de yderste kroge af dit hjem, har vi et tip til dig: tilknyt WiFi Boost!

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen
6. december 2018

Hvad er WiFi Boost?

WiFi Boost består af et sæt WiFi-extendere, som forlænger WiFi-signalet. Din router har nemlig en begrænset rækkevidde, men ved at tilknytte extendere sikres du en hurtig og stabil forbindelse i alle hjemmets hjørner.
 
WiFi Boost består af to extendere. Den ene kables sammen med routeren, mens den anden placeres trådløst et andet sted i hjemmet. Her er det vigtigt at nævne, at extenderen ikke skal placeres der, hvor signalet er forringet. Extenderen skal nemlig være inden for en vis rækkevidde af routeren, så den kan forlænge signalet ud til resten af dit hjem. Du bør derfor placere extenderen et sted, hvor signalstyrken er god.
 
 

Har jeg behov for WiFi Boost?

Der kan være flere grunde til, at WiFi Boost kan være den rette løsning for dig. Bl.a. hvis du bor stort, hvis dit hjem er i flere plan, eller hvis du har begrænset mulighed for at placere routeren optimalt.
 
Er du i tvivl om WiFi-signalet hjemme hos dig, kan du teste signalet ved at hente vores WiFi-scanner, 100% WiFi. Appen scanner signalet i dit hjem og kan give dig et overblik over signalstyrken i alle hjemmets rum. Viser testen eksempelvis, at WiFi-signalet er væsentligt dårligere i den ene ende af hjemmet kontra den anden, vil du højest sandsynligt kunne få glæde af WiFi Boost her.Lad os tage et eksempel. Du bor i et hus og er generet af, at WiFi-signalet i kælderen ikke er lige så godt som i stuen. Din router (Sagem Fast 5353) er placeret i stueetagen, og du tester forbindelsen med en iPhone 6 i kælderen. I dette tilfælde vil signalet i kælderen i gennemsnit være 23 Mbps. Kobler du i stedet én extender (AirTies 4920) til din router og placerer den anden extender i kælderen, vil du opleve en væsentlig forbedring. Som det fremgår af illustrationen nedenfor vil du i dette tilfælde kunne trække 94 Mbps i kælderen. Det er dog vigtigt at pointere, at dette er en konkret test, og at andre kan opleve andre tal. Fælles for alle gælder det dog, at hastigheden vil blive forbedret.

 
 
Den primære årsag til forskellen i signalstyrken er, at extenderen har en langt bedre antenne end en smartphone. Ved at placere en extender i kælderen skal telefonen derfor blot hente signalet et par meter væk fremfor at skulle snakke direkte sammen med routeren i stueetagen.
 

Udvid med flere extendere

Skulle det vise sig, at sættet med to extendere ikke dækker dit behov 100%, har du mulighed for at tilføje flere extendere i et såkaldt mesh-netværk. På denne måde kan du bygge dit eget setup alt afhængig af størrelsen på dit hjem.
 
 

Sådan forlænger du dit WiFi-signal med WiFi Boost (AirTies Air 4920)

Hos Fullrate tilbyder vi WiFi Boost med AirTies Air 4920. I videoen herunder forklarer Lennart fra Support, hvor nemt det er at installere extenderen:
 


 
 
 
 
 

Læs også:


WiFi-standarder fra starten til i dag

WiFi-standarder fra starten til i dag

8 råd, der sikrer dig det bedste WiFi [TIP]

8 råd, der sikrer dig det bedste WiFi [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op