'
 
 
 
 
 
 


Få WiFi ud i alle hjørner af dit hjem med WiFi Boost

 Oplever du, at dit WiFi-signal ikke er så stærkt i de yderste kroge af dit hjem, har vi et tip til dig: tilknyt WiFi Boost!

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen
6. december 2018

Hvad er WiFi Boost?

WiFi Boost består af et sæt WiFi-extendere, som forlænger WiFi-signalet. Din router har nemlig en begrænset rækkevidde, men ved at tilknytte extendere sikres du en hurtig og stabil forbindelse i alle hjemmets hjørner.

WiFi Boost består af to extendere. Den ene kables sammen med routeren, mens den anden placeres trådløst et andet sted i hjemmet. Her er det vigtigt at nævne, at extenderen ikke skal placeres der, hvor signalet er forringet. Extenderen skal nemlig være inden for en vis rækkevidde af routeren, så den kan forlænge signalet ud til resten af dit hjem. Du bør derfor placere extenderen et sted, hvor signalstyrken er god. Tilkøb WiFi Boost her.

I videoen nedenfor kan du se, hvem der kan have gavn af WiFi Boost, og hvor du i så fald bør placere din booster:

 

Har jeg behov for WiFi Boost?

Der kan være flere grunde til, at WiFi Boost kan være den rette løsning for dig. Bl.a. hvis du bor stort, hvis dit hjem er i flere plan, eller hvis du har begrænset mulighed for at placere routeren optimalt.
 
Er du i tvivl om WiFi-signalet hjemme hos dig, kan du teste signalet ved at hente vores WiFi-scanner, 100% WiFi. Appen scanner signalet i dit hjem og kan give dig et overblik over signalstyrken i alle hjemmets rum. Viser testen eksempelvis, at WiFi-signalet er væsentligt dårligere i den ene ende af hjemmet kontra den anden, vil du højest sandsynligt kunne få glæde af WiFi Boost her.

Pris: Gratis.
Fås til: iOSAndroid


 

UDVID MED FLERE EXTENDERE

Skulle det vise sig, at sættet med to extendere ikke dækker dit behov 100%, har du mulighed for at tilføje flere extendere i et såkaldt mesh-netværk. På denne måde kan du bygge dit eget setup alt afhængig af størrelsen på dit hjem.

Du kan tilkøbe flere boostere til dit netværk her.
 

Test af wifi boost

Vi har bedt netværkschef i Fullrate, Steen Garbers Enevoldsen, om at teste WiFi Boost i sit eget hjem for at finde ud af, hvor meget boosteren gavner i netop hans tilfælde.

Steen bor i et almindeligt parcelhus med kælder. I første omgang testede han signalet mellem sin iPhone 6 i kælderen og sin Sagem Fast 5353-router i stueetagen. I dette tilfælde var gennemsnitshastigheden på forbindelsen 23 Mbps.

Efterfølgende koblede Steen én extender (AirTies 4920) til sin router og placerede den anden extender i kælderen. Som det fremgår af illustrationen nedenfor, oplevede han en klar forbedring på gennemsnitshastigheden. I dette tilfælde steg denne nemlig til 94 Mbps ved blot at tilknytte WiFi Boost.

Det er dog vigtigt at pointere, at dette er en konkret test, og at andre kan opleve andre tal. Fælles for alle gælder det dog, at hastigheden vil blive forbedret.

 
 
Den primære årsag til forskellen i signalstyrken er, at extenderen har en langt bedre antenne end en smartphone. Ved at placere en extender i kælderen skal telefonen derfor blot hente signalet et par meter væk fremfor at skulle snakke direkte sammen med routeren i stueetagen.
 

Sådan installerer du WiFi Boost

Har du allerede købt WiFi Boost? Så klik på knappen nedenfor og se, hvor nemt det er at installere extenderen.

Se mere her

Få lynhurtigt internet med Fullrate

Er du nysgerrig efter, hvor hurtigt internet vi kan tilbyde?

Udfyld din adresse og se hvad vi kan tilbyde på din adresse.

 
 
 
 
 

Læs også:

Langsomt internet? Sådan forstærker du din WiFi-forbindelse

Langsomt internet? Sådan forstærker du din WiFi-forbindelse

Fullrate Speedtester: Test din WiFi-forbindelse

Fullrate Speedtester: Test din WiFi-forbindelse

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op