'
 
 
 
 
 
 


6 Uundværlige apps på din skiferie [TIP]

Skisæsonen er på sit højdepunkt, og måske er du taget på skiferie, eller er ved at gøre de sidste forberedelser, inden du skal afsted. Her er nogle apps, som kan være med til at gøre din skiferie lidt federe.

Jacob Roland Pedersen | Redaktionen
Af Jacob Roland Pedersen | Redaktionen

1. Ski tracks

Ski Tracks er den perfekte app til dig, der vil tracke din dag på ski og snowboard. App’en kan måle, hvor hurtigt du har kørt, så dig og dine venner kan konkurrere om hvem, der er den største ”daredevil”. Derudover kan Ski Tracks måle, hvor langt du har kørt, samt hvor højt oppe du har været. Det bedste er, at app’en benytter sig af GPS’en i din mobil og ikke af din mobildata.

Pris: Fra 7 kr.
Fås til: iOS Android
 

2. Skiinfo ski & snow report

Skiinfo, der står bag Ski & Snow Report app'en, er den førende hjemmeside inden for sneforhold. Derfor er denne app næsten uundværlig, hvis du vil vide, hvordan vejrforholdende er dér, hvor du skal på skiferie. Du kan holde dig opdateret med live webcams fra alle de største skisportsområder.

Pris: Gratis
Fås til: iOS Android
 

3. Yr (Vejr app)

Gider du heller ikke at stå på ski eller snowborad i dårligt vejr? Så er Yr app’en lige noget for dig. Det er en af de bedre vejr app’s på markedet, som giver dig informationer om, hvordan vejret udvikler sig time for time. Det hele er godt beskrevet, så du får det bedste overblik over vejret dér, hvor du er.

Pris: Gratis
Fås til: iOS Android
 

4. Ski School Intermediate

Ski School Intermediate app'en er til dig, som ikke ønsker at bruge en masse penge på skiskoler og skiinstruktører. Den kan bruges, hvis du er nybegynder, øvet eller ekspert. Ski School Intermediate giver dig en masse gode tips og tricks til, hvordan du får en bedre teknik på ski. App’en indeholder en masse videoer, som er lette at forstå, og som måske vil gøre, at du får lidt ekstra ud af din skiferie.

Pris: Fra 26 kr.
Fås til: iOS Android
 

5. WeShare by Mobilepay

WeShare holder styr på regnskabet, når du er ude og bruge penge med dine venner, så I ikke selv skal gøre det. Betalingen klares nemt gennem MobilePay. Det er den perfekte app til afterski-besøgende.

Læs mere om WeShare i vores appbefaling her

Pris: Gratis
Fås til: iOS Android
 

6. PeakFinder AR

PeakFinder AR er en lærerig app, hvor du kan lære lidt mere om det område, du står på ski eller snowboard i. Med app'en kan du lære navnene på de bjerge, du kører ned ad samt andre facts så som, hvor høje de er. Du kan også se bjergene/bjergkæden i et 360 graders panoramabillede, så du får den fulde oplevelse.

Pris: Fra 25 kr.
Fås til: iOS Android


 
 
 
 
 

Læs også:

10 vigtige råd til dig, der benytter offentligt WiFi [TIP]

10 vigtige råd til dig, der benytter offentligt WiFi [TIP]

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op