'
 
 
 
 
 
 


Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

I denne runde af app-befaling er vi faldet over Ta’ Det - en app, der vil overforbrug til livs og helliger det at hjælpe og glæde andre. Så skal du til at rydde op i gemmerne nu, hvor sommeren er over os eller elsker du bare et godt fund, så er Ta’ Det en god app at have ved hånden.

Af Oliver Gravers | Redaktionen

26. maj 2017

Konceptet er genbrug. I stedet for at smide ting ud, til belastning for miljøet, kan man via Ta’ Det app’en forære ting væk, man ikke længere bruger. Folk giver alt fra ubrugte hjemmesko til plæneklippere væk via app'en. Du har derfor med Ta’ Det en oplagt mulighed for at give dine gamle ting nyt liv til glæde for andre. Og så har du også selv mulighed for at gøre et godt fund nær dig.

App’en er opbygget på den måde, at du kan søge på ting i en radius af 0-300 km fra din position – du kan naturligvis indsnævre det så meget, som du ønsker. Der er et køsystem, der tillader dig at stå i kø til 10 fund ad gangen samt mulighed for at chatte med giver via den indbyggede chatfunktion. Det anbefales, at du læser de 7 gode råd til sikker brug under "Hjælp & Regler", inden du går i gang. Her får du bl.a. råd om, at du ikke skal oplyse telefonnummer i chatten, samt tidspunkter du ikke er hjemme.

Når du vil stille dig i kø til en ting, er der en sandsynlighedsberegner, der kalkulerer, hvor stor chance du har for at få den enkelte genstand. Havner dit fund i den grønne kategori, betyder det, at din chance er god - du er en af de 5 første til at tage fundet. Den gule farve betyder, at du er mellem de 5-10 første, der har taget genstanden, og din chance estimeres til at være mulig. Den røde farver betyder, at din chance er dårlig – 10 personer har allerede taget tingen.

Er du derimod giver, kan du nemt og hurtigt oprette dine ting fra mobilen. Du tager et billede, skriver en overskrift og en kort beskrivelse, samt bestemmer afhentningssted- og tidsrum. Igen vil vi opfordre til, at du læser de gode råd til sikker brug under "Hjælp & Regler", inden du opretter opslaget. Du kan som giver gå videre til næste modtager i køen, hvis det bliver nødvendigt.

Når du opretter en genstand til bortgivelse, oplyses din adresse ikke. Din lokalitet bliver i stedet placeret i en gråzone indenfor 100 meter. Opslaget, du laver, vil være aktivt i 60 dage, og hvis en modtager bliver fundet, er det bortgiverens ansvar at slette opslaget igen, når genstanden er blevet afhentet.

App’en kan hentes gratis til iPhone og Android.
 

  • Ta' Det app
  • Ta' Det app - Indstil radius
  • Ta' Det app - Find ting
  • Ta' Det app - Finder ting
  • Ta' Det app - Kø
  • Ta' Det app - Giv væk
  • Ta' Det app - Giv væk upload
  • Ta' Det app - Menu
 
 

 
 
 
 
 

Læs også:

Er du teknisk klar til festival? [TIP]

Er du teknisk klar til festival? [TIP]

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op