'
 
 
 
 
 
 


Fullrate Speedtester: Test din WiFi-forbindelse

Af Allan Louis Borch | Redaktionen

21. december 2018

Hvad er en hastighedstest, og hvad kan jeg bruge den til?

En hastighedstest er et værktøj, der viser et øjebliksbillede af din forbindelse, og som kan give dig en idé, om du får nok ud af dit internet. Testen viser dog kun, hvordan forbindelsen er på det device, du tager testen med.

Når du tager vores hastighedstest, Fullrate Speedtester, kan du både tjekke din internethastighed og få at vide, hvor hurtigt internet vi kan tilbyde på din adresse. Nemmere bliver det ikke!

Prøv selv Fullrate Speedtester her.

 

Hvordan kan det være, at jeg ikke måler den hastighed, jeg betaler for

Måler du ikke den hastighed, du betaler for? Det kan der være flere årsager til.

For det første kan en forringet måling skyldes, at du måler forbindelsens hastighed trådløst via din WiFi-forbindelse fremfor at måle forbindelsen med et LAN-kabel, som er det mest optimale. Der opstår nemlig ikke de samme forstyrrelser gennem et kabel som på en trådløs forbindelse. Med en trådløs forbindelse er der mange lokale forhold såsom indretning, boligstørrelse og støj fra anden elektronik, som kan have indvirkning på hastigheden. Derfor vil du også kunne opleve, at en hastighedsmåling af dit Wi-Fi ikke altid er retvisende.

For det andet kan årsagen til problemet skyldes forstyrrelser på hjemmenetværket. Hvis der eksempelvis er andre enheder på netværket, mens du laver din måling, kan de ”stjæle” noget af den hastighed, du prøver at måle. Sørg derfor for at slukke alt, der er koblet på netværket for at få den mest nøjagtige test.

For det tredje kan problemet skyldes, at din router ikke er placeret optimalt. Står den for eksempel på gulvet? Er den omgivet af anden elektronik? Er den lukket inde i et skab? Ja, så kan det meget vel være derfor, du oplever problemer.

Prøv selv Fullrate Speedtester her.


 
 
 
 
 

Læs også:

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op