'
 
 
 
 
 
 


Guide: Konfirmationsgaver 2019

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen

31. marts 2019

Lige om lidt begynder året store konfirmationssæson. Landets teenagere skal bekræfte deres dåb overfor venner og familie i kirken, og bagefter skal der holdes fest. Det er for konfirmanden en rigtig stor dag. Og som gæst vil man selvfølgelig rigtig gerne give en gave, som konfirmanden bliver glad for.

Men hvad er det lige, man giver en teenager i konfirmationsgave? Forhåbentlig kan denne konfirmationsgave guide hjælpe dig lidt på vej.

Vi giver her 5 bud på techy konfirmationsgaver - som vil kunne skabe begejstring hos både ham og hende.

01

Google Home 0,-

 

Giv konfirmanden sin egen personlige digitale assistent

Når man bliver konfirmeret, er man et skridt nærmere voksenlivet. For at hjælpe konfirmanden lidt på vej, så er den nyeste ”smart home”-gadget en oplagt hjælp.

Google Home er en stemmestyret smarthøjttaler med Google Assistant på dansk. Den kan hjælpe med at vække konfirmanden om morgenen samt styre flere smartprodukter som TV, musik og lys. Derudover kan den fortælle, hvordan vejret bliver eller hjælpe med planlægning af kalenderen.

LÆS MERE
02

B&O Beoplay P2 0,-

 

God lyd overalt til konfirmanden på farten

Vi er netop gået over til sommertid, og der er forhåbentlig ikke længe til, at vi kan bruge flere af døgnets vågne timer udenfor. Og vi ved alle, at musik bidrager gevaldigt til hyggen. Her er en trådløs højttaler uundværlig.

Beoplay P2 er lille lækker sag - ultrabærbar Bluetooth-højttaler med imponerende lyd ift. sin størrelse. Den er nem at betjene, og så er designet af samme høje kvalitet, som B&O er kendt for. P2 er designet til at passe perfekt i tasken eller lommen, så du altid har god lyd, uanset om turen går til stranden, sommerhuset eller festivalen. Man får op til 10 timers spilletid med max 2 timers opladningstid.

LÆS MERE
03

Huawei T3 10" 16GB LTE 399,-

 

Til den film- og serieglade konfirmand der også elsker at surfe løs

Er konfirmanden til film og serier – og hvem er ikke det? – så er en 4G-tablet en oplagt gaveidé. På den måde kan internettet tages med på farten, og der kan således streames Netflix, spilles spil og læses bøger i bilen, i toget og i sommerhuset.

Huawei T3 10” LTE-tablet har et langtidsholdbart batteri, som sikrer brugstid på op til 22 timer. Derudover får du 2 GB Ram, 16 GB intern hukommelse, drevet af en Quad-core Qualcomm-processor samt 5 MP-hovedkamera og et 2 MP-frontkamera.

LÆS MERE
04

B&O Beoplay H9i 1.499,-

 

Individuel lyd til den stilsikre konfirmand

Musik fylder meget i de flest unge menneskers hverdag og et sæt trådløse hovedtelefoner er derfor højt på listen hos mange konfirmander. Så kan der lyttes til musik og podcasts på farten eller derhjemme, hvis resten af huset ikke deler samme musiksmag.

Med Beoplay H9I kan man ikke ønske sig meget mere. B&O’s topmodel byder således på alt fra lækkert design og sublim lyd til behagelig komfort og avanceret støjreduktion.

LÆS MERE
05

Samsung Galaxy S10 7.134,-

 

Til konfirmanden der elsker at tage billeder

De fleste unge kan ikke leve uden en mobiltelefon. Hvordan skulle de ellers kunne finde vej, komme i kontakt med hinanden og tage perfekte selfies?

Med den splinternye Galaxy S10 fra Samsung får du en smartphone med et af de bedste mobilkameraer på markedet. Telefonen har 3 linser, som hver især kan styre lysindtag, tage billeder i vidvinkel samt zoome ind med 2 x optisk zoom. Så hvis konfirmanden elsker at tage billeder, vil Samsung Galaxy S10 være et oplagt valg.

Vil du vide mere om Samsung Galaxy S10, så læs anmeldelsen af Fullrates mobilekspert, Michael Berthelsen.

LÆS MERE

Tjek vores udvalg af smartphones

Hos Fullrate opdaterer vi jævnligt vores webshop med de nyeste smartphones.
 
Find Samsung Galaxy S10 og mange af vores andre topmodeller herunder.


 
 
 
 
 

Læs også:

Appbefaling: Bliv klar til festen med disse 4 apps

Appbefaling: Bliv klar til festen med disse 4 apps

Mobiltelefonens fødselsdag: En tur down memory lane

Mobiltelefonens fødselsdag: En tur "down memory lane"

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op