Konfirmationsgave guide 2017

Konfirmation 2017 står for døren, og landets teenagere skal snart konfirmeres. Men hvad skal du give i konfirmationsgave? Forhåbentlig kan denne konfirmationsgave guide hjælpe, hvor vi har fundet idéer til gaver - i forskellig prisleje - som både han og hun helt sikkert vil blive glad for.
 

Se gaveidéer her


Konfirmationsgave til ham og hende

Mange konfirmander har nyt trendy elektronik på deres ønskeliste, og det er noget, som kan skabe stor glæde uanset om konfirmanden er en dreng eller en pige.

Det kan være en lækker iPhone 7, som også lige er udkommet i en flot rød specialudgave. Eller den lille smarte iPhone SE, som er blevet opdateret med mere lagerplads. Det kunne også være en Samsung Galaxy S7, der flere steder er blevet kåret til årets mobil 2016. Ligger en iPhone og Samsung mobil i den for høje ende af prisskalaen, så findes der andre mobiler, som er markant billigere, men stadig er rigtig gode. Fx er Huawei lige kommet ud med deres P10, som har masser af power, super godt kamera og flot design.

Udover en ny model af iPhone 7 er Apple også lige kommet med en ny udgave af iPad. Den har en strålende 9.7" Retina-skærm, batteritid i op til 10 timer og en ydeevne, der får alle apps til at køre jævnt og hurtigt.

Hvis det ikke er aktuelt med en ny mobil eller tablet, findes der også masser af lækkert tilbehør. Sommeren er på vej, og de fleste ser frem til nogle lange dage udenfor. Her kan en lille trådløs højttaler være lige sagen, da den gode musik nemt tages med overalt; i haven, til festivallen eller på stranden.

En Powerbank kan også være en rigtig god gave, da mange oplever at have utilstrækkelig strøm på deres mobil eller tablet i løbet af dagen. En Powerbank på 10.000 mAh kan oplade en mobil ca. 2-3 gange. De fleste kan også bruge et sæt smarte trådløse hovedtelefoner. JBL, Jabra og Beats by Dr. Dre er populære mærker indenfor lyd. Her får man lækkert og komfortablet design sammen med god og kraftfuld lyd.

Smartwatches er også blevet meget populære. Her kan man holde styr på sine fysiske aktiviteter, læse mails og beskeder, tjekke kalenderen og meget mere. Samsungs Gear S3 kommer i en klassisk model samt en mere sporty udgave. Selvom uret er fra Samsung, kan det også benyttes til iPhone.


Det behøver ikke koste en bondegård

Det kan godt være en dyr fornøjelse at købe en konfirmationsgave, men det behøver ikke vælte budgettet. I Fullrates webshop kan du vælge at få en nem og overskuelig delbetalingsordning via ViaBill, som er rente- og gebyrfri. Dermed deler du beløbet op i mindre og mere spiselige bidder. Alle varer i webshoppen kan købes med ViaBill delbetalingsordning, og varerne sendes med fri fragt. 

Konfirmationsgaver til under 500 kr.

  JBL Clip 2 traadloes mini hoejttaler
  • IPX7
  JBL Clip 2 trådløs mini højttaler
  43200
  0432
  Se mere
  JBL T450BT On-Ear Bluetooth hvid
   JBL T450BT On-Ear Bluetooth
   39600
   0396
   Se mere

  Konfirmationsgaver mellem 500-2.000 kr.

   Jabra Move On-Ear bluetooth hovedtelefoner roed
    Jabra Move On-Ear Bluetooth
    45000
    0450
    Se mere

   Konfirmationsgaver over 2.000 kr. 

    Samsung Gear S3 Classic smartwatch
    • 380 mAh
    • 1.3"
    • 4 GB
    • 1 GHz
    Samsung Gear S3 Classic
    2.77200
    02.772
    Se mere
    Samsung Gear S3 Frontier smartur
    • 4 GB
    • 380 mAh
    • 1 GHz
    • 1.3"
    Samsung Gear S3 Frontier
    3.11400
    03.114
    Se mere
    Apple iPhone 7 (PRODUCT)RED
    • 4.7"
    • 128 GB
    • 12 MP
    • IP67
    Apple iPhone 7 128GB
    6.12901.125
    1497.023
    Se mere

    
    
    
    
    

    
    
    
   *Skal udfyldes

   NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
   skal du kontakte kundeservice.

   Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

   Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

   Luk

   Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

   Ring mig op