'
 
 
 
 
 
 


iPhone 7 har ikke jackstik

Noget af det, der blev talt rigtig meget om op til lanceringen af iPhone 7, var, om Apple havde fjernet jackstikket fra deres nye iPhone modeller, og dermed kun kunne bruges til trådløs afspilning. Det viste sig til dels at holde stik - den nye iPhone kom uden jackstik. Nu tænker du måske, som rigtig mange andre; hvad så med det super gode, og måske dyre sæt hovedtelefoner, du har investeret i, som er med jackstik - kan det så ikke længere bruges?! Heldigvis jo.

Af Lasse Schou Rasmussen | Redaktionen

11. december 2019

Jackstik adapter medfølger

Godt nok har Apple fjernet det deciderede jackstik, men de er ikke gået hele vejen. Der er stadig Apples Lightning-stik, det stik man bl.a. oplader iPhonen gennem.

Når man modtager iPhone 7, så medfølger der i æsken en adapter, som kan sættes i Lightning-stikket i bunden af mobilen, og i den anden ende af denne adapter, kan man tilslutte et headset eller nogle hovedtelefoner med jackstik.

Bor ikke hul i din iPhone 7!

Der findes videoer på nettet, som er lavet i sjov, hvor der bliver boret et hul i bunden af en iPhone 7, hvor jackstikket normalt ville være. Joken går på, at der er et gemt jackstik i iPhonen, der er bare ikke lavet hul til det, så det kan man selv fixe. Desværre har videoen været så overbevisende for nogen, at de rent faktisk selv har kastet sig over projektet - men som sagt, der er ikke et jackstik i iPhone 7!

En trådløs verden

At Apple tager skridtet med at fjerne jackstikket skyldes uden tvivl, at vi går en trådløs verden i møde, og dette er blot et lille skridt på vejen, men Apples gør sit for at skubbe i den retning. Apple kommer da også selv med en løsning på et trådløst headset - AirPods. Det ligner meget deres nuværende EarPods, bare uden ledning. Der har været meget diskussion omkring disse på nettet, og her har spasmagere da også været på spild på YouTube - hurtigt kom der videoer op, hvor folk havde klippet ledningen af deres nuværende EarPods.

Alle trådløse hovedtelefoner kan bruges

Men det behøver ikke være et Apple headset man benytter med iPhone 7. Alle headset eller hovedtelefoner med Bluetooth kan bruges.

En lille udfordring

Eneste udfordring ift. at benytte adapteren til jackstik i iPhone 7, er, at Lightning-stikket også bruges til opladning. Så det betyder, at det ikke er muligt at oplade iPhone 7 samtidig med at høre musik via kablede hovedtelefoner.

 
 
 
 
 

Trådløse hovedtelefoner og headset

Læs også:

Apple lancerer rød specialudgave af iPhone 7

Apple lancerer rød specialudgave af iPhone 7

Hvad er en dumbphone?

Hvad er en dumbphone?

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op