'
 
 
 
 
 
 


Hvad er en phablet?

En phablet er en hybrid mellem en lille tablet og en stor smartphone, både i størrelse og power - deraf også navnet, der er en sammentrækning af ordene ’PHone’ og ’tABLET’.

Af Lasse Schou Rasmussen | Redaktionen

11. december 2019

En phablets skærmstørrelse ligger mellem 5.0 og 6.9 tommer. Produktet blev mere eller mindre opfundet af Samsung, der i 2011 lancerede deres første Galaxy Note, der på daværende tidspunkt havde en vanvittig stor skærm på 5.3 tommer. Mange troede, at det var et fejlskud fra det koreanske firma, men det skulle vise sig ikke at være tilfældet. Efterspørgslen af phablets er stigende, og er især populært i Asien.

Der er flere årsager til at vælge en phablet… Vi bruger mere og mere vores mobile-enheder til underholdning såsom streaming af serier og film, gaming og læsestof. Jo større skærmen er, jo bedre er brugeroplevelsen. Men fordi en phablet er større, har producenterne også mulighed for at proppe flere kræfter i enheden, og den er derfor også i stand til at udføre mere datatunge opgaver ift. en smartphone.

En phablet kan også være et rigtig godt arbejdsredskab, da det er nemmere at læse og redigere dokumenter, samt den har kræfterne til at kunne klare mere avancerede opgaver. Og så behøver man ikke rende rundt med både en smartphone og en tablet.


 
 
 
 
 

Læs også:

Hvad er en Dual-SIM mobil?

Hvad er en Dual-SIM mobil?

Hvad er en dumbphone?

Hvad er en dumbphone?

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op