'
 
 
 
 
 
 


GØR SOM 50.000 ANDRE – HENT FULLRATES WIFISCANNER

Kimie Olsen | Redaktionen
Af Kimie Olsen | Redaktionen

Danskerne har testet løs med Fullrates 100% WiFi app. Den er blevet brugt flittigt alle steder i hjemmet og hentet af 1% af alle smartphonebrugere i Danmark. Vi har samlet op på appens første ti uger på de danske smartphones.

Danskerne er vilde med WiFi. Faktisk er vores smartphones forbundet til et WiFi-netværk 56 procent af tiden. Der er samtidig omkring 5 millioner danskere med en smartphone i Danmark.

Fullrates nye app, 100% WiFi - der kan måle og hjælpe med at forbedre WiFi - klinger derfor rigtig godt hos et digitalt folkefærd som danskerne.


NUMMER 4 HOS ANDROID-BRUGERNE

Siden appen blev frigivet 23. februar, er den blevet hentet mere end 50.000 gange fra AppStore og Google Play. På de seks tilgængelige dage i februar, blev appen hentet så mange gange, at den endte som nummer fire på listen over mest downloadede gratis apps på Google Play i Danmark for februar måned.

På AppStore var 100% WiFi den mest downloadede gratis app på lanceringsdagen, og var i top 10 i hele den sidste uge i februar. Der var altså flere brugere, der havde hentet den end Snapchat, Google Maps og MobilePay.

Fullrate 100% WiFi app nr. 1 i AppStore

I skrivende stund er appen hentet mere end 50.000 gange. Cirka 60 % af brugerne har hentet den til deres iPhone, mens de resterende 40 % har fundet appen i Androids Google Play. Cirka 5 millioner danskere har en smartphone. Det betyder, at cirka 1 ud af 100 danske smartphonebrugere har hentet 100% WiFi.


DEN FØRSTE AF SIN SLAGS

100% WiFi fungerer ved, at man laver en basismåling ved sin router og så derefter laver nye målinger rundtom i hjemmet de steder, hvor man gerne vil måle og forbedre internethastigheden. 

Den adskiller sig fra andre WiFi-apps ved at være simpel og brugervenlig, den er på dansk, og så kommer den med konkrete forslag til, hvordan brugeren kan forbedre det trådløse netværk i hjemmet. Og så virker den selvfølgelig også for brugere, der ikke er Fullrate-kunder. 

Læs mere: Dårligt WiFi i hjemmet? Brug en WiFi-scanner [TIP]


HASTIGHEDEN ER I ORDEN 

Med de mere end 215.000 målinger, der er lavet med appen indtil nu, kan vi konkludere, at danskerne er rigtig godt med på internethastigheden i deres hjem. I gennemsnit er signalstyrken 44 megabit i hele hjemmet – altså på målinger, der ikke er foretaget lige ved routeren. 

De 44 megabit er mere end rigeligt til de flestes behov – uanset om vi taler almindeligt internetsurf eller HD-streaming. 
 

WIFI TIL FISK?

100% WiFi giver mulighed for at angive, hvor i hjemmet målingerne er foretaget. Næsten 3000 brugere har målt hastigheden ved deres akvarie. Det er langtfra det mest testede sted, men det er nok meget godt. Vand fungerer nemlig som et lille ”skjold” for WiFi-signalet. Så hvis du har taget et flot billede af dine guppyer eller ciclider, skal du lige flytte dig lidt, før du lægger det på Instagram.
 
100% WiFi er gratis og kan hentes i AppStore og Google Play.

Få hurtigt og stabilt bredbånd hos fullrate

Hos Fullrate får du bredbånd til nogle af Danmarks laveste priser. Vi tilbyder både DSL og COAX med forskellige hastigheder. Se her, hvad vi kan tilbyde dig.

Du kan også tjekke din internethastighed med Fullrates hastighedstest her.


 
 
 
 
 

Læs også:

Torden og lynild! Sådan påvirker tordenvejret din router

Torden og lynild! Sådan påvirker tordenvejret din router

Hvad er forskellen på megabit og megabyte?

Hvad er forskellen på megabit og megabyte?

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op