'
 
 
 
 
 
 


blå bog om lukas "gla1ve" rossander [Esport]

Navn: Lukas Rossander
Bopæl: København
Alder: 23
Job: IGL for Astralis

I denne artikel har vi forsøgt at give jer et lille indblik i gla1ve og hans liv før, under og efter Counter-Strike-karrieren. Det her er nemlig hans blå bog, hvor vi giver vores bud på svarene og samtidig gør dig klogere på en af de danske stjerner.

I samarbejde med RFRSH

22. november 2018

Rolle på holdet

gla1ve er in game-leader (IGL) og er helt naturligt holdets kaptajn. Han går altid forrest; både socialt og når der skal tages beslutninger. Som IGL har han også titlen som “trænerens søn”. Han arbejder tæt sammen med coach zonic, og sammen har de en stor indbyrdes forståelse. Det er også altid dem, der sidder og arbejder på de sidste forberedelser inden en kamp.


Det vidste du ikke

gla1ve var god til fodbold. Rigtig god! Han spillede faktisk i Brøndby IF på højeste niveau i ungdomsårene, hvor han bl.a. spillede sammen med landsholdsspilleren Pierre-Emile Højbjerg. Han fandt imidlertid ud af, at han var endnu bedre til Counter-Strike - heldigvis!
 

Tage med på en øde ø

Det er en blå bogs-klassiker. Hør dev1ce og dupreehs bud på, hvordan gla1ves overlevelseskit ville se ud, hvis han en dag skulle ende på en øde ø:

 


Karrierens highlight

Her kan vi ikke komme udenom to vundne major-turneringer med Astralis! Men skal man kigge lidt dybere på det, så skal vi måske brede den ud og sige, at succesen også kommer med den professionalisering, der er kommet ind i holdet og organisationen omkring det. Her har han virkelig fået forløst sit professionelle mindset, sit konkurrencegen og evnerne udi taktisk analyse; noget som fodboldtiden også har hjulpet ham med at skabe. Hans samlede baggrund har også været en vigtig grundsten i Astralis’ succes.


vaner

Foruden at være Astralis’ taktiske mastermind er gla1ve også rigtig god på billeder, og han tager en masse af dem. Tjek selv hans Instagram-profil. Han er altid god for en snak om Counter-Strike, og så er han også rigtig god til at koble af og slapper gerne af væk fra computeren med venner og familie. Han er nemlig et meget socialt menneske, som nyder at være sammen med dem, han holder af.


fremtiden

Hvad laver gla1ve om 10 år? Med hans mange talenter kan Counter-Strike fans næsten frygte, at han ikke længere er i branchen. Han har måske fundet ud af, at han er endnu bedre til en tredje sport, som han kan kaste sine fantastiske evner over.

Hvis han bliver i Counter-Strike, så er det ikke utænkeligt, at han er træner for et tophold. Han er i gang med at lære fra en af de bedste, og gla1ve selv bliver verden over rost for at være en af de bedste IGL’er. Han har altså rigtig gode forudsætninger for at blive en dygtig coach for fremtidens stjerner; fuldstændigt som hans dygtige træner, zonic, der også tog skridtet fra spiller til træner.


et godt råd fra "klassen"

Resten af holdet var enige om, at der er én særlig ting, som gla1ve godt kunne blive en smule bedre til:

- Husk dine ting! Ellers glemmer du snart dig selv mate.

Det var ordene fra holdkammeraterne. gla1ve har en helt unik evne til at efterlade sine ejendele, når holdet er afsted til diverse internationale Counter-Strike-turneringer. Typisk er det faktisk hele tasken, der bliver glemt eller efterladt. Så længe gla1ve bevarer overblikket over holdets strategier og planer, så skal resten af holdkammeraterne nok se gennem fingre med kaptajnens glemsomhed uden for spillet.


 
 
 
 
 

Læs også:

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op