'
Få mere ud af din Lumia 950
 
 
 
 
 

Få Office 365 Personal i et år + en Microsoft Display Dock


Påtænker du at blive ejer af en Lumia 950, så har Microsoft et godt tilbud lige nu. Microsoft giver nemlig alle, der køber en Lumia 950, 1 års gratis brug af Office 365 Personal (værdi 549,-) samt en Microsoft Display Dock (værdi 999,-).

Med Office 365 Personal har du altid den seneste version af Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote til 1 PC/Mac, 1 tablet og 1 smartphone. Med i tilbuddet får du også 1 TB OneDrive-lagerplads i skyen, så du kan være sikker på, at alle dine filer, billeder og videoer er gemt ét sted og er tilgængelige, hvor end du befinder dig – på alle dine enheder.
 

Tilbuddet gælder for alle, der har købt en Lumia 950 mellem 24. maj og 30. juni. 

Vær opmærksom på, at du skal have indløst tilbuddet inden 30. juni 2016.


Sådan indløser du tilbuddet

  • Åbn den forinstallerede Lumia Offers-app på din Lumia 950. Har du ikke app'en installeret allerede, så kan du downloade den fra Windows Store
  • Vælg 'Display Dock' i listen med tilbud
  • Indtast din e-mail og tryk ‘fortsæt’ for at få tilsendt unikt link til kampagnen
  • Klik på linket i tilsendte e-mail og følg vejledningen

Nye måder at bruge dine Windows enheder på

Windows 10 åbner op for helt nye måder at bruge dine Windows enheder på. Med Windows 10 kører du på samme styresystem på tværs af dine enheder og skærmen tilpasser sig, så den passer bedst til den enhed, du sidder på.

Det betyder også, at dine foretrukne Office-apps skaleres fint til en større skærm, hvilket gør, at du kan bruge Microsoft Office på tværs af dine enheder. På den måde kan du begynde at arbejde på et dokument på din computer og færdiggøre det på farten på din mobiltelefon eller tablet.

Brug din smartphone som PC og trådløs berøringsflade

Microsoft satser stort på 2-in-1 produkter, altså produkter, der kan bruges til flere formål. Og det er netop, hvad Microsofts nye Lumia 950, der er drevet af Windows 10, kan.

Programmet Continuum, der kommer med Windows 10, giver dig mulighed for at koble eller projicere din Lumia 950 til en anden skærm - enten med en Microsoft Display Dock eller Continuum kompatibel dongle. Og tilføjer du en mus, en skærm og et keyboard til dock'en, har Lumia 950 krafter nok til, at du kan bruge den som en PC.

Continuum skalerer app's, så du kan fortsætte med at arbejde på dine Office-dokumenter på den større skærm og selvom din telefon er forbundet til en anden skærm eller enhed, kan du stadig bruge den, som du plejer; modtage opkald, sende SMS'er, tjekke mails osv. Med Continuum kan du også bruge skærmen på din Lumia som berøringsflade og styre markøren på en tilsluttet skærm.

 

 
 
 
 
 

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op