'
 
 
 
 
 
 


Top 7: Her er de mest læste artikler på fullrate.dk i 2018

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen

31. januar 2019

2018 var et spændende år i Fullrate med en masse nye tiltag. I starten af året lancerede vi vores WiFi-scanner, 100% WiFi, og senere fulgte en ny version af vores selvbetjeningsunivers, MIT FULLRATE. Sidst på året lancerede vi desuden Fullrate Speedtester. De nye tiltag var da også blandt topscorerne, da vi gennemgik årets mest læste artikler på vores blog, som også talte flere artikler med gode råd til dit WiFi.

01

100% WiFi

 

Vores mest læste historie i 2018 omhandlede ikke overraskende vores populære app, 100% WiFi, som i dag er blevet hentet mere end 70.000 gange. Med appen kan du scanne din internetforbindelse derhjemme og få gode råd til, hvordan du optimerer forbindelsen. 100% WiFi er dog ikke kun for Fullrate-kunder. Appen kan nemlig bruges af alle – uanset udbyder.

Pris: Gratis.
Fås til: iOS, Android

LÆS MERE
02

8 råd til det bedste WiFi

 

På andenpladsen finder vi endnu en artikel om WiFi-optimering; nemlig redaktionens otte bedste råd til, hvordan du får mest muligt ud af din WiFi-forbindelse. I artiklen kommer vi ind på alt fra den mest optimale placering af din router til mere tekniske råd om, hvordan du skifter bredbåndskanal. Slutteligt giver vi gode råd til, hvordan du kan opgradere dit hjemmenetværk og komme 100% PÅ i hele hytten!

LÆS MERE
03

MIT FULLRATE 2.0

 

Sommeren var ikke andet end lige begyndt før nyheden om en ny version af vores selvbetjeningsunivers, MIT FULLRATE, ramte vores blog. Det var en nyhed, I tog rigtig godt imod, og artiklen var derfor også den tredje mest læste i det forgangne år. På MIT FULLRATE kan du eksempelvis tjekke dit forbrug, finde en oversigt over dine Fullrate-produkter og opgradere dit mobilabonnement.

Pssst… Vores dygtige udviklere er ved at lægge sidste hånd på en splinterny version af MIT FULLRATE, og I har helt sikkert noget at glæde jer til! Hold øje med jeres mailindbakker i den kommende tid. Vi giver et pip, når den nye service er klar.

LÆS MERE
04

Vejen til de virtuelle stjerner

 

Gaming og esport er blevet en stor ting herhjemme. Vores artikler om esport har generelt været velbesøgte i 2018, men især artiklen Vejen til stjernerne: fra hobby til levevej fangede jeres opmærksomhed og fandt vej til denne listes fjerdeplads. I artiklen har vi interviewet stjernerne dupreeh og gla1ve fra det danske CS:GO-hold Astralis om deres vej til toppen.

LÆS MERE
05

Test din WiFi-forbindelse med Fullrate Speedtester

 

På femtepladsen over de mest læste artikler på fullrate.dk i 2018 finder vi nyheden om vores nyeste tiltag, Fullrate Speedtester. Fullrate Speedtester er en hastighedstest, der viser et øjebliksbillede af hastigheden på din nuværende forbindelse. Når du har taget hastighedstesten, får du tilmed vist, hvilke hastigheder vi kan tilbyde på netop din adresse.

Prøv Fullrate Speedtester.

LÆS MERE
06

10 råd til sikker surfing når du bruger gratis WiFi

 

Internetsvindel er et alvorligt problem, som hvert år rammer mange danskere. En af vejene til dine personfølsomme data er via gratis WiFi-hotspots, som du ofte finder på caféer, i tøjbutikker og i lufthavne.

Det var derfor ikke en overraskelse for os at vores artikel 10 vigtige råd til dig, der benytter gratis WiFi var en af de mest populære i 2018. I artiklen gennemgår vi, hvad du bør gøre for at sikre dig selv, når du benytter disse gratis WiFi-hotspots, og hvad du absolut bør undgå. Du bør eksempelvis aldrig tjekke din netbank, når du bruger gratis WiFi.

LÆS MERE
07

Forlæng dit WiFi-signal med WiFi Boost

 

Sidste punkt på listen over vores mest læste historier i 2018 handler om, hvordan du sikrer at få WiFi ud i alle hjørner af dit hjem. Værktøjet hedder WiFi Boost, som er et sæt med to WiFi-extendere, der forlænger WiFi-signalet fra din router til de fjerneste afkroge af dit hjem.

Lyder WiFi Boost som noget for dig? Så find den i vores webshop her.

LÆS MERE

Modtag vores nyheder direkte i din indbakke

Vi bestræber os på, at 2019 vil byde på endnu større nyheder og flere spændende tiltag så sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du altid opdateret på de seneste nyheder fra Fullrate.

Tilmeld nyhedsbrev

 
 
 
 
 

Læs også:

Langsomt internet? Sådan forstærker du din WiFi-forbindelse

Langsomt internet? Sådan forstærker du din WiFi-forbindelse

Hvad er WiFi?

Hvad er WiFi?

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op