'
 
 
 
 
 
 


4 APPS DER SIKRER DIG DE BEDSTE PRISER PÅ BLACK FRIDAY

Black Friday er nærmest en helligdag i USA, og folk ligger gerne i kø i flere dage for at sikre sig de bedste tilbud. Så slemt står det dog ikke til herhjemme, selvom vi danskere efterhånden også har taget tilbudsfredagen til os.

Hos Fullrate elsker vi naturligvis også gode tilbud, så Black Friday er selvfølgelig en dato, vi ser meget frem til. Men tilbudsjunglen kan være svær at navigere rundt i, så hvordan sikrer du dig de største procenter på dagen? I denne artikel har vi samlet fire apps, der gør livet lidt lettere frem mod Black Friday, så du i sidste ende får mest muligt ud af dine penge.

Af Andreas Bjørk Tousig | Redaktionen

21. november 2018

BLACK FRIDAY DANMARK

Første punkt på listen er godt nok ikke en app, men siden er så smart, at vi ikke kunne lade være at tage den med.

Black Friday Danmark er en oversigt med mere end 300 danske butikker og webshops, som er kendt for at have gode tilbud frem mod Black Friday. Med butikker og brands som eksempelvis Boozt.com, Skousen og Emirates er der lidt for enhver smag, og du er dermed garanteret det fulde overblik inden Black Friday.

Hjemmeside: Black Friday Danmark


 

 

minetilbud

Minetilbud er en virtuel udgave af tilbudsavisen, og den er derfor uundværlig i jagten på de gode Black Friday-tilbud.

Appen er primært kendt for sine tilbudsaviser fra dagligvarebutikker, men der findes også tilbudsaviser fra bl.a. Elgiganten, POWER og Humac. På deres hjemmeside har Minetilbud desuden samlet tilbudsaviser fra butikker, som har dedikeret en tilbudsavis specifikt til Black Friday 2018. Du finder oversigten her.

Pris: Gratis
Fås til: iOS, Android


 

 

pricerunner
Har du helt styr på, hvilket TV eller hvilken smartphone du skal have købt på Black Friday? Så er PriceRunners app med garanti noget for dig.

PriceRunner er Danmarks største sammenligningstjeneste med priser på mere end 1.000.000 produkter. Når du åbner appen, søger du blot på det produkt, du ønsker at sammenligne priser på, hvorefter du får en prioriteret liste over de billigste priser på netop det produkt. Herfra bliver du dirigeret videre til den givne webshop, hvorfra du kan købe produktet. Så slipper du også for at skulle ud i de fysiske butikker og stå i kø. Akkurat som med Black Friday Danmark og Minetilbud har PriceRunner også samlet en liste over de bedste Black Friday-kampagner. Du finder listen her.

Pris: Gratis
Fås til: iOS


 

 

storebox
Vælger du at besøge de fysiske butikker, kan appen Storebox hjælpe dig med at holde styr på alle bonnerne.

Storebox er en app fra Nets, der samler alle dine bonner elektronisk. Du opretter dig blot som bruger og tilknytter dit betalingskort. Når du så betaler med kortet fremadrettet, vil du, i stedet for at få en fysisk bon, modtage bonnen i Storebox. Appen kan desuden tilknyttes Mobile Pay og e-Boks.

Pris: Gratis
Fås til: iOS, Android


 

 

tyvstart black friday med fullrate
Pssst… Hos Fullrate har vi tyvstartet Black Friday, og du kan derfor allerede nu få fingrene i vores Black Friday kup. Ved køb af mobilabonnementet 15 timer + 35 GB til 149/md får du Garmins stilrene sportsur Forerunner 35 til særpris på blot 99,-.


 
 
 
 
 

Læs også:

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

Sådan sikrer du dig mod ransomware [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op