'
 
 
 
 
 
 


8 tips til den perfekte Tour de France oplevelse [TIP]

Af Lasse Schou Rasmussen | Redaktionen

11. december 2019

Vi har ramt cykelentusiasternes favorittid på året - nemlig Tour de France! Er du også svært begejstret for dette årlige event, så har vi her en række apps og gadgets, der kan gøre det endnu sjovere - og nemmere - at følge med i touren.​

 

#1 Den officielle tour app

Du har den nok allerede, men den skal nævnes - tourens officielle app med nyheder, info om ruterne, livestreams osv.

Den kan hentes til iPhone her og Android her

 

#2 TV2 Sport appen

Med TV2 Sport appen kan du lytte til alle etaperne live på dansk - i bilen, på jobbet, på cykelturen - og dermed ikke gå glip af noget.

Hent til iPhone her og Android her

 

#3 Fullrate web-TV app

Er du Fullrate-kunde, og har det som en del af dit abonnement, kan du hente Fullrates Web-TV app kvit og frit. Her kan du streame touren live uanset om du derhjemme, på kontoret, i sommerhuset eller et sted i Europa.

Hent til iPhone her og Android her
 

#4 Strava Training app

Yderst populær app blandt cykel- og træningsentusiaster. Du kan tracke din cykeltur med din mobils GPS, deltage i udfordringer, dele billeder og følge venner. Ønsker du at udfordre de danske landeveje på egen hånd - eller et andet sted i verden - så er Strava en app, du må have installeret.

Hent den til iPhone her og Android her
 

#5 Smart mobilholder til cyklen

Mobilholdere kan være både forholdsvis dyre og klodsede, og skifter du mobil, passer den nødvendigvis ikke længere. Der findes heldigvis et simpelt produkt, der ikke deler de udfordringer. Der findes forskellige mærker, men et af dem er CYCLYK. CYCLYK er lavet af det bedste silikone, der er let og stærkt, og den bruges til alle mobiler på alle typer styr.

Læs mere om CYCLYK her
 


#6 Få styr på cyklen

Skal cyklen tjekkes inden afgang, eller skulle uheldet være ude på selve turen, så findes der selvfølgelig også en app, der kan hjælpe dig. The Road Bike Manual guider dig igennem tjek samt reparationer af din cykel via How-To videoer m.m.

Hent til iPhone her og Android her
 

#7 Deltag i touren - fra stuen

Har du ikke mod på at hoppe i en tætsiddende buksedragt med dertilhørende slimfit cykeltrøje til skue for alle på de åbne vidder, kan du i stedet blive en del af touren hjemme i trygge rammer. Le Tour De France® Vortex er en hometrainer, der giver dig mulighed for at begive dig ud på din egen tour hjemme foran skærmen - og så er vi ret vilde med, at der er en app! Den er tilmed gratis.

Læs mere om Le Tour De France® Vortex#8 Manage dit eget cykelhold

Hvis du i pausedagene ikke selv skal ud og bekæmpe de danske landeveje eller tilbagelægge mange kilometer hjemme i stuen, så kan du få ventetiden til at gå med det officielle Tour de France spil. Her skal du agere manager for et professionelt cykelhold og lede dem igennem Tour de France.

Hent til iPhone her og Android her


 
 
 
 
 

Læs også:

5 apps til din roadtrip [TIP]

5 apps til din roadtrip [TIP]

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op