'
 
 
 
 
 
 


8 apps til festivalen [TIP]

Jacob Roland Pedersen | Redaktionen
Af Jacob Roland Pedersen | Redaktionen
Der findes apps til stort set alt! Selvfølgelig er der også et hav af apps, der kan gøre din festival smartere. Vi har fundet 9 stykker, som vi synes, at du ikke skal gå glip af.


Forberedende apps

Skal man afsted til festival, er det vigtigt at have styr på, hvilke ting der er nødvendige at have med, inden man drager afsted. Der er et rigtig godt alternativ til den klassiske huskeliste, der både sparer papir og din tid. En digital liste på din mobil! Her er en række apps, der kan gøre din pakning nemmere.
 

1. Google Keep

Google Keep gør det let og overskueligt at lave en huskeliste inden festivalafgang. Du starter med at oprette din huskeliste ved at tilføje punkter på listen - du kan løbende tilføje, hvis du kommer i tanke om noget. Når du krydser ting af på listen "forsvinder de", så det hele tiden er nemt at overskue, hvad du mangler at få pakket. Punkterne forsvinder dog ikke helt, de ligger stadig i listen, bare i bunden krydset af. Det betyder, at du nemt kan resette listen til næste gang, så du ikke skal starte forfra.

Du kan også lave påmindelser i Keep, hvis du nu skulle komme i tanke om noget, som du bare skal huske at pakke, så snart du kan. 

hent i= nu på=
 

2. PackPoint

PackPoint er den perfekte app til dig, som ikke orker at skulle undersøge en masse, inden du skal afsted på festival. Med PackPoint taster du ind, hvor du skal hen, og hvor længe du skal være der. Derefter sammensætter appen selv en pakkeliste med basale ting til dig.

PackPoint tager højde for vejret, så du slipper for både at pakke til koldt og varmt vejr. Den tager også højde for de aktiviteter, du skal lave. Du får altså meget hurtigt en ”brutto-pakkeliste", som du kan lave din endelige liste ud fra.

hent i= nu på=
 

Nyttige apps

3. WeShare

I en camp bliver der ofte lagt ud for indkøb på kryds og tværs. Her kan WeShare hjælpe med at afvikle regnskabet, dele betalinger, fortælle hvem, der har lagt ud for mest m.m. Du kan læse mere om appen her Appbefaling: WeShare by MobilePay

hent i= nu på=
 

4. Google Maps (Del placering funktion)

Har du været på festival før, så ved du også, hvor besværligt det kan være at finde andre. I Google Maps app’en er der en funktion, der nærmest er skræddersyet til festivaler - nemlig "Del placering". Med denne funktion er det nemt at dele ens præcise placering med andre.

For at dele din placering skal du åbne Google Maps og klikke på den blå plet, hvor du er placeret. Derefter vælger du, hvor mange timer du ønsker, at de andre kan tracke din lokation. Deling af placeringen kan ske via besked, Messenger, mail mm. Dem, du sender lokationen til, får derefter et link, som åbner i Google Maps. Herefter kan personen vælge at navigere hen til det delte sted.

hent i= nu på=
 

5. 1Weather

På festivalen er det smart at have styr på vejrudsigten - helst så man kan se udviklingen i vejret i løbet af dagen.

1Weather er en af de absolut bedste vejrapps på markedet. Med 1Weather kan du se følge liveprognoser, dele din placering så du kan se udviklingen i vejret præcis, hvor du er, samt se UV-diagrammer, så du kan holde øje med, hvor vigtigheden af solcreme.

Det er kort sagt en fed app at have ved hånden, så du kan holde øje med i, hvornår det er tid til at finde regntøjet eller solcremen frem. 

hent i= nu på=
 

6. Trygfonden Hjertestart

Når mange mennesker er samlet for at feste og have det sjovt i en uges tid, kan der desværre gå ting galt. Trygfonden Hjertestart er opbygget som en step-by-step guide, der slavisk fortæller, hvordan du skal forholde dig ved en ulykke – et førstehjælpskursus du har lige ved hånden. Den erstatter dog ikke professionel hjælp, men kan være med til at øge chancerne, mens der bliver søgt hjælp hos samaritterne på festivalen.

hent i= nu på=
 

Nyttige apps til festivalen

Sjove apps

7. Drunk Mode

Drunk Mode appen har flere sjove features. Du kan b.la. tracke dine fulde venner (med deres tilladelse selvfølgelig) eller undgå de unødvendige opkald til ekskæresten med en 12-hour-ban funktion, hvor du kan udvælge kontakter, du ikke ønsker at ringe til, når du har fået en tår over tørsten.

En tredje og mindst ligeså farverig feature i app’en er "Breadcrumbs". Lad os antage, at du er på Roskilde festival, du fester hele natten, hvor du går fra camp til camp. Dagen derpå kan du slet og ret ingenting huske – her kan Drunk Mode app’en fortælle dig præcis, hvor du har været, fordi den har tracket din færden.

hent i=
 

8. Heads up

New York Times og andre kendte medier har kaldt denne app for en sensation og ”the best dollar you’ve spend”. Det siger altså ikke så lidt om Heads Up.

Hvis du synes, at 'Gæt og Grimasser' er underholdende, så vil Heads Up være perfekt til dig. Den giver anledning til flere timers underholdning i campen med garanti for et par gode grin.

Kort fortalt går spillet ud på, at en person holder mobilen op foran panden, med skærmen ud med de andre deltagende. På skærmen står der forskellige ting, som de andre skal forsøge at give hints til, så personen med mobilen kan gætte, hvad der står på skærmen. Heads Up indeholder over 40 forskellige kategorier, så det bliver aldrig kedeligt!

hent i= nu på=
 

Her spiller Ellen DeGeneres Heads Up med skuespilleren Emily Blunt i accent-kategorien:

Festivalernes egne apps

Sørg også for at downloade festivalernes egne apps, hvis de har en. Her finder du information om musikken, madsteder, events, nyheder og meget mere. Det er en god måde at holde sig up to date med de vigtigste ting, der sker på festivalen.


 
 
 
 
 

Læs også:

Tips til at gøre din festival smartere [TIP]

Tips til at gøre din festival smartere [TIP]

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

6 nyttige apps til din rejse [TIP]

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op