Apple lancerer rød specialudgave af iPhone 7

Nu kan du købe iPhone 7 og iPhone 7 Plus i en dyb rød farve og samtidig støtte en god sag. Den nye model af iPhonen er en specialudgave, og er Apples nyeste skud på deres (PRODUCT)RED-produktlinje.

Af Lasse Schou Rasmussen | Redaktionen

11. december 2019

Hvad er (PRODUCT)RED?

(RED) er grundlagt i 2006 af Bono og Bobby Shriver. De ville gøre det nemt for virksomheder og privatpersoner at deltage i kampen mod den dødelige virus aids.

Hver gang du køber et produkt brandet som (RED)-produkt, går der et bidrag direkte til Den Globale Fond, som bruger 100% af beløbet til bekæmpelse af aids. Bidraget hjælper mennesker, der er påvirket af hiv i Ghana, Lesotho, Rwanda, Sydafrika, Swaziland, Tanzania, Kenya og Zambia. Se alle (RED)-produkter her

Apple har gennem de sidste 10 år støttet (RED) med deres produkter i røde farver. Støtten har sikret rådgivning, tests og den medicin, der kan forhindre, at hiv bliver overført fra moderen til det ufødte barn.

Udover iPhone 7 Special Edition består Apples (PRODUCT)RED-produktlinje af covers til iPhones og iPads, iWatch urremme, Beats Solo3 hovedtelefoner, Beats Pill+ højttaler samt forskellige modeller af iPod.


 
 
 
 
 

  Apple iPhone 7 (PRODUCT)RED
  • 4.7"
  • 128 GB
  • 12 MP
  • IP67
  Apple iPhone 7 128GB
  6.12901.125
  1497.023
  Se mere
 
 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op