'
 
 
 
 
 
 


Appbefaling: WeShare - del nemt regninger med andre

Appbefalingen er i den her artikel rettet mod WeShare by MobilePay. En app, der overskueliggører økonomien i forbindelse med større indkøb, du foretager med andre.

Af Oliver Gravers | Redaktionen

30. august 2017

Hvad er WeShare?

Konceptet er ligetil – hvadenten du skal på ferie, er ude og spise eller måske bor i et fællesskab, så kan det med stor sandsynlighed ske, at nogen lægger ud for andre. Her kommer WeShare ind i billedet, der er en app, som overskueliggører det at splitte regningerne op, og de udeståender, der kan forekomme. Herefter er det nemt, via app'en, at betale igennem MobilePay. 
 

Hvordan fungerer WeShare?

WeShare fungerer på den måde, at man inviterer de personer, der skal være med i gruppen, og i app’en kan alle deltagere herefter indtaste beløbet, der skal splittes.
 
Beløbet kan sættes ind i forskellige valutaer, og man kan fordele beløbet lige mellem alle deltagere, eller ujævnt, hvis nogen fx har købt for mere på restauranten. Via app’en kan man altid følge med i hvem, der har lagt ud for hvad og for hvor meget - på den måde opstår der aldrig forvirring omkring de enkelte medlemmers forbrug.
 
Alle gruppemedlemmer kan tilføje nye medlemmer. Tilføjes en ny person til gruppen, vil den person ikke være en del af det regnskab, der hidtil har figureret i gruppen. Skylder en person penge, kan personen ikke slettes fra gruppen.
 
WeShare har også en chatfunktion. Her kan gruppens medlemmer chatte med hinanden, så man altid kan kommentere, diskutere, debattere, og hvad der ellers hører til, når det kommer til pengesager – emojis og billeder kan man også bruge, som man lyster. Man kan sågar tilføje et profilbillede, både til sig selv, men også til gruppen.

Det er ikke et kriterie, at man har MobilePay for at benytte WeShare, men der opstår en udfordring, når regnskabet skal gøres op, hvis man ikke har. Man kan naturligvis godt håndtere betalingen med kontanter, dog kan det ikke registreres i opgørelsen. Det er kun muligt, hvis alle gruppemedlemmer er forbundet med MobilePay.
 
App’en kan hentes gratis til iPhone og Android.

 

  • WeShare
  • WeShare - Udgifter
  • WeShare - Chatfunktion
  • WeShare - Udlæg
 
 

 
 
 
 
 

Læs også:

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Appbefaling: Ta’ Det - gratis ting nær dig

Appbefaling: Too Good To Go - bekæmp madspild

Appbefaling: Too Good To Go - bekæmp madspild

 
 
 
*Skal udfyldes

NB: Hvis du har spørgsmål til dit nuværende Fullrate produkt
skal du kontakte kundeservice.

Tak for din opmærksomhed. Vi ringer indenfor 24 timer - eller først kommende arbejdsdag.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Luk

Har du brug for hjælp til at vælge abonnement?

Ring mig op